{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
EN
GR
Globe One Digital

Globe One Digital

Η πολυβραβευμένη ομάδα της Globe One Digital, ηγείται του ψηφιακού μετασχηματισμού εδώ και 25 χρόνια, βοηθώντας πάνω από 2.000 πελάτες & 100 διεθνή brands.

Σαρανταπόρου 25-27, Αθήνα, Ελλάδα

https://www.globeonedigital.com/travelmarketing/

digital@globeonedigital.com

210/2117700

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ

Η Globe One Digital είναι ένα από τα leading digital hospitality marketing agencies της Ελλάδας προσφέροντας μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και καινοτομίας στους τομείς του Digital Transformation και Οnline Direct Marketing, με δυναμική παρουσία και γραφεία σε 4 χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Μετρώντας ήδη 25 χρόνια λειτουργίας, η Globe One Digital, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 15 χρόνια στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών, έχοντας πετύχει υψηλή εξειδίκευση και ηγετική θέση ως travel performance marketing agency. 

Πρωταρχικό ρόλο στην πετυχημένη πορεία της έχει διαδραματίσει η διαρκής αναζήτηση καινοτόμων λύσεων και υπηρεσιών για την προβολή και ανάπτυξη του Ελληνικού Τουρισμού, μέσα από τις εκπληκτικές δυνατότητες που προσφέρει το digital marketing. Με την πολυετή εμπειρία, την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα, τα κατάλληλα ψηφιακά εργαλεία και το διευρυμένο δίκτυο στρατηγικών συνεργασιών που διαθέτει, προσφέρει την ευκαιρία σε τουριστικές επιχειρήσεις όπως ξενοδοχειακές μονάδες, τουριστικά καταλύματα, online travel agencies, tour operators και αεροπορικές εταιρείες, να αναπτυχθούν δυναμικά και να εδραιώσουν τη θέση τους στην αγορά, αποκτώντας μια ισχυρή ψηφιακή παρουσία και πετυχαίνοντας εκρηκτική αύξηση του online travel revenue.

Η Globe One Digital υποστηρίζει ενεργά και επιβραβεύει τις πρωτοβουλίες και καινοτομίες που αναβαθμίζουν και αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τον Ελληνικό Τουρισμό. Κατά τη διάρκεια της πορείας της τα τελευταία 25 χρόνια, έχει βοηθήσει περισσότερα από 100 ελληνικά και διεθνή brands και πάνω από 2.000 πελάτες από διάφορους κλάδους, να επικοινωνήσουν τα μηνύματα τους και να ενισχύσουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητές τους, μέσα από τα ψηφιακά κανάλια Marketing. Eνδεικτικοί πελάτες: Athens 2004 Olympic Accommodation, Grecotel, Marriott, Swot, Zeus, Smile Acadimos, Attika Reisen, Astir, Lufthansa, Hamad INTL Airport, Matsuhisa Athens, Villabeat.

Η Globe One Digital έχει πετύχει τριπλή πιστοποίηση κατά ISO στους τομείς της επιχειρησιακής συνέχειας, της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων και της διαχείρισης ποιότητας, από την TÜV Austria Hellas. Ανήκει στο 3% των καλύτερων Google Partner στην Ελλάδα σαν Premier Google Partner, μέλος του ΙΑΒ Hellas και έχει συμπεριληφθεί ανάμεσα στις 100 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης στη λίστα «Inc. 5000».

Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ:

Globe One Digital | The Digital Agency

Top Travel & Hotel Performance Marketing & Advertising Agency | Globe One Digital

ΠΡΟΪΟΝΤΑ/ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

COMPANY VIDEO

ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media