{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

WebHotelier Hotel Sales Masterclass: Τα Τελευταία updates για την αύξηση των direct κρατήσεων και των b2b συμβολαίων με Travel Agents, μέσα από το Επίσημο Booking Engine του Ξενοδοχείου!


17/11/2019

10:30 - 12:00

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ

Με ομιλητές τα κορυφαία στελέχη της εταιρείας αλλά και επιλεγμένους καλεσμένους, για άλλη μια χρονιά η WebHotelier αναμένεται να παρουσιάσει τις τελευταίες παγκόσμιες τάσεις που αλλάζουν τα δεδομένα της ξενοδοχειακής αγοράς, και να δώσει λύσεις στους ξενοδόχους και στους villa owners. Κατά την έναρξη του Masterclass η WebHotelier θα παρουσιάσει το επαναστατικό PAM, το πρώτο εργαλείο της εταιρείας που έρχεται να απλοποιήσει τις in hotel διαδικασίες διευκολύνοντας τις χρεώσεις ηλεκτρονικών πληρωμών, αλλά και το Interactive Hotelier Dashboard, μια από τις σημαντικότερες αναβαθμίσεις του συστήματος, που εμφανίζει με απόλυτα εξατομικευμένο τρόπο όλα τα εργαλεία της WebHotelier που χρησιμοποιεί ο εκάστοτε ξενοδόχος.


TOPIC 1

Direct Booking Channels: Το φαινόμενο των Metasearch της Google, του TripAdvisor, της Trivago και της Skyscanner

Ποια είναι τα metasearch κανάλια που οδηγούν τις κρατήσεις απευθείας στο booking engine του ξενοδοχείου σας, γιατί έχουν μεγάλη δυναμική και ποια είναι η διαφορά τους με τα OTAs. Επίσης, με ποιον τρόπο μπορούν τα ξενοδοχεία να συνδεθούν με τα κανάλια της Google, του TripAdvisor, της Trivago και της Skyscanner, και ποια αποτελούν τα πιο συνήθη μοντέλα συνεργασίας. 

Τι θα παρουσιαστεί: Price Everywhere

TOPIC 2

B2B Contracting: Ανάπτυξη Συμβολαίων μέσα από το επίσημο Booking engine

Με ποιον τρόπο μπορείτε να συνάψετε b2b συμβόλαια μέσα από το booking engine του ξενοδοχείου σας και πώς μπορείτε να δώσετε live διαθεσιμότητα και τιμές στους συνεργάτες σας. Επιπρόσθετα, πώς μπορείτε να αναζητήσετε τα διαθέσιμα Travel Agencies που μπορείτε να συνδεθείτε μέσω της Web Hotelier, και ποιοι είναι οι προτεινόμενοι τρόποι σύναψης νέων συμφωνιών. 

Τι θα παρουσιαστεί: WebHotelier B2B Contracting

TOPIC 3

Conversion Tools: Εργαλεία που αυξάνουν τις Άμεσες Κρατήσεις των Ξενοδοχείων

Ποια είναι τα εργαλεία της WebHotelier που βοηθούν τον ξενοδόχο να βελτιστοποιήσει τα conversions του, τόσο στις online όσο και στις offline πωλήσεις, και ποια τα τελευταία τους Updates αλλά και οι νέες τους λειτουργίες. 

Τι θα παρουσιαστεί: RateShopper, Smart Guest, Quotelier, Price Comparison Widget 

WORKSHOP EXPERTS BY

39d4e4d954fad724893d4bd8a93747b4.jpg

Με 11 χρόνια ενεργής παρουσίας στον χώρο των απευθείας online κρατήσεων για ξενοδοχεία, η WebHotelier είναι μια από τις πλέον γνωστές πλατφόρμες, με πελατολόγιο που ξεπερνά πια τα 4000 ξενοδοχεία & καταλύματα σε 35 χώρες.

Από μεγάλα hotel chains της Ελλάδας & του εξωτερικού έως και τον πιο μικρό ξενώνα, η WebHotelier προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες παραμετροποίησης, δίνοντας στον ξενοδόχο όλα τα εργαλεία -ανεξαρτήτως μεγέθους καταλύματος-, ώστε να πουλήσει σωστά, ανταγωνιστικά και κυρίως direct!

Με δυνατότητες όπως: ενσωματωμένο Channel Manager, δίκτυο για b2b πωλήσεις σε 15000+ travel agents & εταιρείες, SmartGuest Μembers /Loyalty Club, συνδυασμό Hotel + Flight, εργαλεία όπως Rate Shopper & Rate Comparison Widget, το βραβευμένο Intelligence & Statistics Suite με εκτενή επεξεργασία δεδομένων και αναφορών, αλλά κυρίως για το γεγονός πως η WebHotelier συνδέεται με το πιο πλούσιο φάσμα συνεργατών σε META search και PMS, δεν μπορούμε να μιλάμε μόνο για μια απλή μηχανή κρατήσεων αλλά για ένα ολοκληρωμένο πολύ-εργαλείο, που θα απογειώσει τις πωλήσεις σας.


WORKSHOP CURATOR

2e868001bdb00a3bd9800bd9e7d8834b.jpg


ΕΠΟΜΕΝΟ 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media