{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Γιατί τα Boutique Ξενοδοχεία και οι Hotel Designers, αποτελούν τo σημαντικότερο κοινό του 100% Hotel Show   |  Ελένη Σφηκάκη

Γιατί τα Boutique Ξενοδοχεία και οι Hotel Designers, αποτελούν τo σημαντικότερο κοινό του 100% Hotel Show

Διατηρώντας τη φήμη της σημαντικότερης έκθεσης για Boutique Ξενοδοχεία και Αρχιτέκτονες που εξειδικεύονται στον Ξενοδοχειακό σχεδιασμό, το 100% Hotel Show επεξηγεί γιατί οι συγκεκριμένοι επαγγελματίες αποτελούν το δυναμικότερο κοινό της έκθεσης αλλά και πώς επηρεάζουν σημαντικά την πορεία του Ελληνικού Τουρισμού.

Το 100% Hotel Show ετοιμάζεται για την 6η του διοργάνωση, η οποία, σε συνέχεια της αξιοσημείωτης περσινής της επιτυχίας, αναμένεται να είναι δυναμικότερη από ποτέ. Την περσινή χρονιά επισκέφθηκαν την έκθεση πάνω από 25.000 επισκέπτες, με τους ιδιοκτήτες των Boutique Ξενοδοχείων αλλά και τους Αρχιτέκτονες με σημαντικό portfolio από καταλύματα και τουριστικές επιχειρήσεις, να αποτελούν ένα σημαντικό τμήμα του κοινού.

*main photo credits: Georg Roske

Τι είναι όμως αυτό που κάνει το 100% Hotel Show τη σημαντικότερη έκθεση για Boutique Ξενοδοχεία και Hotel Designers;

1. Το Ξενοδοχειακό Design κατέχει κεντρικό ρόλο σε όλη την έκθεση, από τις εκθεσιακές ενότητες μέχρι και τις παράλληλες δραστηριότητες

b33bc69772dd80d0d843a9a4d5e8dc05.jpg

Αν ένα είναι το διακριτό χαρακτηριστικό όλων των Boutique Ξενοδοχείων, αυτό είναι το ιδιαίτερο και αναγνωρίσιμο Design με ξεχωριστό χαρακτήρα. Το 100% Hotel Show, κατάφερε να παρουσιάζει την πιο πλήρη συλλογή ιδεών και προτάσεων, αφού οι τομείς Architecture & Development, Build & Renovation και Interior & Exterior Design, είναι οι πλέον αναπτυγμένοι, με τις εταιρείες που συμμετέχουν να μετατρέπουν τα περίπτερά τους σε έτοιμες ολοκληρωμένες προτάσεις. Η υψηλή αισθητική και η ποιότητα των Design προτάσεων, ξεχωρίζει σαφώς και για τους Αρχιτέκτονες που επισκέπτονται την έκθεση, αφού μπορούν να ανακαλύψουν τις νέες λύσεις και προτάσεις των εταιρειών αλλά και να δουν την εφαρμογή τους.

Δείτε τη λίστα με τις εταιρείες που συμμετέχουν στις ενότητες:

2. Δίνεται έμφαση στην άμεση εκπαίδευση των Boutique Ξενοδόχων αλλά και των Αρχιτεκτόνων μέσα από στοχευμένα Workshops

fc7d59725cb386c52845d0541aa4032e.jpg

Οι ιδιοκτήτες των Boutique Ξενοδοχείων είθισται να ασχολούνται με ποικίλης ειδικότητας θέματα, τα οποία, λόγω της εξέλιξης της αγοράς, απαιτούν διαρκή εκπαίδευση. Είναι γεγονός, πλέον, ότι τα Workshops του 100% Hotel Show αποτελούν σημείο αναφοράς τόσο των ξενοδόχων όσο και των αρχιτεκτόνων που επισκέπτονται την έκθεση, αφού καλύπτουν ειδικές θεματολογίες που αγγίζουν τις άμεσες ανάγκες της αγοράς. Ειδικά για αυτή τη χρονιά, αρκετά από τα Workshops έχουν συνδυαστική θεματολογία μεταξύ Design και Στρατηγικής, καθώς έχει αποδειχτεί ότι η συνολική εμπειρία του επισκέπτη καθορίζεται σημαντικά από το συνολικό σχεδιασμό, που επηρεάζει τόσο την ικανοποίησή του όσο και τις πωλήσεις.

Μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα των Workshops σε αυτό το link ➔

3. Δίνει την ευκαιρία τόσο στους ξενοδόχους όσο και στους δημιουργούς να αναδειχθούν μέσω των Hotel Design Awards

6cce33a22b442c93c1f7eb5b756e55b7.jpg

Με το 100% Hotel Show να αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα, πλέον, σημεία αναφοράς της Ελληνικής Ξενοδοχειακής Αγοράς, δεν θα μπορούσε να παραληφθεί και η δημιουργία μιας δράσης με στόχο την προώθηση των ξενοδοχείων και των αρχιτεκτόνων που το έχουν στηρίξει τα τελευταία χρόνια. Έτσι, η ολοένα και δυναμικότερη ενίσχυση των Hotel Design Awards, ενός θεσμού μέσω του οποίου διακρίνονται τόσο Ξενοδοχεία όσο και Designers που αναδεικνύονται στη συνέχεια σε Ελλάδα και Εξωτερικό, γίνεται δυναμικός πόλος έλξης που έχει δημιουργήσει έναν από τους πλέον αντικειμενικούς και αξιόπιστους θεσμούς που προάγουν το Ελληνικό Ξενοδοχειακό Design.

Ψηφίστε εδώ τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στα Hotel Design Awards ➔

4. Με τα ειδικά segments: Digital & Sales, Housekeeping & Wellness και Food & Serve, δίνει λύσεις 360° στους Ξενοδόχους αλλά και καλύτερη εικόνα του κλάδου στους Αρχιτέκτονες

2a2f1834ad288bbae46e480db164e734.jpg

Εκτός από το Design, μεγάλη σημασία έχει πλέον και ο τομέας του Digital Marketing, αφού καθορίζει σημαντικό κομμάτι των πωλήσεων των ξενοδοχείων. Το 100% Hotel Show έχει στήσει και παρουσιάζει το σημαντικότερο Digital & Sales Hub, μέσω μιας ειδικά διαμορφωμένης περιοχής, όπου οι ξενοδόχοι μπορούν να βρουν όλες τις εταιρείες που δίνουν λύση σε αυτή την κατεύθυνση. Ταυτόχρονα, οι Αρχιτέκτονες έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν καλύτερα την ξενοδοχειακή πραγματικότητα, και σε συνδυασμό με τις επιλεγμένες προτάσεις του Housekeeping & Wellness αλλά και του Food & Serve, να προδιαγράφουν πιο ολοκληρωμένα ξενοδοχεία.

Δείτε εδώ τη λίστα με τις εταιρείες που συμμετέχουν στην ειδική ενότητα Digital & Sales ➔


Πάρε το δωρεάν εισιτήριό σου εδώ ➔

100% Hotel Show | 16-19 Νοεμβρίου, 2018 | MEC Παιανίας

Ελένη Σφηκάκη
Digital Marketing Manager
Η Ελένη Σφηκάκη, είναι υπεύθυνη για τη διαδικτυακή επικοινωνία της έκθεσης και την ανάπτυξη του διαδραστικού της χαρακτήρα, μέχρι το κεντρικό event.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media