{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
EN
GR

Cavo Tagoo Santorini

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Λιάκος Νίκος

Εταιρεία: Liakos & Associates architects (Nikos Liakos) - GJP Design (Giorgos Panteloukas)

Φωτογράφος: Πατεράκης Βαγγέλης

Ιστοσελίδα: http://www.cavotagoo.com

Email: info@cavotagoo.com

Τηλέφωνο: 22860/27900

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

To Cavo Tagoo Santorini είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο που συνδυάζει την παραδοσιακή Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με τη σύγχρονη κομψότητα, διατηρώντας ταυτόχρονα την αρχική  φιλοσοφία του Cavo Tagoο. Η βασική αρχιτεκτονική ιδέα βασίζεται στην πολιτιστική και γεωγραφική κληρονομιά του νησιού, στην αρμονική προέκταση στοιχείων του κτίσματος ως συνέχεια του φυσικού τοπίου της Σαντορίνης, με κατασκευές και θραυσματικές αναφορές σε όλη την έκταση που μοιάζουν σαν να αναδύθηκαν και αυτά από τη λάβα.      

Τα υλικά που επιλέγονται χρησιμοποιούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να τονίζουν την ηφαιστειακή παρουσία σε όλους τους χώρους μέσα από τη μαύρη φυσική πέτρα, τα καμένα ξύλα και τον χαλκό που παραπέμπει στις αποχρώσεις της καυτής λάβας που ακόμα ρέει. 

Το μινιμαλ ντιζαιν και η προσοχή στη λεπτομέρεια στο Cavo Tagoo υποδέχονται τον επισκέπτη στο λόμπι του ξενοδοχείου που θυμίζει σπήλαιο, όπου η ηρεμία που αποδίδει η παραδοσιακή λευκή τσιμεντοκονία στους τοίχους και στο δάπεδο αντιπαραβάλλεται και διακόπτεται από μαύρα γλυπτά έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία σε τοίχους και ιδιαίτερα φωτιστικά κομμάτια.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου προσφέρουν μια ειρηνική ατμόσφαιρα και άνεση, με το σκούρο δάπεδο από καμμένα ξύλα να προσδίδει μια αινιγματική νότα στην εμπειρία του επισκέπτη. Η οροφή με τα λευκά δοκάρια και οι τοίχοι από λευκή τσιμεντοκονία συνάδουν με την Κυκλαδίτικη αισθητική, ενώ οι μαύρες εξωτερικές πέργκολες και τα σχεδόν λιωμένα μαύρα φωτιστικά και έπιπλα είναι σαφής αναφορές στο φυσικό ηφαιστιακό περιβάλλον του ξενοδοχείου. Τα μπάνια συνδυάζουν χάλκινους νεροχύτες, βρύσες και άλλες λεπτομέρειες με μαύρη ακατέργαστη πέτρα δίνοντας στο χώρο μια σκοτεινή αλλά και φρέσκια ασάφεια. 

Το μπαρ και ο χώρος της πισίνας αποτελούν την αρχιτεκτονική κορύφωση του έργου, με ολόκληρο τον χώρο να αντικατοπτρίζει μεταφορικά την θέα στην καλντέρα. Μαύρη ακατέργαστη πέτρα πλαισιώνει τον χώρο, μεταμορφώνοντας το εστιατόριο σε ένα βραχώδες τοπίο. Η εντυπωσιακή πισίνα μοιάζει να τελειώνει στον ορίζοντα του Αιγαίου και τα καθιστικά της πισίνας διαμορφώνονται με μεγάλα ακατέργαστα κομμάτια κορμών που  θυμίζουν βράχια σε ήρεμη λίμνη.

Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα του έργου, οι εργασίες ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2017  και συνεχίστηκαν σε εντατικούς ρυθμούς έκτοτε ώστε να πραγματοποιηθεί η παράδοση της ξενοδοχειακής μονάδας με την έναρξη της θερινής σεζόν τον Ιούνιο 2017. 

PHOTO GALLERY

CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media