{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

7 + 1 Λόγοι που Ξενοδόχοι και Αρχιτέκτονες θα επισκεφθούν το φετινό 100% Hotel Show!

200 επιλεγμένοι εκθέτες με λύσεις για Ξενοδόχους, τα 100% Hotel Design Awards, τα Ξενοδοχειακά Workshops και μια σειρά από εντελώς νέες δράσεις, στο σημαντικότερο event για Ξενοδόχους & Villa Owners

To 100% Hotel Show 2019 επιστρέφει στις 15 με 18 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, σε μια διοργάνωση που σηματοδοτεί τη νέα εποχή του θεσμού. Στην 7η διοργάνωσή της, η Premium Έκθεση για Ξενοδόχους και Villa Owners προσκαλεί τόσο τους επαγγελματίες του κλάδου όσο και νέο κοινό που θέλει να επενδύσει στην Ξενοδοχειακή Αγορά, να συναντήσουν τις κορυφαίες εταιρείες με ξενοδοχειακές λύσεις που συμμετέχουν στην έκθεση και να συμμετάσχουν στις δωρεάν δράσεις που αφορούν την Ελληνική Ξενοδοχειακή Ανάπτυξη.

Με την έκθεση να εξελίσσεται στο σημαντικότερο event Ξενοδοχειακής Ανάπτυξης, εκτός από τις διαχρονικές της δράσεις όπως τα Hotel Design Awards και τα Ξενοδοχειακά Workshοps, το 100% Hotel Show φιλοξενεί για πρώτη φορά νέα events, που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στο κοινό της έκθεσης. Η "Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας by Workathlon", το πρωτότυπο "Πείραμα ξενοδοχειακού Αρχιτεκτονικού Φωτισμού" Rooms & Light Project, αλλά και οι ειδικές θεματικές τής έκθεσης "Χτίζω Ξενοδοχείο" και "Ξενοδοχειακές Πωλήσεις" μετατρέπουν το 100% Hotel Show σε κάτι παραπάνω από μια απλή έκθεση, δηλαδή στο σημείο εξέλιξης των Ελληνικών Ξενοδοχείων.

Το κοινό μπορεί να επισκεφθεί το 100% Hotel Show εντελώς δωρεάν, με προεγγραφή σε αυτό το link, και να συμμετάσχει σε όλες τις δράσεις της έκθεσης δηλώνοντας συμμετοχή στα ειδικά sections. Οι Ξενοδόχοι και οι Αρχιτέκτονες που έχουν επισκεφθεί ήδη την έκθεση, λαμβάνουν την ειδική 100% Hotel Show Members Club, με ειδικά προνόμια που θα αναβαθμίσουν την επίσκεψή τους στην έκθεση.

200 επιλεγμένοι εκθέτες - Με λύσεις για Ξενοδόχους και Villa Owners

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στο 100% Hotel Show, δεν ξεχωρίζουν μόνο για τα εντυπωσιακά περίπτερα και installations που στήνουν, αλλά και για τις Επιλεγμένες Λύσεις για Ξενοδόχους που παρουσιάζουν. Τόσο οι Ξενοδόχοι όσο και οι Αρχιτέκτονες μπορούν να συναντήσουν υψηλόβαθμα στελέχη από τις συμμετέχουσες εταιρείες, καθώς η έκθεση στοχεύει σε High Level επαφές που θα αποφέρουν συμφέρουσες συμφωνίες.

Δες τη λίστα εκθετών & κλείσε ραντεβού με τους εκθέτες

Απονομή 100% Hotel Design Awards - Την πρώτη ημέρα της έκθεσης

Τα 100% Hotel Design Awards αποτελούν πλέον το κορυφαίο event για το Ελληνικό Ξενοδοχειακό Design. Την πρώτη ημέρα του 100% Hotel Show, διοργανώνεται σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα η Τελετή Απονομής, με κορυφαίους Ξενοδόχους και Αρχιτέκτονες να δίνουν το παρόν στο ξεχωριστό event. Μετά την ολοκλήρωση της Απονομής, ακολουθεί το VIP Opening Party στο κεντρικό lounge του 100% Hotel Show, ανοιχτό και στους επισκέπτες της έκθεσης.

