{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

Sold Out - Hotel Videos & Πωλήσεις: Δείτε πώς τα ξενοδοχειακά βίντεο επηρεάζουν τις κρατήσεις περισσότερο από ποτέ αλλά και πώς θα δημιουργήσετε ένα ανατρεπτικό υλικό


17/11/2018

12:00 - 13:30

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ

Τα ξενοδοχειακά Video αποτελούν πλέον ένα από τα σημαντικότερα προωθητικά μέσα, αφού οι ταξιδιώτες θέλουν να έχουν ξεκάθαρη εικόνα του καταλύματος αλλά και της εμπειρίας. Σε συνεργασία με την NEEDaFIXER, μία από τις σημαντικότερες παραγωγής, το workshop stage του 100% Hotel Show θα φιλοξενήσει ένα εντυπωσιακό workshop σχετικά με το Hotel Video Making.

Η πρόσφατα βραβευμένη εταιρεία στις Κάννες για το video "Luxury never sounded so good", θα παρουσιάσει συμβουλές σχετικά με το πώς ένας ξενοδόχος μπορεί να φτιάξει ένα εντυπωσιακό video για την προώθηση του ξενοδοχείου του, αλλά και ποιοι είναι οι αποτελεσματικότεροι τρόποι προώθησής του.

Οι attendees του Workshop θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποσπάσματα από εντυπωσιακά Video αλλά και να έρθουν σε επαφή με σημαντικά στελέχη της NEEDaFIXER που θα έρθουν στην Ελλάδα αποκλειστικά για το 100% Hotel Show.

TOPIC 1

Hotel Video Marketing: Σημαντικό ή απαραίτητο;

Η δύναμη της εικόνας είναι αναντίρρητη! Αρκεί όμως το "μια εικόνα=χίλιες λέξεις" ή επιβάλλεται η δημιουργία ενός ή πολλαπλών προωθητικών βίντεο; Αναζητούν οι καταναλωτές τα βίντεο ενός ξενοδοχείου και πόσο αυτό τους επηρεάζει στην τελική κράτηση των διακοπών τους; Το βίντεο πρέπει να είναι περιγραφικό των υποδομών και των υπηρεσιών ή να προβάλλει τη συνολική ἠ μεμονωμένες εμπειρίες; Αυτά και πολλά ερωτήματα θα απαντηθούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου μας. Μέχρι τότε, αρκεί να αναλογιστούμε τα παρακάτω: Ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι παρακολουθούν περισσότερες από 6 δισεκατομμύρια ώρες βίντεο, κάθε μήνα. Οι ίδιοι δηλώνουν ότι θυμούνται το 20% "αυτών που άκουσαν", το 30% "αυτών που είδαν" και το 70% "αυτών που άκουσαν και είδαν"!

TOPIC 2

Video Making: Πώς το ξενοδοχείο σου θα κάνει τη διαφορά.

Αποφασίζεις να επενδύσεις στη δημιουργία ενός βίντεο αλλά πώς θα εξασφαλίσεις την υψηλή ποιότητα, το καταλληλότερο σενάριο, το σωστό κάστινγκ; Υπάρχει μια συνταγή επιτυχίας και αν ναι, ποια τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις; Σε μια συνοπτική και ενδιαφέρουσα ομιλία, θα παρουσιάσουμε τα μυστικά του επαγγέλματος, συμβουλές προς όλους τους επικεφαλής των ξενοδοχείων και των τμημάτων μάρκετινγκ αλλά και παραδείγματα τόσο προς μίμηση όσο και προς αποφυγή!

TOPIC 3

Hotel Promotion: Πώς μέσω της Video Προώθησης μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Πώς θα εξασφαλίσω ότι το βίντεό μου θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων, των πρακτόρων, των καταναλωτών; Μπορεί το βίντεο να αυξήσει τις κρατήσεις μου και πὠς; Απαντώντας θετικά στις προηγούμενες ερωτήσεις, εξηγούμε γιατί το βίντεο αποτελεί ένα "πολυεργαλείο" στα χέρια κάθε ξενοδόχου. Αρκεί να ξέρεις πώς μπορείς να το αξιοποιήσεις, για να απογειώσεις τις πωλήσεις!

WORKSHOP CURATOR

9fe16f630a62376cde6dd7656f3effb0.jpg


Η NEEDaFIXER GREECE αποτελεί την πιο βραβευμένη εταιρεία παραγωγής, με εξειδίκευση στα προωθητικά τουριστικά βίντεο ξενοδοχείων και προορισμών.

Η επιτυχία μας στηρίζεται στην αγάπη μας για τον τουρισμό, την πιο ευτυχισμένη βιομηχανία στον κόσμο και την πεποίθησή μας ότι κάθε ξενοδοχείο ή/ και προορισμός, αν και προσφέρει παρόμοιες επιλογές, υπηρεσίες και υποδομές, έχει να πει μια τελείως διαφορετική προσωπική ιστορία!

Αυτό ακριβώς αναλαμβάνει να κάνει η πολυμελής, έμπειρη ομάδα των σκηνοθετών μας, του δημιουργικού, της παραγωγής, του κάστινγκ, των μουσικών, των μοντέρ, των τεχνικών του χρώματος και του ήχου: να καταλάβουν τον παλμό της επιχείρησης σας, να "συνθέσουν" το σενάριο και να επιμεληθούν εξ᾽ολοκλήρου την παραγωγή βίντεο, που θα πει τη δική σας μοναδική ιστορία και θα αναδείξει το ξενοδοχείο σας στους πελάτες όλου του κόσμου, σε λίγα μόνο δεύτερα!  

Η NEEDaFIXER GREECE είναι το ελληνικό τμήμα της διεθνούς εταιρείας παραγωγής ταινιών NEEDaFIXER GROUP, μίας από τις πιο πρωτοπόρες εταιρείες παραγωγής ταινιών στον κόσμο. Διαθέτει το μεγαλύτερο διεθνές δίκτυο σκηνοθετών, δημιουργικού, παραγωγών και τεχνικών εικόνας και ήχου και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες.

Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν τόσο τα μεγαλύτερα διεθνή δίκτυα (BBC, CNN, DISCOVERY, NAT GEO κ.α) αλλά και εδραιωμένες ιδιωτικές εταιρείες στο χώρο του τουρισμού (Qatar Airways, Turkish Airlines, Delta Αιrlines, Airbnbbooking.com, CondeNast), της τεχνολογίας (Google, Samsung, Apple κ.α.), της διαφήμισης (BBDO, CNN Create, Ogilvy, Endemol κ.α), της μόδας (Hugo Boss, Gucci, Diesel, Pandora κ.α), της μουσικής (Sony, X Factor, Universal κ.α.), των τροφίμων (Pizza Hut, KFC, Waitrose, Lidl, Wolf Blass κ.α).

Ενδεικτικά βίντεο ελληνικών ξενοδοχείων: 

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.needafixer.com/hotel-video-production/

Δείτε περισσότερα από τα projects μας εδώ.

Το Workshop Hotel Video & Sales είναι ήδη sold out! Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε το workshop παρακαλούμε να προσέλθετε στην ειδική workshop reception και να αφήσετε τα στοιχεία σας σε περίπτωση που υπάρξει διαθεσιμότητα.

ΕΠΟΜΕΝΟ 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media