{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

Σχεδιασμός Διεθνών Ξενοδοχειακών Concept από Έλληνες Αρχιτέκτονες


20/11/2017

10:30 - 12:00

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ

Δείτε πώς η συνεργασία γνωστών ελληνικών αρχιτεκτονικών γραφείων με ξενοδοχειακές αλυσίδες και αυτόνομες μονάδες, ενισχύει και προάγει την ελληνική επιχειρηματικότητα και design σε διεθνές επίπεδο.

ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 | 10:30 - 12:00

Το εξειδικευμένο workshop με curator την Archisearch.gr, θα επικεντρωθεί στο σχεδιασμό παγκόσμιων ξενοδοχειακών concept από Έλληνες Αρχιτέκτονες. Μάθετε για τη συνεργασία διάσημων αρχιτεκτονικών γραφείων με ξενοδοχειακές μονάδες και αλυσίδες, δείτε πρωτότυπα projects και ιδέες, ενώ ταυτόχρονα γνωρίστε πετυχημένα έργα εντός και εκτός Ελλάδας. 

Παρουσίαση και Συντονισμός πάνελ: Χριστίνα Πουτέτση, Δημοσιογράφος-Αρθρογράφος, PROTAGON

TOPIC 1

Case Study: Η συνεργασία με τα AMAN Resorts και η δημιουργία ενός νέου Concept | Guest Speaker: Elastic Architects

Η Ρία Βογιατζή θα μας μιλήσει για τη συνεργασία της με τα AMAN Resorts ενώ θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το νέο concept που αναπτύσσει αυτή τη περίοδο, του οποίου το όνομα θα μας το αποκαλύψει στην έκθεση, αναλύοντας τη φιλοσοφία πίσω από τη δημιουργία του.

CURATED BY:

TOPIC 2

Case Study: Hotel: Thinking within the box | Guest Speaker: Divercity Architects

Στη διάλεξη με τίτλο Hotel: Thinking within the box, η Divercity θα παρουσιάσει μέσα από πρόσφατα έργα της, τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το σύγχρονο ξενοδοχείο.

Η Divercity Architects είναι ένα διεθνές αρχιτεκτονικό και design γραφείο με έδρα την Αθήνα (2004) και το Λονδίνο (2008, RIBA Chartered Practice). Το γραφείο αντιλαμβάνεται την αρχιτεκτονική ως διεθνή συζήτηση σε ένα συνεχώς μεταβαλλομένο δυναμικό πεδίο. Η Divercity Architects δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στο χώρο των ξενοδοχείων, με διακρίσεις που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τη βράβευση με το Ευρωπαϊκό Βραβείο European Hotel Design of the Year Award (Winner, 2007 & Shortlisted 2010).


CURATED BY:

TOPIC 3

Case Study: Project Scorpio και τα Έργα σε Τουρκία και Ταϊλάνδη | Guest Speaker: K-Studio

Οι k-studio θα μιλήσουν για το project Scorpio στη Μύκονο, εξηγώντας πώς κατάφερε να δημιουργήσει μια νέα κατηγορία Beach Club παγκοσμίως, ενώ θα αναλύσουν και τα έργα τους σε Τουρκία και Ταϊλάνδη.

CURATED BY:

WORKSHOP CURATOR

2f6a32106b76e5ce2647a9e70ad2e243.jpg


Το ARCHISEARCH.GR διερευνά, επιλέγει και παρουσιάζει έργα που ασχολούνται με διάφορες πτυχές της αρχιτεκτονικής σε όλο τον κόσμο. Λαμβάνοντας το ρόλο ενός μη συμβατικού ερευνητικού εργαλείου, επιδιώκει την παρούσα και μελλοντική πολιτιστική εξέλιξη μέσω της αρχιτεκτονικής, καθώς και την πιθανή ανταλλαγή με το σχεδιασμό, την τέχνη, τα γραφικά και τον πράσινο / οικολογικό σχεδιασμό. Θέτει ερωτήματα με σκοπό να προκαλέσει νέες σκέψεις και προσεγγίσεις. Έχει έντονο ενδιαφέρον για πειραματισμό και επικύρωση, ενώ υπογραμμίζει τον πλούτο που βρίσκεται μέσα στη συνύπαρξη διαφορετικών ιδεών.

Εστιάζεται σε θέματα που σχετίζονται με το δομημένο (και συχνά ασταθές) αρχιτεκτονικό πλαίσιο και τις παραμέτρους του: από τα κοινωνικά οφέλη ενός έργου και τη συμβολή του στην αστική περιοχή, στην ατμόσφαιρα και κατασκευαστική σημασία του. Προωθεί τη σύνδεση μεταξύ της κοινωνίας και της αρχιτεκτονικής παραγωγής και διερευνά τους τρόπους με τους οποίους η αρχιτεκτονική μάς ωθεί να αλληλεπιδράμε με το κοινωνικό και φυσικό πλαίσιο.

Μάθετε περισσότερα →

WORKSHOPS COORDINATOR

Η Hotelier Academy Greece επιμελείται τη θεματολογία και το περιεχόμενο των Hotelier Workshops του 100% Hotel Show. Μελετώντας τις ανάγκες των ξενοδόχων και αναλύοντας τις νέες τάσεις και εξελίξεις στο χώρο, η Hotelier Academy Greece σε συνεργασία με το 100% Hotel Show, φροντίζει να παρουσιάζει Workshops που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των Ξενοδόχων και προτείνουν χρήσιμες λύσεις και νέες ιδέες.

WORKSHOP SPONSORS
Media Sponsor
ΕΠΟΜΕΝΟ 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media