{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Εστιατόρια Ξενοδοχείου και Γαστρονομία κάνουν την εμφάνισή τους στο 100% Hotel Show 2018   |  Νίκος Σ. Μοράντης

Εστιατόρια Ξενοδοχείου και Γαστρονομία κάνουν την εμφάνισή τους στο 100% Hotel Show 2018

Το design των εστιατορίων, ο ρόλος του καφέ μέσα στα ξενοδοχεία αλλά και ένα project μεταξύ γαστρονομίας και κρασιού, στο 100% Hotel Show 2018.

*main photo credits: Βαγγέλης Πατεράκης

Τα εστιατόρια των ξενοδοχείων αποτελούν ίσως το πιο σημαντικό τμήμα εσόδων μετά την πώληση δωματίου, και το 100% Hotel Show  δίνει πλέον ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι αυτό.

Θέλοντας να παρουσιάσει μια διαφορετική πρόταση στους ξενοδόχους που επισκέπτονται την έκθεση, το 100% Hotel Show 2018 δεν επικεντρώνεται στην παρουσίαση εξοπλισμού και προϊόντων που αφορούν τα εστιατόρια, αλλά σε ιδιαίτερα κομβικά κομμάτια που επηρεάζουν την εμπορικότητά τους, όπως:

  • Το design και την εμπειρία των Εστιατορίων.
  • Την 360° γαστρονομική εμπειρία ενός καταλύματος.
  • Το ρόλο του καφέ στην κερδοφορία του καταλύματος.

Για το λόγο αυτό, η οργανωτική ομάδα του 100% Hotel Show, έχει φροντίσει για την πιο ολοκληρωμένη παρουσίαση των παραπάνω λύσεων, τόσο με ειδικές conceptual συμμετοχές στον τομέα του Food & Serve όσο και με προσεκτικά επιλεγμένες παρουσίες στα υπόλοιπα τμήματα που αφορούν την Αρχιτεκτονική και το Design.



Το design και η εμπειρία των εστιατορίων

Το design ενός εστιατορίου παίζει κομβικό ρόλο στην επιτυχία του, κάτι για το οποίο οι Ξενοδόχοι ψάχνουν ολοένα και περισσότερες λύσεις.

Είναι γνωστό ότι το 100% Hotel Show φιλοξενεί τις κορυφαίες εταιρείες της αγοράς, στα τμήματα Architecture & Development, Build & Renovation και Interior & Exterior Design. Οι συμμετέχουσες εταιρείες, δίνουν πλέον ολοκληρωμένες προτάσεις που μπορούν να εφαρμοστούν και στα εστιατόρια των ξενοδοχείων, ενισχύοντας τη γαστρονομική ταυτότητα των καταλυμάτων και βοηθώντας αποτελεσματικά στην αύξηση της εμπορικότητάς τους.

Καθώς ο ιδιαίτερος τρόπος σερβιρίσματος παίζει σημαντικό ρόλο στα ξενοδοχειακά εστιατόρια, η συμμετοχή της εταιρείας Soul Kitchen με τα πλέον εντυπωσιακά set σερβιρίσματος αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στους επισκέπτες της έκθεσης.

Πέρα, όμως, από το σχεδιασμό και την εντυπωσιακή διακόσμηση των εστιατορίων, σε ειδικό χώρο του food & Serve θα παρουσιαστούν επιλεγμένες, μοναδικού σχεδιασμού ηλεκτρικές συσκευές, οι οποίες καθορίζουν σε σημαντικό βαθμό την design εμπειρία που σχετίζεται με τη γαστρονομία.

Η 360° γαστρονομική εμπειρία ενός καταλύματος

Είναι, πλέον, γεγονός ότι η γαστρονομία ενός καταλύματος, δεν περιορίζεται μόνο στα εστιατόριά του, αλλά έχει να κάνει με τη συνολική εμπειρία του επισκέπτη.

Σε συνεργασία με το συντάκτη γαστρονομίας Χάρη Τζαννή, θα στηθεί στην περιοχή του Food & Serve το ιδιαίτερο Project «Bistrot Greque & Delicatessen», με γευστικές προτάσεις Ελλήνων παραγωγών ειδικά για τα ξενοδοχεία. Πρόκειται για ένα «Ελληνικό μπιστρό», όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν γεύσεις από Έλληνες παραγωγούς με τη συνοδεία κρασιού, ενώ παράλληλα θα ενημερώνονται για προτάσεις και λύσεις που θα έχουν στη διάθεσή τους από το θεματικό delicatessen. Στο delicatessen, οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν Ελληνικά προϊόντα χωρισμένα στις εξής θεματικές κατηγορίες: Ελληνικό πρωινό ξενοδοχείoυ, Mini bar, Greek corner shop, Ελαιόλαδο.

Σημαντική θα είναι όμως και η συμμετοχή εταιρειών που προωθούν την γαστρονομία των καταλυμάτων όπως η Butterfly Stories που εξειδικεύεται στο marketing και την προώθηση εστιατορίων αλλά και η εταιρεία ink με τις μοναδικές γραφιστικές προτάσεις για εντυπωσιακά menu.

Τις ιδιαίτερες προτάσεις γαστρονομίας θα ολοκληρώσει η εταιρεία Greek Way, με έξυπνες λύσεις για welcome & goodbye gifts σε σχέση με τη γαστρονομία.

Ο ρόλος του καφέ στην κερδοφορία του καταλύματος

Η πώληση καφέ μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην κερδοφορία ενός καταλύματος, αφού είναι ένας από τους πλέον δημοφιλείς κωδικούς των F&B τμημάτων.

Σε συνεργασία με το The Cofφee Magazine, θα στηθεί το 100% Hotel Lab, ένα ιδιαίτερο εκθεσιακό concept με στόχο την ανάδειξη της παρουσίασης και του experience του καφέ αλλά και του πώς τοποθετείται μέσα στα ξενοδοχεία. Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του The Cofφee Magazine, θα παρουσιαστούν ιδιαίτερες καφετιέρες για τα δωμάτια των ξενοδοχείων, σκεύη που αφορούν το bar και μπορούν να αναβαθμίσουν την εμπειρία του καφέ, αλλά και ιδιαίτεροι τρόποι σερβιρίσματος. Με την ομάδα του The Cofφee Magazine να συγκεντρώνει υψηλή τεχνογνωσία, θα δοθούν και συμβουλές σε σχέση με την παρασκευή του καφέ αλλά και κατευθύνσεις για τη συντήρηση των πρώτων υλών.

Την ολοκληρωμένη προσέγγιση του καφέ θα ενισχύσει και η κορυφαία εταιρεία καφέ TAF, που με το project «Hotel Espresso Point by TAF», θα δείξει πώς η υψηλή ποιότητα και γεύση του καφέ μπορεί να ενσωματωθεί στη συνολική εμπειρία του επισκέπτη.

Πάρε το δωρεάν εισιτήριό σου εδώ ➔

100% Hotel Show | 16-19 Νοεμβρίου, 2018 | MEC Παιανίας


Νίκος Σ. Μοράντης
Hospitality Strategy Expert
Ο Νίκος Σ. Μοράντης είναι ένας από τους ιδρυτές της Hotelier Academy αλλά και του Destsetters και σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης Demand Fairs & Media, συμβάλλει στη στρατηγική ανάπτυξη του θεσμού. Είναι υπεύθυνος για την συνολική επικοινωνία του 100% Hotel Show, ενώ συμμετέχει ενεργά στην ειδική ομάδα της έκθεσης που διασφαλίζει μια πρωτότυπη εμπειρία για τους Ξενοδόχους που θα την επισκεφτούν!
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media