{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
Η PREMIUM
ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ
& VILLA
OWNERS
18>21
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2022
MEC
ΠΑΙΑΝΙΑΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ
ΣΤΑ WORKSHOPS
ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

20/11/2022

11:30 - 11:50

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ

Case Study | Έχετε το Ξενοδοχείο – Έχουμε την Τεχνογνωσία

Mετά την ολοκλήρωση του Workshop "Νέες επενδύσεις: Ξενοδοχειακά χρηματοδοτικά προγράμματα & αναπτυξιακός νόμος", θα ακολουθήσει το Case Study | Έχετε το Ξενοδοχείο – Έχουμε την Τεχνογνωσία. 

Η Σοφία Ματζουράνη, Chief Operating Officer, και ο Νίκος Τσατσαράκης, Assistant Director of Sales, θα μιλήσουν σχετικά με το πώς η τεχνογνωσία μιας εταιρείας διαχείρισης δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τη μέγιστη απόδοση ενός ξενοδοχείου, ακόμα και σε ένα γεμάτο πλάνο.

 Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας!


ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ CASE STUDY

  • Ημερομηνία: 20/11/2022
  • Διάρκεια: 11.30 - 11.50
  • Curators: Σοφία Ματζουράνη, Aqua Vista Hotels

                              Νίκος Τσατσαράκης, Aqua Vista Hotels


Σημειώσεις:

  1. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και χρειάζεται προεγγραφή.
  2. Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 9408714 ή στο info@hotelshow.gr


#MeetTheCurator| Σοφία Ματζουράνη

169a76e08f04150c7273f809c0aacc04.jpg

Ο τουρισμός είναι ο τομέας στον οποίο δραστηριοποιούμαι σε ολόκληρη σχεδόν την επαγγελματική μου ζωή.

Ξεκίνησα την ακαδημαϊκή μου μόρφωση φοιτώντας στο τμήμα Στελεχών Τουριστικών Γραφείων της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων του Ε.Ο.Τ και την ολοκλήρωσα με το μεταπτυχιακό μου στο Park Lane College, Leeds U.K.

Η καριέρα μου ξεκίνησε από το Woodcock Travel, Leeds αμέσως μετά τη λήξη του μεταπτυχιακού. Από τότε μέχρι σήμερα έχω διατελέσει διευθυντικό στέλεχος στο ευρύτερο φάσμα του εισερχόμενου και εξερχόμενου τουρισμού, σε θέσεις όπως Branch General Manager (Meridian Incoming Τ.Ο.), Charter Operation Manager (Intraco Outgoing Τ.Α & Charter Freighters), Hotel General Manager (Hospitality industry), προσθέτοντας στις ακαδημαϊκές μου γνώσεις πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία στον ευρύτερο τουριστικό χώρο, και στο πόστο που αναλαμβάνω καινούρια οπτική αξιοποίησης της δυναμικής του.

Παράλληλα με τη βασική μου επαγγελματική δραστηριότητα, έχω μεταφέρει γνώση και πρακτικές σαν curator, σε διάφορα σεμινάρια και workshops υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, Υπουργείων, ξενοδοχειακών συλλόγων, τουριστικών εκθέσεων και άλλων φορέων του τουρισμού, τόσο σε Ανθρώπινο Δυναμικό Ξενοδοχείων και Τουριστικών Γραφείων όσο και σε Ιδιοκτήτες Ξενοδοχείων και Τουριστικών Επιχειρήσεων. Σταθμός σε αυτόν τον τομέα ήταν το Sales Seminar. Ένας κύκλος δωρεάν επιμορφωτικών σεμιναρίων που απευθυνόταν αποκλειστικά σε ξενοδόχους, τον οποίο διοργάνωσα την περίοδο 2018-2019 με σκοπό την ενημέρωση των ξενοδόχων σχετικά με τις υπηρεσίες της Aqua Vista Hotels, αλλά και case studies της δουλειάς και της εμπειρίας μας. Σε αυτό το εγχείρημα πλαισιώθηκα από σημαντικούς συνεργάτες μας, όπως η WebHotelier, η Marinet και το Greek Travel Pages και όλοι μαζί προσφέραμε γνώση, εμπειρία και επιτυχημένες συνεργασίες σε Ξενοδόχους 8 πόλεων και νησιών σε διάστημα 13 μηνών.

Από το 2013 ανελίσσομαι μέσα στον όμιλο διαχείρισης Aqua Vista Hotels, ακολουθώντας την ανοδική πορεία του ομίλου, μέσα από τις θέσεις Business Development Manager και Chief Operating Officer. 


#MeetTheCurator| Νίκος Τσατσαράκης

b515480509ffdebde97a6fe4bfec8cce.jpg

Η αρχή της πορείας μου στον κλάδο της φιλοξενίας ήταν στην πραγματικότητα μια καλοκαιρινή δουλειά, μια επιλογή που έγινε για να στηρίξει τη ζωή μου στην Αθήνα ως φοιτητή Νομικής.

Μετά από 10 χρόνια στον κλάδο, θεωρώ ότι έκανα σωστή επιλογή καριέρας.

Στο ξεκίνημά μου στο Myconian Collection, όπου ξεκίνησα ως receptionist, ανέπτυξα υψηλές επικοινωνιακές δεξιότητες και μια πελατοκεντρική αντίληψη που με βοήθησε να αγαπήσω το travel industry.

Αργότερα, ανέλαβα τον ρόλο του reservations agent και άρχισα να αναπτύσσω τις γνώσεις μου στις τιμές, τις πωλήσεις, τα εργαλεία φιλοξενίας και τα κανάλια κρατήσεων. Το πάθος μου για δουλειά και η βαθιά γνώση του τουριστικού τομέα ενισχύθηκαν.

Με το πέρασμα των χρόνων εξελίχθηκα δουλεύοντας σε πολλές θέσεις σε ξενοδοχεία, τόσο στο front όσο και στο back office, παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια marketing και σύντομα ανέλαβα σημαντικές διευθυντικές θέσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα σε όλη την Ελλάδα, όπως στη Μύκονο, την Κρήτη, τη Σαντορίνη και την Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου, το 2019 ήμουν και πάλι μέλος των ξενοδοχείων Aqua Vista Hotels ως Reservations Executive και τον Μάρτιο του 2022 επέστρεψα ως Assistant Director of Sales.CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media