← Λίστα Εκθετών
Καλοταράνης Α.Ε.

Καλοταράνης Α.Ε.

100% HOTEL SHOW 2017 | ΕΚΘΕΤΗΣ

SECTION
CONSTRUCTION & RENOVATION
BOOTH
B17-C15

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ:

Εταιρικό Προφίλ
 
Η Καλοταράνης Α.Ε. ιδρύθηκε στην Καβάλα το 1935, με κύριο προϊόν τα υφάσματα και τις ταοετσαριες τοιχου. Από την δεκαετία του 1990 είναι από τους βασικούς αντιπροσώπους διανομείς στην Ελλάδα μεγάλων εργοστασίων και σχεδιαστικών οίκων του εξωτερικού με διανομή σε περισσότερα από 500 καταστήματα.
 
Ξεχωριστές υπηρεσίες
Η Καλοταρανης AE με τα 80 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των υλικών διακόσμησης, έχει ένα πλήρες δίκτυο υποστήριξης σε κάθε γωνία της Ελλάδας και της Κύπρου. Το προσωπικό της και οι άμεσοι συνεργάτες της συνδυάζουν την βαθιά γνώση της αγοράς με την νεανική ορμή και τις τεχνολογίες αιχμής. Μέσα από τα χρόνια και τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, έχει καταφέρει να διατηρήσει τον οικογενειακό και δη ανθρώπινο της χαρακτήρα. Στα ογδόντα χρόνια της λειτουργίας της δεν υπάρχει κανένα παράπονο ποιότητας, χρώματος, υφής, χαρακτηριστικών κτλ που να μην έχει ταχτοποιηθεί με επιτυχία και χωρίς την παραμικρή εκκρεμότητα. Αυτό το χαρακτηριστικό και μόνο μαζί με την τεράστια γκάμα προϊόντων σε κάθε κατηγορία, αλλά και την νέα υπηρεσία της Material Brokers, της δίνει ηγετικό ρόλο και την καθιστά μέτρο σύγκρισης για κάθε επαγγελματία. 
 
Προϊόντα:
 
Δάπεδα : βινυλικά,linoleum,βινυλικές ψάθες,PVC,Laminate,ξύλινο δάπεδο,εξωτερικού χώρου,γρανιτοπλακάκια,τσιμεντοπλακάκια,γυαλί,μοκέτες,χαλιά

Επιφάνειες τοίχων :Εξωτερική χρήση,τρισδιάστατα πλακίδια, μεταλλικά πλέγματα,εσωτερική χρήση,οροφές,διαχωριστικά,ηχομονωτικά.

Ταπετσαρίες τοίχων :Residential ,Contract, Φυσικά υλικά .

Υφάσματα : Contract , Residential, Outdoor 

Στρώματα

Φωτιστικά
 
Συστήματα Σκίασης

      Ελλάδα, Δοξάτο

   http://www.kalotaranis.gr

   info@kalotaranis.gr

  

ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
  • ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • {{date.humandate}}: {{date.name}}