{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
LOGIN VISITOR EXHIBITOR REGISTER
AS VISITOR
REGISTER TO
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Non Implemented - Villa Thea

Contact Person: Τσόκα Ελένη

Company: Tsoka Eleni

Website: http://

Email: tsoka_eleni@yahoo.gr

Phone: 26650 27515

DESCRIPTION

Σε έναν παραθαλάσσιο προορισμό διακοπών στο Ιόνιο, υπάρχει ένα ονειρεμένο μέρος για να επισκεφθεί κανείς. Η Villa Thea είναι μια εκ των τριών πανομοιότυπων, ανεξάρτητων βιλών ενός οικοπέδου στο νοτιοδυτικό άκρο των Συβότων, περιβαλλόμενη από άγριες, πυκνόφυτες πλαγιές, καρφιτσωμένη σε υψόμετρο 60 m από τη θάλασσα, μεγιστοποιώντας έτσι τις δυνατότητες της καταπληκτικής θέας και κρατώντας την απαραίτητη απόσταση από τον οικισμό, με αποτέλεσμα την ιδανική απομόνωση.

Οι όψεις είναι απλές, εντελώς διαφανείς με μεγάλα ανοίγματα, ακολουθώντας έναν στρατηγικό σχεδιασμό, ενώ η πίσω όψη είναι κλειστή και προστατευμένη.

Στο κέντρο σχεδόν της κάτοψης αναπτύσσονται οι κοινόχρηστοι χώροι, το καθιστικό και η κουζίνα με τη νησίδα της, με θέα απεριόριστη προς τη θάλασσα και ιδιωτική πισίνα. Αυτοί αποτελούν τον κεντροβαρή πυρήνα της σύνθεσης. Δίπλα τους οργανώνεται, γραμμικά και συνεπίπεδα με την κουζίνα, ο πρώτος χώρος ύπνου. Στο ένα άκρο βρίσκεται το ένα υπνοδωμάτιο, με το ιδιαίτερο μπάνιο του να αναπτύσσεται στο κεφαλάρι του κρεβατιού, προσφέροντας θέα και από αυτό μέσα από ένα γυάλινο διαχωριστικό. Στη συνέχεια, μια εντυπωσιακή σκάλα ανεβάζει τον επισκέπτη στον εσωτερικό εξώστη του ορόφου, όπου βρίσκεται το ψηλότερο υπνοδωμάτιο της βίλας. Μπαίνοντας, ο επισκέπτης αντικρίζει την επιβλητική θέα και το αέρινο μπάνιο, σχεδόν όλο από γυαλί, να γίνονται ένα με τον ουρανό.

Τα ανοίγματα στις 3 ελεύθερες όψεις του κτιρίου εξασφαλίζουν μεγάλα αποσπάσματα της θέας, άμεση πρόσβαση αλλά και ενιαία οπτική με τον περιβάλλοντα χώρο, ο οποίος διαμορφώθηκε παράλληλα και ισότιμα με την αρχιτεκτονική του κτιρίου. Έτσι, δημιουργείται μια φυσική ενοποίηση του εξωτερικού χώρου με τον εσωτερικό, καθώς έχουν χρησιμοποιηθεί όμοιας υφής μινιμαλιστικά υλικά δαπεδόστρωσης.

Τα υπόλοιπα στοιχεία που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι το εμφανές μέταλλο, το γυαλί, φυσικοί γρανίτες, το τσιμέντο σε γήινους τόνους και το ξύλο, προσδίδοντας μέσω της χρήσης χρωμάτων μια μοντέρνα αντίληψη, η οποία όμως συνιστά, με μια σύγχρονη εφαρμογή, στοιχεία τέχνης με αναφορές από την Αρχαία Ελλάδα. Ο σχεδιασμός τού καταλύματος έχει γίνει με βάση τις αρχές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται σημαντικά το ενεργειακό αποτύπωμα της εγκατάστασης, καθώς και το λειτουργικό της κόστος.

Από το ένα άκρο η Κέρκυρα και από το άλλο οι Παξοί, ο Ελληνικός ουρανός και το γαλαζοπράσινο Ιόνιο πλαισιώνουν εκπληκτικά την ανθρώπινη παρουσία, και προσφέρουν στους επισκέπτες μια συνολική μοναδική εμπειρία.

PHOTO GALLERY

CLOSE
SEND MESSAGE
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
HOTELIER WORKSHOP PARTICIPATION
CONFIRM PARTICIPATION

Are you sure you wish to attend the below Workshop?

Please confirm your participation to the following.

{{workshop.name_en}}?

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
YOUR WORKSHOP REGISTRATION
YOUR REGISTRATION IS CONFIRMED

Thank you for confirming your participation in this Workshop. Please download your ticket by clicking here.

Thank you for confirming your participation.

YOUR REGISTRATION AT IOO% HOTEL SHOW

Thank you for your interest in IOO% Hotel Show! Please click on the confirmation link we have sent at your email to complete your registration. Upon completion, you will be able to download your entrance badge, schedule appointments with exhibitors, and register for our workshops.


Stay updated with IOO% Hotel Show news by following us on Social Media: