{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
LOGIN VISITOR EXHIBITOR REGISTER
AS VISITOR
REGISTER TO
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Cavo Tagoo Santorini

Contact Person: Liakos Nikos

Company: Liakos & Associates architects (Nikos Liakos) - GJP Design (Giorgos Panteloukas)

Photographer: Paterakis Vangelis

Website: http://www.cavotagoo.com

Email: info@cavotagoo.com

Phone: 22860/27900

DESCRIPTION

To Cavo Tagoo Santorini είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο που συνδυάζει την παραδοσιακή Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με τη σύγχρονη κομψότητα, διατηρώντας ταυτόχρονα την αρχική  φιλοσοφία του Cavo Tagoo. Η βασική αρχιτεκτονική ιδέα βασίζεται στην πολιτιστική και γεωγραφική κληρονομιά του νησιού, στην αρμονική προέκταση στοιχείων του κτίσματος ως συνέχεια του φυσικού τοπίου της Σαντορίνης, με κατασκευές και θραυσματικές αναφορές σε όλη την έκταση που μοιάζουν σαν να αναδύθηκαν και αυτά από τη λάβα.      

Τα υλικά που επιλέγονται χρησιμοποιούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να τονίζουν την ηφαιστειακή παρουσία σε όλους τους χώρους μέσα από τη μαύρη φυσική πέτρα, τα καμένα ξύλα και τον χαλκό που παραπέμπει στις αποχρώσεις της καυτής λάβας που ακόμα ρέει. 

Το μινιμαλ ντιζαιν και η προσοχή στη λεπτομέρεια στο Cavo Tagoo υποδέχονται τον επισκέπτη στο λόμπι του ξενοδοχείου που θυμίζει σπήλαιο, όπου η ηρεμία που αποδίδει η παραδοσιακή λευκή τσιμεντοκονία στους τοίχους και στο δάπεδο αντιπαραβάλλεται και διακόπτεται από μαύρα γλυπτά έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία σε τοίχους και ιδιαίτερα φωτιστικά κομμάτια.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου προσφέρουν μια ειρηνική ατμόσφαιρα και άνεση, με το σκούρο δάπεδο από καμμένα ξύλα να προσδίδει μια αινιγματική νότα στην εμπειρία του επισκέπτη. Η οροφή με τα λευκά δοκάρια και οι τοίχοι από λευκή τσιμεντοκονία συνάδουν με την Κυκλαδίτικη αισθητική, ενώ οι μαύρες εξωτερικές πέργκολες και τα σχεδόν λιωμένα μαύρα φωτιστικά και έπιπλα είναι σαφής αναφορές στο φυσικό ηφαιστιακό περιβάλλον του ξενοδοχείου. Τα μπάνια συνδυάζουν χάλκινους νεροχύτες, βρύσες και άλλες λεπτομέρειες με μαύρη ακατέργαστη πέτρα δίνοντας στο χώρο μια σκοτεινή αλλά και φρέσκια ασάφεια. 

Το μπαρ και ο χώρος της πισίνας αποτελούν την αρχιτεκτονική κορύφωση του έργου, με ολόκληρο τον χώρο να αντικατοπτρίζει μεταφορικά την θέα στην καλντέρα. Μαύρη ακατέργαστη πέτρα πλαισιώνει τον χώρο, μεταμορφώνοντας το εστιατόριο σε ένα βραχώδες τοπίο. Η εντυπωσιακή πισίνα μοιάζει να τελειώνει στον ορίζοντα του Αιγαίου και τα καθιστικά της πισίνας διαμορφώνονται με μεγάλα ακατέργαστα κομμάτια κορμών που  θυμίζουν βράχια σε ήρεμη λίμνη.

Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα του έργου, οι εργασίες ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2017  και συνεχίστηκαν σε εντατικούς ρυθμούς έκτοτε ώστε να πραγματοποιηθεί η παράδοση της ξενοδοχειακής μονάδας με την έναρξη της θερινής σεζόν τον Ιούνιο 2017. 

PHOTO GALLERY

CLOSE
SEND MESSAGE
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
HOTELIER WORKSHOP PARTICIPATION
CONFIRM PARTICIPATION

Are you sure you wish to attend the below Workshop?

Please confirm your participation to the following.

{{workshop.name_en}}?

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
YOUR WORKSHOP REGISTRATION
YOUR REGISTRATION IS CONFIRMED

Thank you for confirming your participation in this Workshop. Please download your ticket by clicking here.

Thank you for confirming your participation.

YOUR REGISTRATION AT IOO% HOTEL SHOW

Thank you for your interest in IOO% Hotel Show! Please click on the confirmation link we have sent at your email to complete your registration. Upon completion, you will be able to download your entrance badge, schedule appointments with exhibitors, and register for our workshops.


Stay updated with IOO% Hotel Show news by following us on Social Media: