{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Saz City Life Hotel

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Κατσένιος Ευθύμιος

Εταιρεία: Saz City Life Hotel

Φωτογράφος: Συκοβέλης Μενέλαος

Ιστοσελίδα: http://www.saz-hotel.com

Email: manager@saz-hotel.com

Τηλέφωνο: 26510/78888

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η αρχιτεκτονική σύλληψη για τον σχεδιασμό του ξενοδοχείου πηγάζει από τον κόσμο της μόδας και από τους ιδιοκτήτες του που βρίσκονται εδώ πολλά χρόνια σε αυτό το χώρο.

Εγκατεστημένο στον πυρήνα της πόλης περιβαλλόμενο από συναφή καταστήματα, συμμετέχει ως ενεργό μέλος της αστικής κοινότητας. Το «Π» στην πρόσοψή του εφαρμόζει επάνω στο λευκό μάρμαρο και είναι η πύλη που οδηγεί στα παρασκήνια της επίδειξης. Εκεί όπου εσωκλείεται όλη η ενέργεια, η δημιουργικότητα, οι άνθρωποι, που ανυπομονούν να την περάσουν για να προβάλλουν το έργο τους και να κατακτήσουν το θαυμασμό του κοινού που παρακολουθεί.

Πίσω από την πύλη βρίσκονται τα καμαρίνια (δωμάτια) των σχεδιαστών. Χώροι έκφρασης συναισθημάτων και ομορφιάς. Κάθε σχεδιαστής έχει το δικό του προσωπικό ύφος που τον χαρακτηρίζει. Στα δωμάτια του ξενοδοχείου, επιδιώκεται η προσέγγιση του ύφους επώνυμων σχεδιαστών σαν μία αφιέρωση σε αυτούς και στην προσφορά τους στο χώρο της μόδας, καθώς μέρος του εξοπλισμού τους προέρχεται από επώνυμους οίκους. Η ισορροπία των χρωμάτων και των όγκων συνδυάζεται με αιφνιδιαστικά στοιχεία που εκπλήσσουν.

Η έμπνευση για τον σχεδιασμό προήλθε από το σχεδιαστικό ύφος κυρίως του Armani και κατόπιν Gucci, Prada, Alexander Mac Queen, Dior, D&G, Oscar de La Renta, Valentino.

Ο επισκέπτης πρέπει να νιώθει ότι βρίσκεται σε ένα αστικό καταφύγιο, σε ένα μέρος που του προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία στην καθημερινότητά του μέσα σε ένα περιβάλλον στο οποίο κυριαρχεί το στυλ, η ομορφιά, η πολυτέλεια, η άνεση, η ισορροπία και η απόλυτη φιλοξενία. Αυτή είναι φιλοσοφία του ξενοδοχείου. Να δημιουργεί ακριβώς τις ίδιες αισθήσεις με αυτές που θέλουμε να νιώθει το σώμα μας «κατοικώντας» μέσα ένα ποιοτικό ρούχο.

Για την κατασκευή του κτιρίου έχουν χρησιμοποιηθεί κλασικά υλικά και κλασικά χρώματα, φιλτραρισμένα όμως μέσα από μια μοντέρνα οπτική. 

Βασικά ποιοτικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν το ξενοδοχείο:

 • Πρόσοψη – όλη η πρόσοψη είναι επενδυμένη με λευκό μάρμαρο Polaris, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί επίσης για την κατασκευή ολόκληρου του Grand Mosque στο Abu Dhabi. Το δεύτερο υλικό το οποίο δημιουργεί το Π στην πρόσοψη είναι φυσικός καπλαμάς από ξύλο άριστης ποιότητας της εταιρίας Parklex, υλικό που συναντάται σε πολύ σημαντικά κτίρια και σε μουσεία ανά τον κόσμο. Στην Ελλάδα το βλέπουμε σπάνια.
 • Εσωτερικά του κτιρίου τα δάπεδα που δεν επικαλύπτονται από μοκέτα είναι μαρμάρινα, όπως και οι τοίχοι, από μάρμαρο Crema Marfil και Dark Emperador, υλικά τα οποία συναντάμε σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία παγκοσμίως
 • Πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ξενοδοχείου αποτελούν οι διάδρομοι, οι τοίχοι των οποίων είναι επενδυμένοι και η επιφάνειά τους όπως και αυτή της πόρτας εφάπτονται και δημιουργούν ένα εφέ ενιαιότητας, ώστε ο ένοικος να βρίσκει το δωμάτιό του παρατηρώντας το πόμολο και τον αριθμό δωματίου που αναγράφεται επάνω στην πόρτα. Η επένδυση αυτή είναι από υλικό που φθείρεται πολύ δύσκολα.
 • Κανένας τοίχος του ξενοδοχείου δεν είναι απλά χρωματισμένος, είναι όλοι επενδυμένοι με ξεχωριστά υλικά όπως αναφέρθηκε παραπάνω
 • Στο ισόγειο παντού υπάρχουν φωτιζόμενες επιφάνειες οι οποίες ανά διαστήματα της ημέρας αλλάζουν χρώμα, μεταδίδοντάς το έντονα στο χώρο και ανάλογα με την ώρα δημιουργούν διαφορετική ατμόσφαιρα και ψυχολογία ενώ ταυτόχρονα αλλάζει όλος ο χώρος
 • Οι τοίχοι των δωματίων είναι επενδυμένοι 100% με ειδική λάκα αντίστοιχη αυτής που χρησιμοποιείται σε αυτοκίνητα και δημιουργείται ένα μεταλλικό εφέ και με ταπετσαρία υψηλής ποιότητας. Όλα τα έπιπλα είναι ειδικές κατασκευές με την ίδια λάκα και η ιδιαιτερότητά τους είναι ότι έχουν τρισδιάστατα ανάγλυφα, λιτά και αφαιρετικά
 • Τα μπάνια είναι κατασκευασμένα 100% από μάρμαρο Polaris και η ιδιαιτερότητά τους είναι ότι κάθε πλευρά είναι δημιουργημένη με ειδικές διαστάσεις, ώστε οι ραφές των μαρμάρων να διαιρούνται απόλυτα με την πλευρά τους
 • Απόλυτη ηχομονωτική επάρκεια μεταξύ των χώρων
 • Εξειδικευμένος φωτισμός και συστήματα λειτουργίας του με χρήση φωτιστικών των μεγαλύτερων επώνυμων οίκων όπως Foscarini, Fabbian, Guzzini
 • Εξειδικευμένος ήχος σε όλους τους χώρους
 • Υπερσύγχρονος οπτικοακουστικός εξοπλισμός meeting room και conference room
 • Μουσική στα μπάνια των υπνοδωματίων
 • Ανελκυστήρας αυτοκινήτων προς τους υπόγειους χώρους στάθμευσης
 • Roof garden με θέαση 360° προς την πόλη και τη λίμνη των Ιωαννίνων

PHOTO GALLERY

CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media