{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

Design για Ξενοδοχεία: Στις 17- 20 Νοεμβρίου, στήνεται στο 100% Hotel Show το πληρέστερο concept για την κατασκευή & ανακαίνιση Ξενοδοχείων

Design για Ξενοδοχεία: Στις 17- 20 Νοεμβρίου, στήνεται στο 100% Hotel Show το πληρέστερο concept για την κατασκευή & ανακαίνιση Ξενοδοχείων

Με προσεκτικά επιλεγμένες εταιρείες & λύσεις για Ξενοδόχους και Αρχιτέκτονες, το 100% Hotel Show επιβεβαιώνει το ρόλο του ως συστηματική πλατφόρμα για την ενίσχυση και ανάδειξη του Ξενοδοχειακού Design

Φτάνοντας στην 5η του διοργάνωση, το 100% Hotel Show έχει ήδη αποδείξει τη σημαντική συνεισφορά του στο Ξενοδοχειακό Design, καθώς παρουσιάζει μερικές από τις καλύτερες εταιρείες του κλάδου και δίνει στοχευμένες λύσεις στους ξενοδόχους που επισκέπτονται την έκθεση.

Η προσέγγιση του ξενοδοχειακού Design δεν σταματά μόνο στους εκθέτες, αλλά ενισχύεται με τα Hotel Design Awards, τα οποία καθιερώνονται πλέον ως ο κορυφαίος Θεσμός για το Ξενοδοχειακό Design, αναδεικνύοντας τα πιο ιδιαίτερα ξενοδοχεία και δίνοντας έμπνευση στους επισκέπτες.

Η φετινή όμως διοργάνωση, έχει να παρουσιάσει ακόμη πιο upgraded και συναρπαστικές προτάσεις για τους ξενοδόχους και τους αρχιτέκτονες που θα επισκεφτούν την έκθεση, από τις 17-20 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας.

Hotel Design Brands για όλα τα Στάδια ανάπτυξης ενός Ξενοδοχείου

ee6b9034b3c09bca80f91efe9a416e6e.jpg

Είναι γνωστό ότι η εκθεσιακή δομή του 100% Hotel Show είναι προδιαγεγραμμένη σύμφωνα με τα στάδια ανάπτυξης ενός ξενοδοχείου. Έτσι, οι πρώτες ενότητες που συναντά ένας επισκέπτης αφορούν την κατασκευή και την ανακαίνιση ενός ξενοδοχείου, από την Αρχιτεκτονική προδιαγραφή μέχρι και το Interior & Exterior Design. Με τις εταιρείες των ενοτήτων αυτών να στήνουν άκρως εντυπωσιακά περίπτερα και τους επισκέπτες να συναντούν εξειδικευμένα στον ξενοδοχειακό τομέα που είναι σε θέση να τους δώσουν ουσιαστικές λύσεις και ιδέες, το 100% Hotel Show αναμένεται να γίνει το βασικό σημείο εκκίνησης για την ανάπτυξη μερικών από τα καλύτερα ξενοδοχειακά projects στην Ελλάδα. Για την καλύτερη προετοιμασία της επίσκεψής σας, προτείνεται να προκαθορίσετε επαγγελματικά ραντεβού με τις εταιρείες που σας ενδιαφέρουν, χρησιμοποιώντας το ειδικό εργαλείο του www.hotelshow.gr, το οποίο είναι διαθέσιμο σε όλους τους εγγεγραμμένους Επισκέπτες.

Δείτε τα εντυπωσιακά προφίλ εταιρειών από τους τομείς:

Τα Hotel Design Awards γίνονται θεσμός

0e61260774979083fb951fb148dfd576.jpg

Τα τέταρτα Hotel Design Awards by 100% Hotel Show, τα οποία σε λίγα μόλις χρόνια έχουν εξελιχθεί σε αυτόνομο θεσμό υψηλής σημασίας για το Ελληνικό Ξενοδοχειακό Design, βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη. Με τον αριθμό των συμμετοχών να έχει σπάσει ρεκόρ και την κριτική επιτροπή να διακρίνεται για την αυστηρότητα και την αντικειμενική της προσέγγιση, θα παρουσιαστούν για άλλη μια χρονιά τα πιο εμπνευσμένα ξενοδοχειακά έργα. Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 17 Νοεμβρίου 2017 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο MEC Παιανίας, ενώ οι νικητές θα αποκτήσουν σημαντική διεθνή προβολή μέσω της καμπάνιας εξωστρέφειας 'Greeks Teach Hospitality'.

Δείτε:

Εντυπωσιακές κατασκευές από διακεκριμένα Αρχιτεκτονικά Γραφεία

Για την ολοκλήρωση της εμπειρίας, το 100% Hotel Show συνεργάζεται με μερικά από τα κορυφαία αρχιτεκτονικά γραφεία, δημιουργώντας installations και χώρους που θα αναδείξουν τη design εμπειρία της έκθεσης.

Το εντυπωσιακό Hotelier Workshop Stage και το καθιερωμένο Lounge της έκθεσης που αποτελεί το σημείο αναφοράς των επισκεπτών, παίρνουν νέα, εντυπωσιακή μορφή. Ταυτόχρονα, νέες ενότητες με εντυπωσιακό σχεδιασμό, όπως το Digital Square και το Gastronomy Village, έρχονται να διαμορφώσουν μια μοναδική εκθεσιακή εμπειρία. Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός βέβαια, ξεκινάει όπως πάντα από την είσοδο του 100% Hotel Show, στην οποία θα στηθεί μια σχεδιαστική έκπληξη για τους επισκέπτες.

Στη συνολική αρχιτεκτονική προσέγγιση του 100% Hotel Show, αξιοσημείωτη είναι και η συνεισφορά της Αρχιτέκτονος Μαρίας Παπαχρήστου, η οποία έχει συμβάλει στο γενικό σχεδιασμό στοιχείων της έκθεσης, δίνοντας μια upgraded μορφή στις εκθεσιακές κατασκευές και ενισχύοντας τον Premium Χαρακτήρα του Event.

Επισκεφτείτε το www.hotelshow.gr και:

Νίκος Σ. Μοράντης
Hospitality Strategy Expert
Ο Νίκος Σ. Μοράντης είναι ένας από τους ιδρυτές της Hotelier Academy αλλά και του Destsetters και σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης Demand Fairs & Media, συμβάλλει στη στρατηγική ανάπτυξη του θεσμού. Είναι υπεύθυνος για την συνολική επικοινωνία του 100% Hotel Show, ενώ συμμετέχει ενεργά στην ειδική ομάδα της έκθεσης που διασφαλίζει μια πρωτότυπη εμπειρία για τους Ξενοδόχους που θα την επισκεφτούν!
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media