{{user.name}}
REGISTER AS VISITOR TAKE PART IN THE WORKSHOPS

Sun Beach Hotel

Contact Person: Λευτέρης Τσικανδηλάκης

Company: Λευτέρης Τσικανδηλάκης & Συνεργάτες

Website: http://www.tsikandilakis.gr

Email: mailbox@tsikandilakis.gr

Phone: 2810 341 617

DESCRIPTION

Πρόκειται για τη μελέτη και κατασκευή ενός νέου ξενοδοχειακού συγκροτήματος πέντε αστέρων με δύο υφιστάμενα κτίρια, τα οποία λόγω παλαιότητας και αισθητικής θεωρήθηκαν "απαρχαιωμένα" σε σχέση με τα σύγχρονα δεδομένα του τουρισμού, κι έτσι ενσωματώθηκαν πλήρως στο σύγχρονο ύφος του ξενοδοχείου σαν ένα ενιαίο σύνολο.

Συγκεκριμένα η μελέτη περιλαμβάνει την ανέγερση πέντε νέων κτιρίων και την επανάχρηση των υφιστάμενων. Βασικό μέλημα ήταν τα νέα κτίρια να δημιουργήσουν ένα ενιαίο σύνολο με τα υφιστάμενα, καθώς και να αξιοποιηθεί ο χώρος με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να δημιουργηθούν δωμάτια που να εξασφαλίζουν άπλετο φως και πανέμορφη θέα προς τη θάλασσα, ενώ παράλληλα παρέχουν την απαραίτητη ιδιωτικότητα στον επισκέπτη.

Ένα από τα νέα κτίρια αφιερώνεται στις βασικές και απαραίτητες υποδομές για ένα ξενοδοχείο, όπως χώροι υποδοχής και reception, γραφεία διοίκησης, καθώς και γυμναστήριο, sauna, θερμαινόμενη πισίνα (spa), ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα φιλοξενούν πολυτελή δωμάτια για τη διαμονή των επισκεπτών. Βασική συνθετική αρχή για την τοποθέτηση των κτιρίων στο οικόπεδο ήταν η στροφή των δωματίων στη θέα προς τη θάλασσα και τις πισίνες, κι έτσι οι βοηθητικοί χώροι τοποθετούνται στο πίσω μέρος των κτιρίων. Αυτή η καμπύλη διάταξη, που αναπτύσσεται με κέντρο τον κόλπο της ακτογραμμής, εκμεταλλεύεται τις ιδιαιτερότητες του οικοπέδου και δίνει απρόσκοπτη θέα σε όλα τα δωμάτια, ενώ παράλληλα ενισχύεται από άξονες οριζόντιας κίνησης που οδηγούν στη θάλασσα και τις πισίνες.

Η κίνηση στο συγκρότημα διαρθρώνεται με έναν νοητό παραμορφωμένο κάναβο, ο οποίος καθιστά εύκολη την κίνηση σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, ενώ ταυτόχρονα τα ανεβοκατεβάσματα στις πορείες προδίδουν μία αίσθηση ξαφνιάσματος και μυστηρίου, καθιστώντας τις διαδρομές κάθε άλλο παρά βαρετές. Τα καμπύλα σχήματα κυριαρχούν δίνοντας μία αίσθηση συνέχειας αλλά και συνοχής στο συγκρότημα, καθώς προσφέρουν μία ενιαία μα πάνω από όλα σύγχρονη ταυτότητα. Τα χρώματα την ενισχύουν, δημιουργώντας μία παιχνιδιάρικη, ζεστή, καλοκαιρινή διάθεση στον περιβάλλοντα χώρο.

Τέλος, τα δύο υφιστάμενα κτίρια, ένα με μεμονωμένα ενοικιαζόμενα δωμάτια και ένα με λειτουργίες εστίασης και άλλες βοηθητικές λειτουργίες, χαρακτηρίζονταν από μία παλιά αισθητική και είχαν υποστεί φθορές από την αλμύρα και τα καιρικά φαινόμενα, πράγμα που καθιστά την αποκατάστασή τους αναγκαία. Ωστόσο, προτεραιότητα αποτελεί η αναβάθμισή τους αισθητικά και λειτουργικά. Για τα δωμάτια δεν ακολουθείται η “τυπική” διακόσμηση των καινούριων δωματίων, αλλά παρουσιάζουν ομοιότητες μόνο όσον αφορά το ύφος. Καθένα από αυτά είναι διαφορετικό, προσαρμοσμένο στους περιορισμούς του κτιρίου και των πολεοδομικών διατάξεων. Η ανακαίνιση ενός εκ των δύο κτιρίων έχει ήδη πραγματοποιηθεί.

Οι συνολικές επεμβάσεις επιτυγχάνουν τη μετατροπή του σε ένα ανταγωνιστικό πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων, που ενισχύει το status αλλά και την ποιότητα των υπηρεσιών της εταιρείας.

NEXT 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
MEC Paiania
SEND MESSAGE
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
HOTELIER WORKSHOP PARTICIPATION
CONFIRM PARTICIPATION

Are you sure you wish to attend the below Workshop?

Please confirm your participation to the following.

{{workshop.name_en}}?

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
YOUR WORKSHOP REGISTRATION
YOUR REGISTRATION IS CONFIRMED

Thank you for confirming your participation in this Workshop. Please download your ticket by clicking here.

Thank you for confirming your participation.

YOUR REGISTRATION AT 100% HOTEL SHOW

Thank you for your interest in 100% Hotel Show! Please click on the confirmation link we have sent at your email to complete your registration. Upon completion, you will be able to download your entrance badge, schedule appointments with exhibitors, and register for our workshops.


Stay updated with 100% Hotel Show news by following us on Social Media: