{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Athens Main
Event
9-11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2024
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
EN
GR

Non Implemented - Villa Thea

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Τσόκα Ελένη

Εταιρεία: Tsoka Eleni

Ιστοσελίδα: http://

Email: tsoka_eleni@yahoo.gr

Τηλέφωνο: 26650 27515

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σε έναν παραθαλάσσιο προορισμό διακοπών στο Ιόνιο, υπάρχει ένα ονειρεμένο μέρος για να επισκεφθεί κανείς. Η Villa Thea είναι μια εκ των τριών πανομοιότυπων, ανεξάρτητων βιλών ενός οικοπέδου στο νοτιοδυτικό άκρο των Συβότων, περιβαλλόμενη από άγριες, πυκνόφυτες πλαγιές, καρφιτσωμένη σε υψόμετρο 60 m από τη θάλασσα, μεγιστοποιώντας έτσι τις δυνατότητες της καταπληκτικής θέας και κρατώντας την απαραίτητη απόσταση από τον οικισμό, με αποτέλεσμα την ιδανική απομόνωση.

Οι όψεις είναι απλές, εντελώς διαφανείς με μεγάλα ανοίγματα, ακολουθώντας έναν στρατηγικό σχεδιασμό, ενώ η πίσω όψη είναι κλειστή και προστατευμένη.

Στο κέντρο σχεδόν της κάτοψης αναπτύσσονται οι κοινόχρηστοι χώροι, το καθιστικό και η κουζίνα με τη νησίδα της, με θέα απεριόριστη προς τη θάλασσα και ιδιωτική πισίνα. Αυτοί αποτελούν τον κεντροβαρή πυρήνα της σύνθεσης. Δίπλα τους οργανώνεται, γραμμικά και συνεπίπεδα με την κουζίνα, ο πρώτος χώρος ύπνου. Στο ένα άκρο βρίσκεται το ένα υπνοδωμάτιο, με το ιδιαίτερο μπάνιο του να αναπτύσσεται στο κεφαλάρι του κρεβατιού, προσφέροντας θέα και από αυτό μέσα από ένα γυάλινο διαχωριστικό. Στη συνέχεια, μια εντυπωσιακή σκάλα ανεβάζει τον επισκέπτη στον εσωτερικό εξώστη του ορόφου, όπου βρίσκεται το ψηλότερο υπνοδωμάτιο της βίλας. Μπαίνοντας, ο επισκέπτης αντικρίζει την επιβλητική θέα και το αέρινο μπάνιο, σχεδόν όλο από γυαλί, να γίνονται ένα με τον ουρανό.

Τα ανοίγματα στις 3 ελεύθερες όψεις του κτιρίου εξασφαλίζουν μεγάλα αποσπάσματα της θέας, άμεση πρόσβαση αλλά και ενιαία οπτική με τον περιβάλλοντα χώρο, ο οποίος διαμορφώθηκε παράλληλα και ισότιμα με την αρχιτεκτονική του κτιρίου. Έτσι, δημιουργείται μια φυσική ενοποίηση του εξωτερικού χώρου με τον εσωτερικό, καθώς έχουν χρησιμοποιηθεί όμοιας υφής μινιμαλιστικά υλικά δαπεδόστρωσης.

Τα υπόλοιπα στοιχεία που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι το εμφανές μέταλλο, το γυαλί, φυσικοί γρανίτες, το τσιμέντο σε γήινους τόνους και το ξύλο, προσδίδοντας μέσω της χρήσης χρωμάτων μια μοντέρνα αντίληψη, η οποία όμως συνιστά, με μια σύγχρονη εφαρμογή, στοιχεία τέχνης με αναφορές από την Αρχαία Ελλάδα. Ο σχεδιασμός τού καταλύματος έχει γίνει με βάση τις αρχές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται σημαντικά το ενεργειακό αποτύπωμα της εγκατάστασης, καθώς και το λειτουργικό της κόστος.

Από το ένα άκρο η Κέρκυρα και από το άλλο οι Παξοί, ο Ελληνικός ουρανός και το γαλαζοπράσινο Ιόνιο πλαισιώνουν εκπληκτικά την ανθρώπινη παρουσία, και προσφέρουν στους επισκέπτες μια συνολική μοναδική εμπειρία.

PHOTO GALLERY

CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media