{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS
Κλείσε Ραντεβού
Make an Appointment
{{day.humandate}}
Κλείσε Ραντεβού
Make an Appointment
{{day.humandate}}

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ:

Η Εταιρία Επίκυκλος Τεχνική Κατασκευαστική ιδρύθηκε το 2003, από τον κ. Αραμπατζή Ιωσήφ ,  με κύριο αντικείμενο την μελέτη και κατασκευή κτιριακών έργων.

Το 2011, η εταιρία Επίκυκλος , σε πλήρη εναρμόνιση με τις σύγχρονες απαιτήσεις, καινοτομεί παρουσιάζοντας πρώτη στην Ελληνική αγορά τρία προκοστολογημένα πακέτα ανακαίνισης (simply, smart , deluxe) τα οποία με την ευελιξία και την μεθοδολογία τους κατάφεραν να κατακτήσουν την αθηναϊκή αγορά.

Έως σήμερα έχουν υλοποιηθεί περισσότερες από 400 ανακαινίσεις- ανακατασκευές κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Το 2014 , η εταιρεία Επίκυκλος , για την διαφύλαξη της υψηλής ποιότητας και τον πλήρη έλεγχο της κατασκευαστικής διαδικασίας διευρύνει τον κύκλο των εργασιών της εντάσσει στην ομάδα της τόσο μια μονάδα κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου με την συνεργασία της EUROPA καθώς και μια μονάδα ειδικών κατασκευών από ξύλο και μέταλλο με την επωνυμία SOHO . Οι νέες αυτές υποδομές δίνουν την ευελιξία για την υλοποίηση άρτιων τεχνικά κατασκευών αλλά και τα απαραίτητα εργαλεία ώστε η δημιουργικότητα και η φαντασία να μην συναντά κανένα εμπόδιο στον δρόμο της προς την πραγματοποίηση.

Το 2015 η  εταιρεία Επίκυκλος καινοτομεί, εισάγοντας  στην αγορά ολοκληρωμένα προγράμματα  ανακαίνισης ξενοδοχείων. Στηρίζει τον επιχειρηματία στην υλοποίηση του οράματός του σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Τα 6 πρότυπα δωμάτια αποτελούν έτοιμες προκοστολογημένες λύσεις που έχουν μελετηθεί βάσει μιας τυπικής διάταξης δίκλινου δωματίου 20τ.μ. Τιμολογιακά διαχωρίζονται στις κατηγορίες chic και lux. Σε κάθε μία από τις κατηγορίες αυτές προσφέρονται τρεις διαφορετικές design κατευθύνσεις, urban, country και island. Τα προσφερόμενα κόστη περιλαμβάνουν πλήρως την μελέτη, την κατασκευή και τον εξοπλισμό.

Η εταιρεία Επίκυκλος καλύπτει πέραν του εκσυγχρονισμού των δωματίων και κάθε άλλη ανάγκη κατασκευής στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ενός κτιρίου τουριστικής εκμετάλλευσης. Μέσα από δίκτυο συνεργατών παρέχονται στον επιχειρηματία ως πρόσθετες υπηρεσίες , η επιδότηση , η εταιρική ταυτότητα, η ενεργειακή αναβάθμιση και η πιστοποίηση.

Η συμμετοχή της εταιρίας Επίκυκλος στα πολιτιστικά δρώμενα είναι έντονη τα τελευταία χρόνια, αναλαμβάνοντας την κατασκευή των  τριών βραβευμένων δωματίων ξενοδοχείου στο  Room 18 στην κεντρική αίθουσα του Μουσείο Μπενάκη ,την κατασκευή της κατοικίας της δεκαετίας του ’80 στην  έκθεση GR 80s στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και τις κατασκευές του χώρου του Lounge και του Workshop της 100% Hotel Show 2017 .

Με ισχυρό θεμέλιο τις υψηλές ηθικές αξίες , την άρτια τεχνογνωσία και την επιμονή για το τέλειο , η ομάδα του Επίκυκλου εξασφαλίζει τη συνεχή εξέλιξη προς το καλύτερο , τόσο για τον άνθρωπο όσο και το κτίσμα.

Κλείσε Ραντεβού
Make an Appointment
{{day.humandate}}
Κλείσε Ραντεβού
Make an Appointment
{{day.humandate}}

      Ακαδημίας 8 & Κανάρη,, Κολωνάκι, Ελλάδα

   http://www.epikyklos.gr

   info@epikyklos.gr

   210/5069099

ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
  • ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • {{date.humandate}}: {{date.start}} - {{date.end}} {{date.text_gr}}
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media