{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Athens Main
Event
9-11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2024
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
EN
GR

Sun Beach Hotel

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Λευτέρης Τσικανδηλάκης

Εταιρεία: Λευτέρης Τσικανδηλάκης & Συνεργάτες

Ιστοσελίδα: http://www.tsikandilakis.gr

Email: mailbox@tsikandilakis.gr

Τηλέφωνο: 2810 341 617

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πρόκειται για τη μελέτη και κατασκευή ενός νέου ξενοδοχειακού συγκροτήματος πέντε αστέρων με δύο υφιστάμενα κτίρια, τα οποία λόγω παλαιότητας και αισθητικής θεωρήθηκαν "απαρχαιωμένα" σε σχέση με τα σύγχρονα δεδομένα του τουρισμού, κι έτσι ενσωματώθηκαν πλήρως στο σύγχρονο ύφος του ξενοδοχείου σαν ένα ενιαίο σύνολο.

Συγκεκριμένα η μελέτη περιλαμβάνει την ανέγερση πέντε νέων κτιρίων και την επανάχρηση των υφιστάμενων. Βασικό μέλημα ήταν τα νέα κτίρια να δημιουργήσουν ένα ενιαίο σύνολο με τα υφιστάμενα, καθώς και να αξιοποιηθεί ο χώρος με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να δημιουργηθούν δωμάτια που να εξασφαλίζουν άπλετο φως και πανέμορφη θέα προς τη θάλασσα, ενώ παράλληλα παρέχουν την απαραίτητη ιδιωτικότητα στον επισκέπτη.

Ένα από τα νέα κτίρια αφιερώνεται στις βασικές και απαραίτητες υποδομές για ένα ξενοδοχείο, όπως χώροι υποδοχής και reception, γραφεία διοίκησης, καθώς και γυμναστήριο, sauna, θερμαινόμενη πισίνα (spa), ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα φιλοξενούν πολυτελή δωμάτια για τη διαμονή των επισκεπτών. Βασική συνθετική αρχή για την τοποθέτηση των κτιρίων στο οικόπεδο ήταν η στροφή των δωματίων στη θέα προς τη θάλασσα και τις πισίνες, κι έτσι οι βοηθητικοί χώροι τοποθετούνται στο πίσω μέρος των κτιρίων. Αυτή η καμπύλη διάταξη, που αναπτύσσεται με κέντρο τον κόλπο της ακτογραμμής, εκμεταλλεύεται τις ιδιαιτερότητες του οικοπέδου και δίνει απρόσκοπτη θέα σε όλα τα δωμάτια, ενώ παράλληλα ενισχύεται από άξονες οριζόντιας κίνησης που οδηγούν στη θάλασσα και τις πισίνες.

Η κίνηση στο συγκρότημα διαρθρώνεται με έναν νοητό παραμορφωμένο κάναβο, ο οποίος καθιστά εύκολη την κίνηση σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, ενώ ταυτόχρονα τα ανεβοκατεβάσματα στις πορείες προδίδουν μία αίσθηση ξαφνιάσματος και μυστηρίου, καθιστώντας τις διαδρομές κάθε άλλο παρά βαρετές. Τα καμπύλα σχήματα κυριαρχούν δίνοντας μία αίσθηση συνέχειας αλλά και συνοχής στο συγκρότημα, καθώς προσφέρουν μία ενιαία μα πάνω από όλα σύγχρονη ταυτότητα. Τα χρώματα την ενισχύουν, δημιουργώντας μία παιχνιδιάρικη, ζεστή, καλοκαιρινή διάθεση στον περιβάλλοντα χώρο.

Τέλος, τα δύο υφιστάμενα κτίρια, ένα με μεμονωμένα ενοικιαζόμενα δωμάτια και ένα με λειτουργίες εστίασης και άλλες βοηθητικές λειτουργίες, χαρακτηρίζονταν από μία παλιά αισθητική και είχαν υποστεί φθορές από την αλμύρα και τα καιρικά φαινόμενα, πράγμα που καθιστά την αποκατάστασή τους αναγκαία. Ωστόσο, προτεραιότητα αποτελεί η αναβάθμισή τους αισθητικά και λειτουργικά. Για τα δωμάτια δεν ακολουθείται η “τυπική” διακόσμηση των καινούριων δωματίων, αλλά παρουσιάζουν ομοιότητες μόνο όσον αφορά το ύφος. Καθένα από αυτά είναι διαφορετικό, προσαρμοσμένο στους περιορισμούς του κτιρίου και των πολεοδομικών διατάξεων. Η ανακαίνιση ενός εκ των δύο κτιρίων έχει ήδη πραγματοποιηθεί.

Οι συνολικές επεμβάσεις επιτυγχάνουν τη μετατροπή του σε ένα ανταγωνιστικό πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων, που ενισχύει το status αλλά και την ποιότητα των υπηρεσιών της εταιρείας.

PHOTO GALLERY

CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media