← Λίστα Εκθετών
Β.Καυκάς Α.Ε.

Β.Καυκάς Α.Ε.

100% HOTEL SHOW 2017 | ΕΚΘΕΤΗΣ

SECTION
CONSTRUCTION & RENOVATION
BOOTH
A10-B10

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ:

Η ΚΑΥΚΑΣ είναι η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού, ενεργειακών λύσεων και βιομηχανίας.
Μέσα από το σύγχρονο δίκτυο καταστημάτων της, το Τμήμα Πωλήσεων Β2Β, τα δύο Κατασκευαστικά Τμήματα Ηλεκτρικών Πινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, τα εξειδικευμένα Τμήματα Φωτισμού, Ενεργειακών Λύσεων & Βιομηχανίας και ICT , η ΚΑΥΚΑΣ έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της, ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες.
 
Η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ είναι σε θέση να παρέχει στα ξενοδοχεία και στα ενοικιαζόμενα καταλύματα ολοκληρωμένες λύσεις που αποσκοπούν στην:
 
•             αύξηση της ασφάλειας ενοίκων και εγκαταστάσεων
•             αναβάθμιση του επιπέδου άνεσης
•             ενεργειακή εξοικονόμηση και αειφόρο ανάπτυξη
 
Η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ στηρίζει τον επαγγελματία ξενοδόχο, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες κάθε νέας εγκατάστασης ανεξαρτήτως μεγέθους, εποχικότητας, αστεριών και επιπέδου παροχών αλλά ταυτόχρονα και τις καθημερινές ανάγκες μέσα από μία παλέτα προϊόντων και λύσεων , που διατίθεται πανελλαδικά στο δίκτυο καταστημάτων της.
Η εξειδικευμένη ομάδα του Hospitality της ΚΑΥΚΑΣ παρακολουθεί τις διεθνείς τάσεις καταγράφει τις τεχνολογικές εξελίξεις, και σχεδιάζει λύσεις προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανταγωνιστικές απαιτήσεις με στόχο την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος.

      Ελλάδα, Παιανία

   http://www.kafkas.gr

   info@kafkas.gr

  

ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
  • ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • {{date.humandate}}: {{date.name}}