{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
18>20
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2023
MEC
ΠΑΙΑΝΙΑΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Canaves Oia Suites

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αφροδίτη Μπονάτσου

Εταιρεία: Stones and Walls

Φωτογράφος: Χρήστος Δράζος

Ιστοσελίδα: http://www.stonesandwalls.com

Email: abonatsou@stonesandwalls.com ; info@stonesandwalls.com

Τηλέφωνο: 210/7296492

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Canaves Oia Suites βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό της Οίας, στην άκρη των ηφαιστειακών βράχων. Αποτελείται από κλιμακωτές υπόσκαφες σουίτες με ιδιωτικές αυλές που αναπτύσσονται καθ’ ύψος του οικοπέδου, το οποίο, λόγω της μεγάλης υψομετρικής διαφοράς, προσδίδει την αίσθηση μιας ανοιχτής βεράντας με θέα προς την Καλντέρα και το Αιγαίο Πέλαγος.

Ο σχεδιασμός των σουιτών έγινε με γνώμονα τη θέαση της Καλντέρας και του ηφαιστείου, στα οποία προσανατολίζεται ο εξωτερικός χώρος με την πισίνα τοποθετημένη στην άκρη του, επιτυγχάνοντας έτσι οπτική ενοποίηση των υγρών στοιχείων.

Η πλούσια τυπολογία των σουιτών προσφέρει επιλογές για όλες τις ανάγκες, παρέχοντας διαφορετικές χωρικές ποιότητες, ανέσεις και δυνατότητες. Το κάθε δωμάτιο επιτρέπει στους επισκέπτες να απολαύσουν το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, τόσο από τον εσωτερικό όσο και από τον εξωτερικό χώρο. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ιδιωτικότητα του υπαίθριου χώρου εκτόνωσης κάθε σουίτας γύρω από την πισίνα.

Ο σχεδιασμός του εσωτερικού χώρου χαρακτηρίζεται από μια λιτή προσέγγιση, ακολουθώντας το πνεύμα της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του νησιού. Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνεται μια αρμονική συνύπαρξη της εντοπιότητας με το μοντέρνο.

Η διακόσμηση είναι λιτή με κυκλαδίτικες αναφορές, όπως χτιστά έπιπλα. Η επιλογή των υλικών και η επεξεργασία τους έγινε με τέτοιον τρόπο, ώστε να προσδίδουν μια αίσθηση  φυσικότητας με ήπια στιλπνότητα. 

Εσωτερικά κυριαρχεί ένας λευκός ενιαίος καμβάς, ενώ οι πινελιές των έντονων μαύρων στοιχείων, οι οποίοι προκύπτουν από τον ηφαιστειογενή χαρακτήρα της Σαντορίνης, δημιουργούν αντιθέσεις στον χώρο. Η ζεστή αίσθηση του λευκού χρωματισμού του ξύλου συνδυάζεται με τη φυσική λιτότητα που εφαρμόστηκε στον σχεδιασμό. Στον εξωτερικό χώρο, η εκτεταμένη χρήση διαχρονικών υλικών -μάρμαρο και βότσαλο- συνθέτουν έναν χώρο υψηλής αισθητικής, καθώς οι mint χρωματισμοί επιτυγχάνουν τη συνέχεια με το φυσικό τοπίο της Σαντορίνης. Όλα τα στοιχεία που επιλέχθηκαν χαρακτηρίζονται από μια ιδιάζουσα αισθητική που ακολουθεί τις κυκλαδίτικες γραμμές, ενώ η απαλή μονοχρωματική παλέτα των υλικών προσδίδει ηρεμία και γαλήνη στον χώρο.

Η πρόταση του φωτισμού βασίστηκε στη δημιουργία μιας ομοιόμορφης διάχυσης του φωτός στον εκάστοτε χώρο, με στοιχεία σημειακού τονισμού σε επιλεγμένα στοιχεία όπως στους πάγκους των μπάνιων και των γραφείων, δίνοντας έτσι ένα ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα στον χώρο. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη φύτευση των εξωτερικών χώρων, η οποία αποτελείται κυρίως από τοπική χλωρίδα με χαμηλό ύψος, που εναλλάσσεται αρμονικά με τις υφιστάμενες φυσικές χαράξεις του τοπίου της Σαντορίνης.
PHOTO GALLERY

CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media