{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Το νέο, εντυπωσιακό website του 100% Hotel Show, ανταγωνίζεται μερικές από τις σημαντικότερες εκθέσεις τουρισμού παγκοσμίως!   |  Ζένιος Ζένιου

Το νέο, εντυπωσιακό website του 100% Hotel Show, ανταγωνίζεται μερικές από τις σημαντικότερες εκθέσεις τουρισμού παγκοσμίως!

Ο επισκέπτης μπορεί πλέον να δει περισσότερες πληροφορίες για τους εκθέτες του 100% Hotel Show, ενώ ο μοντέρνος και εύκολος μηχανισμός ραντεβού, επιτρέπει το ευκολότερο networking αναβαθμίζοντας την εκθεσιακή εμπειρία

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία για την επιτυχία μιας σύγχρονης έκθεσης, είναι η απευθείας επικοινωνία μεταξύ επισκεπτών και εκθετών, αλλά και η δυνατότητα του επισκέπτη να βρει εκ των προτέρων ικανοποιητικές πληροφορίες για τις λύσεις που θα συναντήσει στην έκθεση.

Το 100% Hotel Show, προχώρησε σε μια από τις σημαντικότερες επενδύσεις στο κομμάτι του διαδικτύου, αναπτύσσοντας μια μοναδική πλατφόρμα που ξεπερνά τα τετριμμένα websites εκθέσεων και γίνεται ένα μοναδικό εργαλείο επικοινωνίας μεταξύ εκθετών και επισκεπτών αλλά και προγραμματισμού της επίσκεψης στην έκθεση.

Η δημιουργία της σύγχρονης αυτής πλατφόρμας είναι το αποτέλεσμα μιας στενής και μακροχρόνιας συνεργασίας της διοργανώτριας εταιρείας Demand Customize Marketing με το στρατηγικό και web development κομμάτι της Morantis | Hospitality Experts, με στόχο τη δημιουργία ενός website έκθεσης που ανατρέπει τα δεδομένα ακόμη και της παγκόσμιας εκθεσιακής αγοράς. 

Τα Εντυπωσιακά Προφίλ των Εκθετών με Video, Προϊόντα και Προγραμματισμό Ραντεβού

9306526a24081841139f704468018bd5.jpg

Πλέον, οι επισκέπτες μπορούν να βλέπουν περισσότερες πληροφορίες για τους εκθέτες και να προγραμματίζουν πιο οργανωμένα την επίσκεψή τους. Οι Εκθέτες μπορούν να δημιουργούν εντυπωσιακά προφίλ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πληροφορίες για τις λύσεις που παρέχουν στους ξενοδόχους, εταιρικό video αλλά και τα άτομα που εκπροσωπούν την εταιρεία τους. 

Ο σύγχρονος μηχανισμός Ραντεβού επιτρέπει τον εύκολο εκθεσιακό προγραμματισμό με ένα μόνο click, αφού είτε ο επισκέπτης είτε ο εκθέτης μπορεί να ζητήσει συνάντηση, δημιουργώντας αυτόματα το εκθεσιακό του ημερολόγιο! Με τον τρόπο αυτό, αξιοποιείται πλήρως όλο το διάστημα πριν από κάθε διοργάνωση και δημιουργείται ένα νέο, δυναμικό σημείο αναφοράς μεταξύ ξενοδόχων και εταιρειών.

Το ειδικό περιβάλλον Επισκεπτών με ιδέες για Εκθέτες και πρόσβαση στα Workshops 

4a6874c79d117002d15f8986d31a3ba0.jpg

Για τους Επισκέπτες, το www.hotelshow.gr γίνεται κάτι παραπάνω από ένα απλό website της έκθεσης. Εκτός από το γεγονός ότι μπορεί εύκολα να κατεβάσει το Badge Εισόδου του στην έκθεση, ο επισκέπτης μπορεί πλέον να 'σώσει' τους αγαπημένους του εκθέτες και να προγραμματίσει τα ανάλογα ραντεβού που τον ενδιαφέρουν. 

Ιδιαίτερο όμως ενδιαφέρον παρουσιάζει η υπηρεσία Exhibitors Match, μέσω της οποίας το σύστημα του www.hotelshow.gr προτείνει στον επισκέπτη τους εκθέτες που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτεί, σύμφωνα με το προφίλ και τις επιλογές του. Τέλος, ο συνδεδεμένος επισκέπτης θα μπορεί εύκολα να αποκτήσει το δωρεάν εισιτήριό του για τα Hotelier Workshops, αλλά και να δημιουργήσει το προσωπικό του προφίλ (προσβάσιμο μόνο από τους Εκθέτες της έκθεσης), με το βιογραφικό του, φωτογραφίες και πληροφορίες για την επιχειρηματική του δραστηριότητα.


a54f2349271204bc0b370b269a6be747.jpg


Το ενημερωμένο Hospitality Blog με νέα της Έκθεσης, Εταιρικές Παρουσιάσεις και Guest Authors

127638d60d4ffa9e782c93c27a0db47e.jpg

Έχοντας την έκθεση ως σημείο αναφοράς των εξελίξεων της ξενοδοχειακής αγοράς, το 100% Hotel Show δημιούργησε το πλέον σύγχρονο Blog που εξυπηρετεί τόσο τις ανάγκες ενημέρωσης της έκθεσης, όσο και την πληροφόρηση των ξενοδόχων για θέματα που τους αφορούν σχετικά με την τουριστική αγορά. Το Blog παρουσιάζει την πληροφορία ανά κατηγορία, διευκολύνοντας τους επισκέπτες που ψάχνουν συγκεκριμένες πληροφορίες για την έκθεση ή τις παράλληλες δράσεις της, καθώς και νέα και ενημερώσεις που αφορούν την Ξενοδοχειακή αγορά.

Επισκεφθείτε το Blog →

 

Η πλατφόρμα αναπτύχθηκε υπό την προγραμματιστική επιμέλεια του Σταύρου-Περικλή Λύρα, Head of Web Development της ομάδας του Morantis | Hospitality Experts, χρησιμοποιώντας τις πλέον advanced web τεχνικές, με στόχο τόσο την άρτια λειτουργικότητα αλλά και τη δημιουργία μηχανισμών που προάγουν τους σκοπούς της έκθεσης.
Ζένιος Ζένιου
Digital Design Expert
Ο Ζένιος είναι ένας από τους δύο συνιδρυτές του Destsetters, και ο Creative Director για όλα τα projects του ομίλου. Γράφει, φροντίζει και επιμελείται όλο το περιεχόμενο που δημοσιεύεται. Δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια, είναι ειδικός στα ταξίδια και λάτρης της γλώσσας & των βιβλίων.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media