Ποιος ο ρόλος της Γαστρονομίας στα ξενοδοχεία και για ποιό λόγο επηρεάζει τόσο σημαντικά τον συνολικό τζίρο του ξενοδοχείου.
Keypoints:
- Πως η γαστρονομική εμπειρία του επισκέπτη επηρεάζει την συνολική του ικανοποίηση, που συνδέεται τόσο με τις κριτικές στα review websites όσο και με τις καταναλώσεις μέσα στο κατάλυμα.
- Τι πρέπει να προσέξουμε στην προδιαγραφή των εστιατορίων του ξενοδοχείου και πως μπορούμε να εφαρμόσουμε γαστρονομικά στοιχεία στη συνολική εμπειρία του επισκέπτη.
- Με ποιους τρόπους μπορούμε να προωθήσουμε τον γαστρονομικό χαρακτήρα του ξενοδοχείου μας και να ενισχύσουμε το brand awareness του και τις συνολικές του πωλήσεις.
Curator: Ελισάβετ Κούτα | Butterfly Stories
Duration: 15.00-17.00