← Λίστα Εκθετών
Χατζής Collection

Χατζής Collection

100% HOTEL SHOW 2017 | ΕΚΘΕΤΗΣ

SECTION
INTERIOR & EXTERIOR DESIGN
BOOTH
B23-C19

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ:

Η εταιρεία ΧΑΤΖΗΣ Collection A.B.E.E.E. εδώ και 45 χρόνια, κατασκευάζει κρεβατοκάμαρες, κατέχοντας ηγετική θέση στον τομέα αυτό.
Η μακρόχρονη πείρα και τεχνογνωσία, την κατατάσσει στις πρώτες θέσεις των εταιρειών που ειδικεύονται στον χώρο, πράγμα που αποδεικνύεται τόσο από την αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων της, όσο και από την προτίμηση μεγάλου αριθμού πελατών.
Οι δημιουργίες της, διακρίνονται για τον σχεδιασμό τους που είναι απόλυτα εναρμονισμένος με τις σύγχρονες τάσεις της μόδας και προσαρμοσμένος στο προσωπικό σας γούστο. Η κατασκευή τους, προσδίδει ξεχωριστή προσωπικότητα στο χώρο σας. Η αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών από την εγχώρια και διεθνή αγορά σε συνδυασμό με τις υψηλές προδιαγραφές παραγωγής, έχουν σαν αποτέλεσμα την διαρκή ποιοτική εξασφάλιση των προϊόντων της.
Οι κατασκευές της είναι απόσταγμα μελετών από πεπειραμένο, εξειδικευμένο προσωπικό, που αναλαμβάνει την εκτέλεση του οράματός σας από τον αρχικό σχεδιασμό, μέχρι την υλοποίησή του, με ταχύτητα και προσιτό κόστος, ακόμη και στις πιο δύσκολες κατασκευές. Κάνοντας χρήση της πιο σύγχρονης και εξειδικευμένης τεχνολογίας, έχει την δυνατότητα παραγωγής προϊόντων διεθνών προδιαγραφών. Οι δημιουργίες της, συμμετέχουν στις μεγαλύτερες Διεθνείς Εκθέσεις επίπλου. Παράλληλα, εξάγει τα έπιπλά της σε Ευρωπαϊκές και σε Αραβικές χώρες, με ξεχωριστή επιτυχία.

      Ελλάδα, Βοτανικός

   http://www.hatziscollection.gr

   info@hatziscollection.gr

  

ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
  • ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • {{date.humandate}}: {{date.name}}