{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

Hotel Content & Sales: Γιατί το Online περιεχόμενο ενός ξενοδοχείου αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα νέων κρατήσεων αλλά και upselling τεχνικών


18/11/2017

18:00 - 19:30

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ

Δείτε με ποιο τρόπο θα δημιουργήσετε περιεχόμενο που θα ενισχύσει τις συνολικές πωλήσεις του ξενοδοχείου σας

ΣΑΒΒΑΤΟ, 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 | 18:00 - 19:30

Το ξενοδοχειακό περιεχόμενο αποτελεί πλέον το σημείο-κλειδί για τις πωλήσεις, τόσο σε επίπεδο κρατήσεων όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών. Με curator μια από τις δυναμικότερες εταιρείες στον τουριστικό κλάδο, την εταιρεία Travelworks, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Hotel Content Workshop, που θα βοηθήσει τους ξενοδόχους και τους επαγγελματίες του Digital Marketing να ενισχύσουν την πωλησιακή δυναμική των καταλυμάτων.

TOPIC 1

Ξενοδοχειακό Περιεχόμενο και Πωλήσεις

Μάθετε πώς το Hotel Content επηρεάζει την αγοραστική απόφαση των ταξιδιωτών και πώς η διαχείρισή του μέσω του Website του ξενοδοχείου σας, των προφίλ σας στα OTA και στα Social Media, καθορίζει τις κρατήσεις σας αλλά και τις εσωτερικές πωλήσεις του καταλύματός σας.

TOPIC 2

Τα διαφορετικά είδη ξενοδοχειακού περιεχομένου

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις του Ξενοδοχειακού περιεχομένου, όπως το Hotel Video Content, αλλά και τις τελευταίες προδιαγραφές του Hotel Content, που επηρεάζουν τις μηχανές αναζήτησης τόσο σε επίπεδο SEO όσο και σε Google AdWords PPC campaigns.

TOPIC 3

Hotel Content Distribution

Οι διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους πρέπει να γίνεται η διανομή του περιεχομένου, σύμφωνα με το αν ο στόχος είναι οι νέες κρατήσεις ή η ενίσχυση των πωλήσεων των διαφόρων τμημάτων του ξενοδοχείου.


WORKSHOP CURATOR

26ac8aa800209a2ab540c1058fbc9e4f.jpg

Μετρώντας πάνω από 45 συνεργασίες με μερικά από τα μεγαλύτερα hospitality brands και 9 βραβεία μέσα στην τελευταία τριετία, η Travelworks αποτελεί μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες στον τομέα του travel & leisure marketing. Από τον στρατηγικό σχεδιασμό μέχρι την καθετοποιημένη υλοποίηση στρατηγικών προγραμμάτων επικοινωνίας, η ομάδα της Travelworks προσφέρει ρεαλιστικές και αποτελεσματικές λύσεις που βασίζονται σε δομημένη προσέγγιση και μετρήσιμους στόχους.

Τo portfolio υπηρεσιών της εταιρείας περιλαμβάνει από την ολοκληρωμένη ανάπτυξη hospitality brands μέχρι την κλασική διαχείριση του γραφείου τύπου και από την δημιουργία περιεχομένου για online χρήση μέχρι την ανάπτυξη b2b και b2c πωλησιακών εργαλείων. Σε ετήσια βάση η ομάδα της Travelworks προετοιμάζει για πελάτες της και αποστέλλει περισσότερα από 100 δελτία τύπου με τις σχετικές online και printed αναφορές να ξεπερνούν τις 5.000 κάθε χρόνο. Ταυτόχρονα, η πολυβραβευμένη ομάδα social media διαχειρίζεται περισσότερα από 50 accounts με τους εξειδικευμένους British native speakers κειμενογράφους της εταιρείας να ετοιμάζουν πάνω από 2.000 posts κάθε μήνα, απευθυνόμενοι σε ένα κοινό 500.000 users.

Μάθετε Περισσότερα →

WORKSHOPS COORDINATOR

Η Hotelier Academy Greece επιμελείται τη θεματολογία και το περιεχόμενο των Hotelier Workshops του 100% Hotel Show. Μελετώντας τις ανάγκες των ξενοδόχων και αναλύοντας τις νέες τάσεις και εξελίξεις στο χώρο, η Hotelier Academy Greece σε συνεργασία με το 100% Hotel Show, φροντίζει να παρουσιάζει Workshops που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των Ξενοδόχων και προτείνουν χρήσιμες λύσεις και νέες ιδέες.

ΕΠΟΜΕΝΟ 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media