← Λίστα Εκθετών
Κούρτης Α.Ε

Κούρτης Α.Ε

100% HOTEL SHOW 2017 | ΕΚΘΕΤΗΣ

SECTION
INTERIOR & EXTERIOR DESIGN
BOOTH
A34-B30

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ:

Νέα εποχή - Ίδιες αξίες
 
Έναν αιώνα πριν, συγκεκριμένα το 1909, η εταιρεία Κούρτης Α.Ε. συστήνει τις αξίες του κλασικού επίπλου στην Ελλάδα και ανοίγει νέο κεφάλαιο στην ιστορία της επιπλοποιίας. Η ανεξάντλητη δημιουργικότητα, η υψηλή αισθητική, η εγγύηση στην ποιότητα, η επιμονή στη λεπτομέρεια, μα πάνω από όλα ο σεβασμός στις ανθρώπινες ανάγκες, είναι όλα όσα κατάφεραν να φέρνουν την εταιρεία Κούρτης, στην πρώτη γραμμή του design.
 
Σήμερα, στο πλαίσιο της συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης, το εξειδικευμένο τμήμα στον χώρο της εστίασης, Kourtis Contract, παίρνει νέα μορφή, συνθέτοντας μία καινούργια ομάδα συνεργατών με όραμα για τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό και την επίπλωση της επαγγελματικής εστίασης. Με γνώμονα, πάντα, τη βέλτιστη αξιοποίηση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και εστιατορίων, η Κούρτης Α.Ε εξελίσσεται, αλλάζει και περνά στη νέα εποχή.
 
Συνεργασίες με κορυφαίους οίκους επίπλων από όλο τον κόσμο, ιδιαίτερες προτάσεις διακόσμησης, ειδικές κατασκευές επίπλων και πρωτοποριακός σχεδιασμός χώρων γίνονται μέρος της εμπειρίας Kourtis Contract και συνώνυμο της ευελιξίας! Έπιπλα κάθε σχεδιαστικής γραμμής - λειτουργικά, καινοτόμα, σύμφωνα με τις παγκόσμιες τάσεις διακόσμησης και σε ανταγωνιστικές τιμές γίνονται εργαλείο στα χέρια μας και υπόσχονται να δημιουργήσουν χώρους, πραγματικά, ευέλικτους και με υπογραφή.
 
Οι χώροι υποδοχής αποκτούν χαρακτήρα και καλωσορίζουν τους επισκέπτες σε ένα ταξίδι χαλάρωσης, η επίπλωση των δωματίων προσαρμόζεται, κατάλληλα, στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής, τα εστιατόρια ευφραίνουν τις αισθήσεις και οι περιβάλλοντες χώροι - κήπος, πισίνα, παραλία - μετατρέπονται σε όαση, κάθε εποχή. 

      Ελλάδα, Μαρούσι

   http://www.kourtis.gr

   central@kourtis.gr

   210/8066245

ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
  • ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • {{date.humandate}}: {{date.name}}