{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

Contract Wallcoverings Workshop: Ο απόλυτος οδηγός για τις επαγγελματικές Ταπετσαρίες Τοίχου


19/11/2018

13:30 - 15:00

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ

Ο Chris Iredale, Διευθυντής Τεχνολογίας και λειτουργίας στην Muraspec, θα παρουσιάσει την παγκόσμια κληρονομιά στην τεχνολογία των ταπετσαριών τοίχου και τις επαγγελματικές διαπιστεύσεις των υλικών που αποδεικνύουν γιατί όσοι προδιαγραφούν υλικά θα πρέπει να προσέχουν τι προτείνουν.

Θα εξηγήσει και θα αναλύσει τους διαφορετικούς τύπους ταπετσαριών, την  δομή τους και της παραγωγικές τεχνικές για την κατασκευή τους, τα πλεονεκτήματα της κάθε κατηγορίας και τους ιδανικούς τρόπους εφαρμογής σε κάθε περίπτωση. Τέλος θα ανοίξει μια συζήτηση για τους διαφορετικούς τύπους επιφανειών που οι επαγγελματικές ταπετσαρίες  Muraspec μπορούν να εφαρμοστούν, τις ειδικές κόλλες που πρέπει να χρησιμοποιηθούν σε κάθε περίπτωση και πως μπορεί κανείς να τοποθετήσει επαγγελματικά της ταπετσαρίες Muraspec.

Topics

  1. Ποια είναι η Muraspec, επαγγελματικές διαπιστεύσεις και κληρονομιά
  2. Τύποι επαγγελματικών ταπετσαριών, ιδιότητες και προδιαγραφές
  3. Συμβουλές εφαρμογής και τοποθέτησης, υλικά, προετοιμασία.


Meet Chris

Ο Chris Iredale, εργάζεται στην βιομηχανία ταπετσαριών τοίχου εδώ και 38 χρόνια. Η σημερινή του θέση είναι Διευθυντής Τεχνολογίας και Λειτουργίας στην Muraspec.

Ο Chris είναι χημικός και έχει αφοσιώθηκε στην Διαχείριση Ποιότητας και περιβάλλοντος, σπουδάζοντας μετέπειτα Διοίκηση Περιβάλλοντος και Τεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. Ήταν υπεύθυνος για την σύσταση του ISO 14001, του περιβαλλοντικού συστήματος διαχείρισης στην  Muraspec το 2004 και διαχειρίζεται το Εταιρικό σύστημα ποιότητας από το 1990. Είναι πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Τεχνολογικού Συμβουλίου για τις ταπετσαρίες τοίχου και υπεύθυνος για την ανάπτυξη των Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και επιδόσεων για όλη την βιομηχανία. 


Workshop Curator

09daa6ea010e7673b43322c9d244aa66.jpg

Η εταιρία ξεκίνησε την δραστηριότητά της στην Καβάλα το 1935. Σήμερα διαθέτει ένα ιδιαιτέρως διευρυμένο φάσμα υπηρεσιών διακόσμησης και κατασκευών, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υλικών, παρέχοντας πολλαπλές εναλλακτικές και τις καταλληλότερες λύσεις, πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό των πελατών. Δραστηριοποιείται στον χώρο των υλικών διακόσμησης και κατασκευών, στις αγορές της Ελλάδος και της Κύπρου, αλλά και σε επαγγελματικά πρότζεκτ σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει την μεγαλύτερη συλλογή υφασμάτων και χαρτιών ταπετσαρίας στην Ευρώπη με πάνω από 200.000 διαφορετικούς κωδικούς. Κατέχει όλες τις διεθνείς επαγγελματικές πιστοποιήσεις συμπεριλαμβανόμενου και του νέου αυστηρού πλαισίου ΙΜΟ για την ναυσιπλοΐα. 

Η Muraspec έχει δημιουργήσει μια τεράστια συλλογή πολυτελών επαγγελματικών ταπετσαριών τοίχου, τις οποίες μπορεί να δει να κοσμούν μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες όπως Hilton, Marriott και Radisson. Νοσοκομεία όπως το Great Ormond Street Hospital, αλυσίδες λιανικού εμπορίου, όπως η  Ted Baker και κρουαζιερόπλοια σε όλο τον κόσμο.

Όλες οι ταπετσαρίες Muraspec έχουν πιστοποιηθεί με βραδυκαυστότητα Euroclass B, είναι πλεονόμενες, έχουν φινίρισμα με βιοκτόνο για προστασία έναντι της μούχλας και βακτηριδίων και έχουν υψηλή αντοχή στην έκθεση στο φως του ήλιου.

Ουσιαστικά, πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για κάθε τύπο επαγγελματικού, έργου.


ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media