{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Athens Main
Event
9-11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2024
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
EN
GR
Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων - ΣΕΤΕ

Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων - ΣΕΤΕ

O ΣΕΤΕ εκπροσωπεί τον #1 εξαγωγικό τομέα της Ελλάδας, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για τη στρατηγική ενδυνάμωση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος

Λεωφ.Αμαλίας 34, Αθήνα, Ελλάδα

https://sete.gr/el/

andriopoulou@sete.gr

210 32 17 165

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) ιδρύθηκε το 1991, με βασική επιδίωξη τη συνένωση των τουριστικών επιχειρήσεων που παρέχουν υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

  • Ο ΣΕΤΕ ενεργεί ως ένας οργανισμός «ομπρέλα», εκπροσωπώντας το σύνολο της αλυσίδας αξίας του τουρισμού και διάφορους τομείς ενδεικτικά, όπως φιλοξενία, μεταφορές, τραπεζικές, συμβουλευτικές, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές υπηρεσίες.
  • Είναι ο κύριος υποστηρικτής και η φωνή της συλλογικής έκφρασης του ελληνικού τουρισμού. Ως επίσημα αναγνωρισμένος Κοινωνικός Εταίρος, ο ΣΕΤΕ εκπροσωπεί τον κλάδο και τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.
  • Μέλη του ΣΕΤΕ είναι οι μεμονωμένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ευρύτερα στην τουριστική οικονομία και καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των τουριστικών δραστηριοτήτων καθώς και 13 πανελλήνιες κλαδικές ενώσεις τουριστικών επιχειρήσεων, διαμέσου των οποίων ο Σύνδεσμος εκπροσωπεί, εμμέσως, περισσότερες από 40.000 επιχειρήσεις και 330.000 υπαλλήλους.

Ο ΣΕΤΕ επικεντρώνεται σε στρατηγικά θέματα που επηρεάζουν τον τουρισμό. Καταδεικνύει τις μεγαλύτερες ευκαιρίες και προκλήσεις του τουρισμού και ταυτόχρονα αναπτύσσει μηνύματα «κλειδιά» και ουσιαστικές δράσεις προκειμένου να δημιουργήσει θετική ανάπτυξη διαμέσου των κάτωθι κατηγοριών δράσεων:

  • Χάραξη και προάσπιση πολιτικής: ο ΣΕΤΕ αλληλοεπιδρά τακτικά με διεθνείς οργανισμούς, την ελληνική κυβέρνηση, τον ευρύτερο δημόσιο τομέα και το σύνολο των ενδιαφερομένων μερών στην πολιτική αρένα διαμέσου μια ποικιλόμορφης ατζέντας, η οποία περιλαμβάνει θέματα φορολογίας, οικονομικών κινήτρων, ανταγωνισμού, δημιουργίας θέσεων εργασίας, σχεδιασμού και  βιώσιμης ανάπτυξης.
  • Έρευνα και Γνώση: μέσω του ΙΝΣΕΤΕ (Ινστιτούτο ΣΕΤΕ) παρακολουθεί, δίνει ερμηνεία και προσφέρει καίριες πληροφορίες σε θέματα που έχουν σχέση με όλες τις πτυχές του κλάδου δημιουργώντας μια δυνατή βάση δεδομένων, προσβάσιμη κατά ένα σημαντικό μέρος στο ευρύ κοινό. 
  • Εκδηλώσεις και Εκπαίδευση: μέσω του ετήσιου Συνεδρίου, των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και των προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης, ο ΣΕΤΕ ενισχύει τις επιχειρήσεις και το ανθρώπινο δυναμικό του τουρισμού, συνεργαζόμενος με ηγέτες της βιομηχανίας του τουρισμού, πανεπιστήμια και thinktanks.
  • Στρατηγικές Συνεργασίες και Μάρκετινγκ: ο ΣΕΤΕ και η Marketing Greece συνεργάζονται στενά με προορισμούς και τους σημαντικότερους φορείς για την προώθηση της Ελλάδας ως φιλόξενου προορισμού για όλο το έτος.

  


ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media