Δες τις συμμετοχές & ψήφισε την αγαπημένη σου

Αφιέρωμα «Χτίζω Ξενοδοχείο» - Από τις εταιρείες του Build & Architecture section

Με την Ξενοδοχειακή Ανάπτυξη να είναι στο peak της, οι εκθέτες τού 100% Hotel Show από τις ενότητες Hotel Build, Architecture & Design, ετοιμάζονται να παρουσιάσουν μια σειρά από ειδικές λύσεις σχετικά με την Κατασκευή και Ανακαίνιση, τόσο Ξενοδοχείων όσο και ανεξάρτητων καταλυμάτων. Εκτός από την παροχή λύσεων, αρκετά από τα περίπτερα των εκθετών θα μετατραπούν σε πραγματικά παραδείγματα ξενοδοχειακών προτάσεων, για καλύτερη ενημέρωση των επισκεπτών.

Μάθε για τη δράση & οργάνωσε την επίσκεψή σου

Ενότητα Ξενοδοχειακών Πωλήσεων - Με τα νέα trends στο ξενοδοχειακό digital marketing

Η ειδική ενότητα Hotel Digital & Sales του 100% Hotel Show αποτελεί τα τελευταία χρόνια το πιο δυναμικό Hotspot του Ξενοδοχειακού Digital Marketing. Φέτος, το ειδικό segment αναβαθμίζεται με τη συμμετοχή διεθνών brands αλλά και νέων εταιρειών, που προσφέρουν μια διαφορετική πρόταση στο κομμάτι των ξενοδοχειακών πωλήσεων και της αύξησης του revenue. Τις λύσεις, όσον αφορά την αύξηση πωλήσεων, τις ολοκληρώνουν τα 6 μεγάλα Workshops στα οποία θα συμμετέχουν αρκετά από τα brands του ειδικού segment.

Διάβασε για την ενότητα & κλείσε ραντεβού με τις εταιρείες

6 Ξενοδοχειακά Workshops - Με πραγματικά εκπαιδευτικό περιεχόμενο

Τα φετινά workshops του 100% Hotel Show επικεντρώνονται στην Πωλησιακή Αυτονομία των Ξενοδοχείων αλλά και στο Hotel Experience Design. Οι επιλεγμένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν Υψηλού Επιπέδου Εκπαιδευτικές Παρουσιάσεις, φροντίζοντας να δώσουν στους επισκέπτες ουσιαστικές λύσεις που θα εξελίξουν τα καταλύματά τους. Τα workshops επιμελείται η Hotelier Academy, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν με προεγγραφή.

Δήλωσε συμμετοχή & πάρε το δωρεάν εισιτήριό σου

Τα WebHotelier Masterclasses - Η ετήσια συνάντηση του κορυφαίου booking engine 

Η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση της WebHotelier με τους Ξενοδόχους αλλάζει φέτος μορφή, επιδιώκοντας να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα ξενοδοχειακά events της χρονιάς. Το κορυφαίο booking engine θα αναλύσει στατιστικά σχετικά με τη ζήτηση στην Ελλάδα και το πού υπάρχουν πλέον οι πραγματικές ευκαιρίες πωλήσεων, δίνοντας ιδέες για το 2020. Ταυτόχρονα, θα παρουσιάσει τα τελευταία updates της εταιρείας, λανσάροντας νέα εργαλεία που θα αλλάξουν τα δεδομένα στον τρόπο λειτουργίας των ξενοδοχείων.

Διάβασε περισσότερα & Δήλωσε Συμμετοχή

Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας - Το μεγαλύτερο event εύρεσης προσωπικού 

Η νέα προσθήκη στα events του 100% Hotel Show έρχεται σε συνεργασία με τη Workathlon, φιλοξενώντας στην έκθεση την "Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας", μια από τις σημαντικότερες δράσεις για την εύρεση προσωπικού ξενοδοχείου. Τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, Ξενοδόχοι θα συναντήσουν υποψηφίους για εργασία για την επόμενη Season σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην έκθεση, προετοιμάζοντας εγκαίρως τη νέα χρονιά.

