{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

The Airbnb Workshop: Πώς να αυξήσετε τις πωλήσεις του ξενοδοχείου ή της βίλας σας, μέσα από την πλατφόρμα του Airbnb


18/11/2017

10:30 - 12:00

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ

Σε συνεργασία με την εταιρεία WebHotelier, παρουσιάζουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να ωφεληθεί ένα ξενοδοχείο από το δυναμικότερα ανερχόμενο κανάλι πωλήσεων στην παγκόσμια τουριστική αγορά

ΣΑΒΒΑΤΟ, 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 | 10:30 - 12:00

Το Airbnb έχει αποτελέσει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα φαινόμενα της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, επηρεάζοντας τις πωλήσεις των ξενοδοχείων. Με ποιο τρόπο όμως μπορεί ο ξενοδόχος να αξιοποιήσει προς όφελός του το δυναμικό αυτό κανάλι; Για τις απαντήσεις στο ερώτημα αυτό προσκαλέσαμε την εταιρεία WebHotelier, που παρέχει ένα από τα σημαντικότερα booking engine παγκοσμίως, η οποία ως εξωτερικός συνεργάτης της Airbnb στην Ελλάδα, θα επεξηγήσει την διασύνδεση των ξενοδοχείων με την πλατφόρμα της Airbnb. Σε αυτό το workshop, η WebHotelier θα παρουσιάσει τους τρόπους με τους οποίους μπορεί ένας Ξενοδόχος να επωφεληθεί από το Airbnb και να το μετατρέψει από δυνατό ανταγωνιστή σε ένα νέο δυναμικό κανάλι διανομής.

TOPIC 1

Το στήσιμο προφίλ ξενοδοχείων στο Airbnb

Τι πρέπει να προσέξετε στο στήσιμο του προφίλ του καταλύματός σας στο Airbnb, ποια τα σημεία κλειδιά που επηρεάζουν τον ταξιδιώτη και ποια προϊόντα ξενοδοχείων έχουν τις μεγαλύτερες προοπτικές.

TOPIC 2

Sales Strategy

Τρόποι και τακτικές που ενισχύουν τις πιθανότητες πωλήσεων μέσω του Airbnb, η σημασία της διαφοροποιημένης τιμολογιακής πολιτικής από τα συμβατικά κανάλια, καθώς και έξυπνοι τρόποι προώθησης.

TOPIC 3

Airbnb Hotel Case Studies

Πραγματικά παραδείγματα επιτυχίας από καταλύματα που ξεχώρισαν μέσω του Airbnb, αυξάνοντας σημαντικά τον τζίρο τους και ενισχύοντας παράλληλα το συνολικό brand awareness του καταλύματός τους.

WORKSHOP CURATOR

8a910463bf7a73654bc7a6b080477a28.jpg


WebHotelier:

Η WebHotelier είναι μια σύγχρονη μηχανή κρατήσεων που διαθέτει προηγμένη web τεχνολογία και μοναδικά χαρακτηριστικά χρηστικότητας. Ευρέως γνωστή για τη δυναμική της τιμολόγηση, τη συσκευασία και την ευφυή πώληση, σήμερα την εμπιστεύονται μερικά από τα πιο απαιτητικά ξενοδοχεία στον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα→

WORKSHOPS COORDINATOR

Η Hotelier Academy Greece επιμελείται τη θεματολογία και το περιεχόμενο των Hotelier Workshops του 100% Hotel Show. Μελετώντας τις ανάγκες των ξενοδόχων και αναλύοντας τις νέες τάσεις και εξελίξεις στο χώρο, η Hotelier Academy Greece σε συνεργασία με το 100% Hotel Show, φροντίζει να παρουσιάζει Workshops που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των Ξενοδόχων και προτείνουν χρήσιμες λύσεις και νέες ιδέες.

Το Airbnb Workshop με curator την WebHotelier είναι ήδη Sold out! Ωστόσο σας προτείνουμε να προσέλθετε στην έκθεση και να ενημερωθείτε από το σχετικό Workshop Desk, για σχετική last minute διαθεσιμότητα. Για απορίες επικοινωνήστε με το info@hotelshow.gr. Ευχαριστούμε!

ΕΠΟΜΕΝΟ 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media