← Λίστα Εκθετών
ELMA-Νίκος Καράς Α.Ε.

ELMA-Νίκος Καράς Α.Ε.

100% HOTEL SHOW 2017 | ΕΚΘΕΤΗΣ

SECTION
CONSTRUCTION & RENOVATION
BOOTH
B13-C12

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ:

Η εταιρεία ELMA-NΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1989 με δραστηριότητα την αντιπροσώπευση, εισαγωγή και διανομή ηλεκτρολογικού υλικού.
 
Ο κύριος στόχος μας, ήταν να αποτελέσουμε μια εναλλακτική πρόταση στο χώρο της εισαγωγής/διανομής διαθέτοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με ένα πλήθος προσφερόμενων υπηρεσιών.
 
Σε αντίθεση με την τάση για όλο και φθηνότερα προϊόντα, χαμηλότερης ποιότητας, η Εταιρία μας προσανατολίστηκε από την αρχή στην συνεργασία με τους κορυφαίους Οίκους της Ευρωπαϊκής αγοράς και μόνον. Ονόματα όπωςMERSEN/FERRAZ, MENNEKES , DEHN& SOHNE, JEAN MULLER, ETI , VIKO ,  είναι μόνον μερικά από τα επώνυμα προσφερόμενα είδη.
 
Η προσπάθεια μας αυτή αγκαλιάστηκε από όλη την αγορά αφού δόθηκε η δυνατότητα στον Έλληνα ηλεκτρολόγο και καταναλωτή να αγοράσουν Ευρωπαϊκά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας σε τιμές ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και τις περισσότερες φορές παραπλήσιες με αυτές των ανώνυμων προϊόντων.
 
Πολύ σύντομα η εταιρεία μας ξεπέρασε σε ετήσιες πωλήσεις τα 1.000.000 τμ πριζοδιακοπτών και ακόμη περισσότερες ασφάλειες τήξεως με αποτέλεσμα να καθιερωθεί σαν μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του είδους της στην Ελληνική αγορά.
 
Σύντομα έγινε συνώνυμο της υψηλής ποιότητας και της εξειδίκευσης, μια και είναι η μοναδική εταιρία που μπορεί να καλύψει τόσο τις τρέχουσες όσο και εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών της. Το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες αποθήκες ηλεκτρολογικού υλικού, τις μεγαλύτερες Ελληνικές Βιομηχανίες, τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, τις Εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, σχεδόν όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας μας την Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (πλήρης Αντικεραυνική Προστασία Δικτύου Φυσικού Αερίου), καθώς και την προμήθεια εξειδικευμένων υλικών για την Ολυμπιάδα του 2004.
 
Με την ανάπτυξη των φωτοβολταικών συστημάτων στην Ελλάδα, η Εταιρεία μας αντιπροσωπεύοντας την κορυφαία παγκοσμίως Γερμανική Εταιρεία DEHN & SOHNE βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Αντικεραυνικής Προστασίας , χρησιμοποιώντας ειδικό λογισμικό που η ανέπτυξε η Εταιρεία DEHN& SOHNE. Με τρόπο αυτό οι πελάτες μας λαμβάνουν μια άρτια μελέτη αντικεραυνικής προστασίας , μαζί με την τεχνικό-οικονομική προσφορά, που εξασφαλίζει ότι η προτεινόμενη λύση αποτελεί την βέλτιστη επιλογή. Παράλληλα διοργανώνουμε συνεχώς σεμινάρια αντικεραυνικής προστασίας με σκοπό την ενημέρωση των πελατών μας.
 
Η βαρύτητα που δίνει η εταιρεία μας στη στελέχωσή της με άτομα υψηλών προδιαγραφών, με άρτια τεχνική κατάρτιση, αλλά και η σημαντικότατη τεχνική υποστήριξη που παρέχεται από τα εξειδικευμένα στελέχη των Οίκων που συνεργαζόμαστε, αποτελούν την μεγαλύτερη εγγύηση για όλους τους πελάτες μας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τα ανωτέρω εργοστάσια  θεωρούνται τα κορυφαία παγκοσμίως στο είδος τους.

      Ελλάδα, Νέα Ιωνία

   http://www.elma.gr

   sales@elma.gr

  

ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
  • ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • {{date.humandate}}: {{date.name}}