Διάβασε περισσότερα & Δήλωσε Συμμετοχή

Rooms & Light Project: Ζωντανά παραδείγματα Ξενοδοχειακού Αρχιτεκτονικού Φωτισμού

Στην είσοδο του φετινού 100% Hotel Show, θα στηθεί για πρώτη φορά παγκοσμίως ένα "Πρωτότυπο Πείραμα Ξενοδοχειακού Αρχιτεκτονικού Φωτισμού", που αναμένεται να συζητηθεί ιδιαίτερα και να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες της έκθεσης. Οι επισκέπτες θα περάσουν από 3 πανομοιότυπα δωμάτια ξενοδοχείου, τα οποία θα διαφοροποιούν την εμπειρία τους μέσα από το "Φως", αποδεικνύοντας ότι η μελέτη φωτισμού μπορεί να καθορίσει την εμπειρία αλλά και το experience design. Τα δωμάτια θα επιμεληθούν 3 διακεκριμένοι Lighting Designers, ενώ το project επιμελείται μια ειδική ομάδα από Αρχιτέκτονες, Concept Makers και Lighting Experts.

Διάβασε περισσότερα


​Ξενοδόχοι

Οι ξενοδόχοι αποτελούν τον βασικό πυρήνα επισκεπτών του 100% Hotel Show. Μεταξύ των καινοτόμων προτάσεων στον σχεδιαστικό, κατασκευαστικό και διακοσμητικό τομέα, οι επισκέπτες ξενοδόχοι έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν νέες προτάσεις που αφορούν τη διαδικτυακή ανάπτυξη του ξενοδοχείου, από το branding και τη στρατηγική εταιρική ταυτότητα μέχρι τις υπηρεσίες digitalization και web distribution. Σημαντικό κομμάτι της επίσκεψης αποτελεί το Networking Development μεταξύ των υπολοίπων επισκεπτών, αλλά και των ειδικών προσκεκλημένων όπως Travel Agents, Tour Operators και Media. Η συνολική δομή της έκθεσης είναι διαμορφωμένη ώστε να διανύσει τη διαδρομή ανάπτυξης του ξενοδοχειακού προϊόντος, αποδεικνύοντας την υψηλή εξειδίκευση του θεσμού στον ξενοδοχειακό τομέα.

Suppliers

Οι Suppliers  είναι μια από τις πιο σημαντικές κατηγορίες επισκεπτών του 100% Hotel Show, που, με τη σωστή προώθηση του προϊόντος που προσφέρουν, θα μπορούσαν να κερδίσουν μακροχρόνιες και κερδοφόρες συνεργασίες, τόσο με ξενοδοχεία όσο και με εταιρείες design και αρχιτεκτονικής. Επιπλέον, το 100% Hotel Show, θα μπορούσε να γίνει σημείο έμπνευσης και καινοτομίας για τους προμηθευτές, καθώς και μια πολύ καλή πηγή πληροφοριών και κατανόησης των καινούριων τάσεων στον ξενοδοχειακό κλάδο, για μια πιο στοχευμένη και επιτυχημένη τεχνική marketing. Τέλος, μέσω της επίσκεψής τους στην έκθεση, οι Suppliers/Προμηθευτές θα μπορούσαν να αποφασίσουν αν αρμόζουν στη λογική του 100% Hotel Show, για μια πιθανή συμμετοχή τους στο μέλλον. 

Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές, Κατασκευαστικές Εταιρείες

Οι επαγγελματίες του Αρχιτεκτονικής και του αρχιτεκτονικού φωτισμού, του Interior Design και της Διακόσμησης, αποτελούν ακόμα μια σημαντική κατηγορία επισκεπτών του 100% Hotel Show. Η βασική πηγή εσόδων στην Ελλάδα είναι ο τουρισμός και ο κατασκευαστικός χώρος επηρεάζεται άμεσα από αυτό. Οι επαγγελματίες του κατασκευαστικού χώρου θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν το φάσμα των υπηρεσιών τους σχετικά με τη δόμηση ξενοδοχείου, ενώ θα παρουσιαστεί μια σειρά από καινοτόμα υλικά και εφαρμογές, σχετική πάντα με το ξενοδοχειακό προϊόν. Επίσης, η προώθηση Networking μεταξύ επισκεπτών στις ειδικά διαμορφωμένες περιοχές θα δώσει την ευκαιρία στους επαγγελματίες του τουρισμού να έρθουν σε άμεση επαφή με τους επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου, με εξαιρετικές προοπτικές ανάπτυξης συνεργασιών.

Media

Δημοσιογράφοι και Media από όλους τους κλάδους έχουν μια ξεχωριστή θέση στο 100% Hotel Show. Το 100% Hotel Show προσφέρει την κατάλληλη υποδομή και περιβάλλον μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο Media Corner, όπου οι επισκέπτες ξενοδόχοι και επαγγελματίες τουρισμού θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν τις πιθανότητες συνεργασίας με τους επισκέπτες από το χώρο των Media.

