{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
EN
GR
Η ΕΚΘΕΣΗ

Διοργανώτρια Εταιρεία

DEMAND FAIRS & MEDIA

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της διοργάνωσης εκθέσεων που χαρακτηρίζονται από την καινοτόμα προσέγγιση και το υψηλό επίπεδο, η εταιρεία Demand Fairs & Media οραματίστηκε και ανέλαβε την ευθύνη διοργάνωσης ενός Θεσμού που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες και θα συνεισφέρει στην περαιτέρω ανάπτυξη του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Προϊόντος, με άξονα την πεποίθηση ότι το ελληνικό τουριστικό προϊόν είναι εγγενώς luxury και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται, να δομείται και, κατά συνέπεια, να πωλείται.

Η συνέπεια και ο σεβασμός στη σημαντικότερη βιομηχανία της Ελλάδας αλλά και η δέσμευση συνεισφοράς στην εξέλιξη του Ελληνικού Τουριστικού προϊόντος, είναι οι βασικές αξίες που εγγυάται η διοργάνωση του 100% Hotel Show. 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ-ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Η Demand Fairs & Media, κατόπιν της ανάλογης μελέτης, παρεμβαίνει “κάθετα” σε industries, προκειμένου να προσφέρει επικοινωνιακές διεξόδους και συστηματικούς διαύλους επιχειρηματικού διαλόγου ανάμεσα στις προμηθευτικές επιχειρήσεις των κλάδων αυτών και τους εν δυνάμει πελάτες τους.  

Παράλληλα, δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ενημέρωση και επιμόρφωση του (επαγγελματικού ή μη) κοινού των industries, στα οποία παρεμβαίνει με τα προϊόντα της: την ενδιαφέρει να καταγράφει την ισχύουσα πραγματικότητα, να αναζητά τιςνέες τάσεις και καινοτομίες και να «δείχνει τον δρόμο» για την εξέλιξη και πρόοδο του κλάδου, μέσω ανάπτυξης του συνολικού γνωστικού επιπέδου.   

Οι μέχρι τώρα παρεμβάσεις της Demand Fairs & Media αφορούν, την
παροχή συστηματικής εμπορικής πληροφόρησης στις κάτωθι κατηγορίες
επαγγελματιών:

  1. Hospitality (Ξενοδοχεία και επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης).
  2. Μελετητικό - Σχεδιαστικό και Κατασκευαστικό κλάδο (Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές, Βιομηχανικοί Σχεδιαστές και Τεχνικά Γραφεία).
  3. Retail (Αλυσίδες και Καταστήματα Λιανικού Εμπορίου, καθώς και εταιρείες που διακινούν τα προϊόντα τους μέσω των σημείων λιανικής πώλησης).
  4. Μουσική Βιομηχανία. 

Καταληκτικά, η προϊοντική φιλοσοφία τής Demand Fairs & Media, συνοψίζεται στο δίπτυχο:  “Premium Products-Advanced Know-How”!


Demand Fairs & Media

Το 100% Hotel Show παρουσιάζει τους συνεργάτες του, που αναγάγουν τον θεσμό στην πιο Premium έκθεση για Ξενοδόχους και Επαγγελματίες Τουρισμού
Βασική αρχή της διοργανώτριας εταιρείας Demand Fairs & Media αποτελεί η πίστη στην ομάδα, και το 100% Hotel Show αποτελεί αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς.
Έτσι, εκτός από το μεγάλο φάσμα εκθετών που δίνουν ουσιαστικές λύσεις στις ανάγκες του σύγχρονου ξενοδόχου, το 100% Hotel Show, συνεργάζεται με μια υψηλής τεχνογνωσίας ομάδα επαγγελματιών, οι οποίοι προσδίδουν προστιθέμενη αξία στον θεσμό και συμβάλλουν σημαντικά στην επαυξημένη εμπειρία του επισκέπτη. 


59294d4abb744a432fc3ff74af83d288.jpg


18681718ff387ada59646a199950ef20.jpg
70b9662fc8bf91d4ce7b1c3bed862e68.jpgCLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media