{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

100% Ξενοδοχειακά Workshops 2021: Οι θεματολογίες και οι τρόποι συμμετοχής   |  Νίκος Σ. Μοράντης

100% Ξενοδοχειακά Workshops 2021: Οι θεματολογίες και οι τρόποι συμμετοχής

Τα Ξενοδοχειακά Workshops του 100% Hotel Show αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα σημεία αναφοράς, τόσο σχετικά με τις νέες τάσεις στον Ξενοδοχειακό Κλάδο, όσο και με την ενημέρωση για θέματα τεχνογνωσίας σε ξενοδοχειακές πρακτικές. Σε συνεργασία με την Hotelier Academy, αλλά και με μια σειρά από κορυφαίους Hotel Experts, τα ξενοδοχειακά workshops του 100% Hotel Show, επανέρχονται 19 με 22 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας σε έναν ειδικά σχεδιασμένο χώρο, με προτεραιότητα την ασφάλεια του κοινού, αλλά και την απόκτηση ουσιαστικής τεχνογνωσίας.

Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας σχετικά με τον COVID 19, τα Ξενοδοχειακά Workshops του 100% Hotel Show, επανέρχονται σε νέο open space χώρο, στο κύριο επίπεδο της έκθεσης, παρουσιάζοντας τη νέα πραγματικότητα στα ξενοδοχεία μετά και την πανδημία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εντελώς δωρεάν και να παρακολουθήσουν ζωντανά τα Workshops, ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τους ομιλητές, στην ειδικά διαμορφωμένη ζώνη. 

Σημαντική ενημέρωση: Βάσει του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου λειτουργίας των εμπορικών εκθέσεων, υπενθυμίζεται ότι στην έκθεση, όσο και στα workshops, έχουν πρόσβαση μόνο πλήρως εμβολιασμένοι (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού) ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική (δείτε εδώ, το πλήρες πρωτόκολλο ασφαλούς λειτουργίας της έκθεσης).


Ποιες θα είναι οι θεματολογίες των 100%  Ξενοδοχειακών Workshops 2021;


Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021:


Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021:


Ποιες είναι οι Εταιρείες που θα συμμετέχουν στα 100%  Ξενοδοχειακά Workshops 2021;

Δίνοντας έμφαση στην επόμενη ημέρα της Ξενοδοχειακής Αγοράς, η πρώτη ημέρα των Workshops, Σάββατο 20 Νοεμβρίου, θα εστιάσει σε μια σειρά από θεματικές, που στόχο έχουν να συντονίσουν τους Ξενοδόχους στις νέες ταχύτητες πωλήσεων που έχει αποκτήσει η αγορά, αλλά και να ενημερώσουν για τις νέες πρακτικές και λύσεις που έχουν εμφανιστεί μετά τον Covid-19.

Πιο συγκεκριμένα, τα φετινά ξενοδοχειακά workshops  θα ξεκινήσουν με την OTA Insight να αναλύει τα πραγματικά στατιστικά ζήτησης για την Ελλάδα, αλλά και πώς αυτή επηρεάζει την τιμολογιακή στρατηγική ενός ξενοδοχείου, και θα συνεχίσουν με τη WebHotelier και την PrimalRES, τα κορυφαία brands στο κομμάτι των αυτόνομων κρατήσεων, να επεξηγούν το πώς περάσαμε στην περίοδο των αυτόνομων κρατήσεων, αναλύοντας τις λύσεις των εργαλείων που συντελούν στην ανάπτυξή τους.

Η πρώτη ημέρα των workshops θα συνεχιστεί με την εταιρεία INcrementUM να δίνει πρακτικές συμβουλές για τα Online Κανάλια που θα επικρατήσουν το 2022, ενώ το νεοσύστατο ΤΗΕ VSCOPE θα παρουσιάσει τρόπους ενίσχυσης της εμπορικότητας του ξενοδοχειακού περιεχομένου.

Συνεχίζοντας στη δεύτερη ημέρα των Workshops, Κυριακή 21 Νοεμβρίου, οι θεματικές θα προσανατολιστούν περισσότερο στη νέα εικόνα των ξενοδοχείων, αλλά και στις νέες λύσεις που χρειάζονται, έτσι ώστε να διαχειριστούν τις ανάγκες του Operation, αλλά και των Πωλήσεων.

Ξεκινώντας με τη σημασία της μελέτης τυπολογίας στον  σχεδιασμό ενός νέου ή υπό ανακαίνιση καταλύματος από τους  Destsetters  και συνεχίζοντας με τις αναδιαμορφωμένες τεχνικές Housekeeping και Operation από την Epoque Collection, στο πρώτο μισό της ημέρας θα δοθεί έμφαση στη νέα λογική που αποκτούν τόσο τα νέα, όσο και τα υπάρχοντα ξενοδοχεία μετά την πανδημία.  

Στη συνέχεια της ημέρας, η About Hotelier, θα παρουσιάσει και θα αναλύσει την «απαραίτητη λίστα ξενοδοχειακών τεχνολογιών» που αφορούν τόσο το operation όσο και τις πωλήσεις, ενώ η ημέρα θα κλείσει με την Revit Up που θα επεξηγήσει τις νέες τεχνικές διαμόρφωσης της Revenue Στρατηγικής ενός ξενοδοχείου.


Πώς θα διαμορφωθεί η ειδική αίθουσα  των 100%  Ξενοδοχειακών Workshops 2021;

Με γνώμονα την ασφάλεια των επισκεπτών, τα 100% Hotel Workshops "μετακομίζουν" από την αίθουσα του -1, στο κύριο επίπεδο της έκθεσης, σε μια ειδικά διαμορφωμένη περιοχή με αποστάσεις, αλλά και επαρκή και απρόσκοπτο εξαερισμό, αφού η κεντρική αίθουσα του MEC έχει ύψος περίπου 6 μέτρα. Βάσει των διατάξεων, η πληρότητα της αίθουσας θα περιοριστεί σε ποσοστό μικρότερο του 80%, η διάταξη και η ταξιθεσία του χώρου θα εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή απόσταση μεταξύ των συμμετεχόντων, ενώ θα γίνεται συνεχής καθαρισμός, έπειτα από την ολοκλήρωση του κάθε workshop. 


Νίκος Σ. Μοράντης
Hospitality Strategy Expert
Ο Νίκος Σ. Μοράντης είναι ένας από τους ιδρυτές της Hotelier Academy αλλά και του Destsetters και σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης Demand Fairs & Media, συμβάλλει στη στρατηγική ανάπτυξη του θεσμού. Είναι υπεύθυνος για την συνολική επικοινωνία του 100% Hotel Show, ενώ συμμετέχει ενεργά στην ειδική ομάδα της έκθεσης που διασφαλίζει μια πρωτότυπη εμπειρία για τους Ξενοδόχους που θα την επισκεφτούν!
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media