Tour Operators / Travel Agents

Σημαντικό κομμάτι του 100% Hotel Show αποτελεί η διαδικτυακή ανάπτυξη, τομέας ιδιαίτερα σημαντικός για τους Travel Agents & Tour Operators. Φιλοξενώντας μερικές από τις πλέον σημαντικές εταιρείες στο κομμάτι του Web Development, θα δοθεί έμφαση σε λύσεις για επαγγελματίες τουρισμού στο χώρο του Agency και του Operating. Οι Travel Agents & Tour Operators αποτελούν τιμώμενη κατηγορία επισκέπτη, στους οποίους δίνονται κατά την επίσκεψή τους στην έκθεση ειδικά εργαλεία και κανάλια ανάπτυξης επικοινωνίας με τους συμμετέχοντες ξενοδόχους, διαμορφώνοντας την καρδιά του Networking & Business Development χαρακτήρα του θεσμού.

Οικονομικοί Σύμβουλοι

Το 100% Hotel Show έρχεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για ένα από τα σημαντικότερα επαγγέλματα της εποχής, τους συμβούλους επιχειρήσεων. Σε ένα περιβάλλον που προωθεί το Visitors Networking, το 100% Hotel Show έρχεται να δώσει ένα πλούσιο περιβάλλον πληροφοριών αλλά και ευκαιριών συνεργασίας για τους επισκέπτες συμβούλους επιχειρήσεων.

Επενδυτές

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το 100% Hotel Show για ανερχόμενους επενδυτές που σκέφτονται να επεκταθούν στον χώρο του τουρισμού. Το 100% Hotel Show αποτελεί από τη βάση του ένα ιδιότυπο σεμινάριο ανάπτυξης ξενοδοχειακού προϊόντος, δίνοντας την ευκαιρία στους επενδυτές να ενημερωθούν για όλα τα στάδια ανάπτυξης αλλά και να εστιάσουν σε συγκριτικά πλεονεκτήματα, έτσι ώστε να μετατρέψουν την επένδυσή τους σε όσο το δυνατόν πιο επικερδή.

Νέοι Επαγγελματίες

To 100% Hotel Show φιλοδοξεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και νέων ιδεών για νέους επαγγελματίες αλλά και επενδυτές που θέλουν να αναπτυχθούν στον ξενοδοχειακό και τουριστικό τομέα. Όπως κάθε Premium Trade Show, το 100% Hotel Show θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην καινοτομία αλλά και στην υψηλή εξειδίκευση.

Επαγγελματίες Γενικής Ειδικότητας

Ο κάθε επαγγελματίας είναι ευπρόσδεκτος να επισκεφτεί το 100% Hotel Show, καθώς η έκθεση συγκεντρώνει ένα μεγάλο φάσμα επιχειρήσεων, πάντοτε όμως σε συνάρτηση με τον ξενοδοχειακό κλάδο. Το 100% Hotel Show μπορεί να γίνει εύκολα το σημείο αναφοράς για κάθε είδους επαγγελματία που θέλει να κάνει έρευνα αγοράς πάνω στις νέες τάσεις και στην καινοτομία του ξενοδοχειακού design, καθώς η ειδική ενότητα Digital Square ανοίγει νέες προοπτικές συνεργασίας με εταιρείες που εξειδικεύονται στο ψηφιακό κομμάτι. Τέλος, το 100% Hotel Show, θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως μια άμεση λύση επικοινωνίας, καθώς δίνει πρόσβαση σε πολύ σημαντικές εταιρείες, με τις οποίες, τις πιο πολλές φορές, είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις απευθείας.

Σπουδαστές

Οι φοιτητές από όλους τους χώρους είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτοι στο 100% Hotel Show, καθώς αποτελούν το μέλλον της χώρας σε όλα τα επίπεδα. Ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, η νέα γενιά είναι αυτή που φέρνει την καινοτομία και - σε συνδυασμό με την πείρα των παλαιότερων - τις ουσιαστικές λύσεις στους επαγγελματικούς προβληματισμούς. Οι φοιτητές με πραγματικές ανησυχίες είναι ευπρόσδεκτοι να επεκτείνουν τους επαγγελματικούς τους ορίζοντες αλλά και να ανακαλύψουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας στο 100% Hotel Show.

ΕΠΟΜΕΝΟ 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media