{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

ΑΘΗΝΑ | SOFITEL: The Hotel Restaurant Workshop


11/02/2018

10:00 - 17:00

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ

«Πώς να προδιαγράψετε ένα επιτυχημένο εστιατόριο ξενοδοχείου από τον σχεδιασμό μέχρι την λειτουργία!»

- Το Workshop θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Sofitel στην περιοχή του Αεροδρομίου.

- Η είσοδος είναι δωρεάν και χρειάζεται η προσκόμιση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

- Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο 2109408714

SESSION 1

THE CONCEPT

Περιγραφή

Ποιοι είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες για την δημιουργία ενός concept για το εστιατόριο του ξενοδοχείου και πως επηρεάζουν την ανάπτυξή του από το design μέχρι και τις πωλήσεις.

Keypoints:

-  Για ποιο λόγο είναι απαραίτητη η διασαφήνιση του concept για την σωστή αρχιτεκτονική ανάπτυξη του εστιατορίου αλλά και ξενοδοχείου ως σύνολο. 

- Πώς το σωστά προδιαγεγραμμένο concept του εστιατορίου επηρεάζει τις συνολικές πωλήσεις του ξενοδοχείου.

- Ποια στοιχεία πρέπει να λάβει υπόψιν ο ξενοδόχος για την σωστή προδιαγραφή ενός πετυχημένου εστιατορίου.


Curator:  Ζένιος Ζένιου | Upselling Hotel 

Duration: 10.00-12.00 

CURATED BY:

SESSION 2

THE DESIGN

Περιγραφή

Πώς το Design και η αισθητική του εστιατορίου του ξενοδοχείου διαμορφώνουν την συνολική εμπειρία του επισκέπτη, και πώς συνδέονται με την ικανοποίησή του και κατά συνέπεια με τις πωλήσεις του ξενοδοχείου.

Keypoints:

- Ποια είναι τα στοιχεία που χρειάζεται ο Αρχιτέκτονας και ο Interior Designer για έναν επιτυχημένο σχεδιασμό του εστιατορίου.

- Ποια είναι τα σημαντικότερα στοιχεία στον σχεδιασμό που επηρεάζουν την λειτουργικότητα και την υψηλή ικανοποίηση του πελάτη που μεταφράζεται σε κριτικές.

- Πώς ο Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός και το Design του εστιατορίου μπορούν να γίνουν πωλησιακό πλεονέκτημα και να ενισχύσουν τον τζίρο του ξενοδοχείου.


Curator: Ρία Βογιατζή | Elastic Architects 

Duration: 12.30-14.30 

CURATED BY:

SESSION 3

Η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Περιγραφή

Ποιος ο ρόλος της Γαστρονομίας στα ξενοδοχεία και για ποιό λόγο επηρεάζει τόσο σημαντικά τον συνολικό τζίρο του ξενοδοχείου.

Keypoints:

- Πως η γαστρονομική εμπειρία του επισκέπτη επηρεάζει την συνολική του ικανοποίηση, που συνδέεται τόσο με τις κριτικές στα review websites όσο και με τις καταναλώσεις μέσα στο κατάλυμα.

- Τι πρέπει να προσέξουμε στην προδιαγραφή των εστιατορίων του ξενοδοχείου και πως μπορούμε να εφαρμόσουμε γαστρονομικά στοιχεία στη συνολική εμπειρία του επισκέπτη.

- Με ποιους τρόπους μπορούμε να προωθήσουμε τον γαστρονομικό χαρακτήρα του ξενοδοχείου μας και να ενισχύσουμε το brand awareness του και τις συνολικές του πωλήσεις.


Curator: Ελισάβετ Κούτα | Butterfly Stories

Duration: 15.00-17.00 

CURATED BY:

WORKSHOP SPONSORS
Curator
Χορηγοί
ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}