{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

Το 100% Hotel Workshop Tour για πρώτη φορά στην Κύπρο

Το 100% Hotel Workshop Tour για πρώτη φορά στην Κύπρο

Το κορυφαίο ξενοδοχειακό workshop του 100% Hotel Show ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Κύπρο, σε μια μοναδική εμφάνιση στη Λεμεσό το Σάββατο 8 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Atlantica Miramare Beach

Το 100% Hotel Workshop Tour αποτελεί αναμφισβήτητα την πλέον advanced εκπαιδευτική δράση για ξενοδόχους, με πάνω από 2.000 attendees στις 9 στάσεις του στους σημαντικότερους Ελληνικούς Προορισμούς. Φέτος, για πρώτη φορά, το 100% Hotel Workshop Tour επισκέπτεται την Κύπρο, σε ένα μοναδικό event στη Λεμεσό το Σάββατο 8 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Atlantica Miramare Beach.

Με δεδομένη την ανάπτυξη των πολυτελών resort στην Κύπρο, αλλά και τη νέα τάση στη δημιουργία Boutique Ξενοδοχείων, το 100% Hotel Workshop Tour θα παρουσιάσει μια ειδική θεματολογία προσαρμοσμένη στις ανάγκες του προορισμού, δίνοντας πολύτιμες συμβουλές για τη νέα εποχή των ξενοδοχείων. Καθώς η διοργανώτρια εταιρεία, Demand, επιθυμεί να διατηρήσει αναλλοίωτη τη σύσταση του Event, στην Κύπρο θα μεταφερθούν οι επίσημοι ομιλητές, η ομάδα της Hotelier Academy και επιλεγμένες εταιρείες που υποστηρίζουν τον θεσμό, δημιουργώντας ένα mini εκθεσιακό γεγονός για Ξενοδόχους, Αρχιτέκτονες και επαγγελματίες τουρισμού.

Με τη δομή της θεματολογίας να είναι αντίστοιχη με αυτή της Ελλάδας, το Workshop θα περιέχει:

  • Συμβουλές σχετικά με το πώς αποφασίζουμε την Αρχιτεκτονική κατανομή των χώρων ενός boutique ξενοδοχείου, αλλά και πώς δίνουμε boutique style σε ένα μεγάλο Resort, από την Interior Designer των ATN Constructions,  Μαίρη Σφυράκη.
  • Λύσεις μέσω των οποίων ένα ξενοδοχείο μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις των εστιατορίων, του spa και των υπηρεσιών μέσα από τη διαμόρφωση μιας μοναδικής εμπειρίας, από τον Hotel Concept Maker του Destsetters, Ζένιο Ζένιου.
  • Παραδείγματα επιτυχημένων Boutique Ξενοδοχείων αλλά και ιδέες εφαρμογής καινοτόμου Design, από τον Αρχιτέκτονα και Custom Furniture Designer, Δημήτρη Ζέλιο.
  • Εκπαιδευτικό υλικό για τις τελευταίες τάσεις στο ξενοδοχειακό Digital Marketing που επηρεάζουν το συνολικό revenue, από τον Hotel Marketing Specialist της About Hotelier, Γιάννη Κουτσόπουλο.

Τις παρουσιάσεις θα συμπληρώσουν και ενδιαφέροντα Case Studies από τις συμμετέχουσες εταιρείες, τα οποία θα δώσουν πρακτικές ιδέες για τους επαγγελματίες που θα παρακολουθήσουν το Workshop.

Η είσοδος στο Workshop είναι δωρεάν για επαγγελματίες, και το κοινό μπορεί να πάρει το εισιτήριό του σε αυτό το link.

Next stops:

66cd4a70a9ee5482ba87776435465b27.jpg
a32af930717b00cf7982b0bba5722b79.jpg
c1adedd76b97cbe957e330c74a2b1d05.jpg


ae90ce0c5e3ca6ae5fa96daee7f1e30c.jpg


Νίκος Σ. Μοράντης
Hospitality Strategy Expert
Ο Νίκος Σ. Μοράντης, είναι υπεύθυνος για την ξενοδοχειακή και digital υπόσταση του 100% Hotel Show. Σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης Demand Customize Marketing, συμβάλλει στη στρατηγική ανάπτυξη του θεσμού.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
  • ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • {{date.humandate}}: {{date.start}} - {{date.end}} {{date.text_gr}}
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media