← Λίστα Εκθετών
Παπαγεωργίου Α.Ε.

Παπαγεωργίου Α.Ε.

100% HOTEL SHOW 2017 | ΕΚΘΕΤΗΣ

SECTION
BOOTH
null

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ:

Εδώ και 50 χρόνια, η εταιρεία ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε. δραστηριοποιείται με αναγνωρισμένη επιτυχία στο χώρο της κατασκευής και αρχιτεκτονικής υποστήριξης, προμηθεύοντας είδη υγιεινής, πλακίδια, είδη κρουνοποιίας, επενδύσεις πισίνας και ιδιαίτερα διακοσμητικά υλικά. Βασικές αρχές της μακρόχρονης πορείας μας αποτελούν η υψηλή ποιότητα υλικών σε συνδυασμό με τη σύγχρονη αισθητική και την άρτια τεχνογνωσία.
Χάρη στη συνέπεια και την αξιοπιστία που χαρακτηρίζουν την κάθε εκπόνηση έργου από την εταιρεία μας, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και είμαστε στο πλευρό τους από την μελέτη έως και την τελική κατασκευή. Βασική μας αρχή είναι η συνεχής εξέλιξη γι’ αυτό και η εταιρεία μας αναπτύσσεται διαρκώς καταγράφοντας όλες τις σύγχρονες Ευρωπαϊκές τάσεις και την ποικιλία των υλικών για χάρη των πελατών μας.
Το καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, οι σύμβουλοι διακόσμησης, οι αποκλειστικές συνεργασίες με διεθνείς οίκους του εξωτερικού και τα πιστοποιημένα εργοστάσια με τα οποία συνεργαζόμαστε, συνθέτουν τη σημερινή εικόνα της εταιρείας μας.
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες σας για το χώρο εστίασής σας, το επαγγελματικό σας χώρο ή το ξενοδοχείο σας και να μετατρέψουμε την κατασκευή σε μια μοναδική εμπειρία!

      Ελλάδα, Παλλήνη

   http://www.papageorgiousa.gr

   info@papageorgiousa.gr

   210/6032710

ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
  • ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • {{date.humandate}}: {{date.name}}