{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

100% HOTEL SHOW 2021 | ΕΚΘΕΤΗΣ

SECTION
ARCHITECTURE - BUILD - DEVELOPMENT
BOOTH
Β4-C2+B6+C4+B8-C5
Κλείσε Ραντεβού
Make an Appointment
{{day.humandate}}
Κλείσε Ραντεβού
Make an Appointment
{{day.humandate}}
Η No1 εταιρεία σε πλακάκια, είδη υγιεινής, γρανίτες, έπιπλα και φωτισμό.

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ:

 Η εταιρεία RAVENNA A.E. δραστηριοποιείται στον χώρο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής από το 1982. Προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων προϊόντων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα καταναλωτικών αναγκών προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού. Εδώ και τέσσερα χρόνια η εταιρεία έχει επεκτείνει τη δραστηριότητά της στη Βόρεια Ελλάδα προσθέτοντας ακόμη δύο κατηγορίες προϊόντων: έπιπλα σπιτιού και είδη φωτισμού.

 Εταιρεία

Θεμελιώδεις άξονες λειτουργίας της εταιρείας είναι η ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, η ποικιλία, καθώς και η άμεση εξυπηρέτηση με βασικό γνώμονα τον σεβασμό και την ανθρώπινη επαφή με τον καταναλωτή.

 Αγορά

Η RAVENNA A.E. κυριαρχεί στη χονδρική και λιανική πώληση πλακιδίων - ειδών υγιεινής φιλοδοξώντας να αποτελέσει σημείο αναφοράς και στον χώρο του επίπλου και φωτισμού. Η σκληρή προσπάθεια και η ομοψυχία του ανθρώπινου δυναμικού της RAVENNA A.E. την οδήγησαν να κερδίζει ένα μεγάλο μερίδιο στην αγορά. Οι πωλήσεις λιανικής της εταιρείας αποτελούν το 80% του συνόλου, ενώ αυτές της χονδρικής το 20%. Ο ρυθμός ανάπτυξης της RAVENNA A.E. είναι μεγάλος. Ενδεικτικά, από το 2016 έως το 2018 η αύξηση τζίρου αλλά και προσωπικού έφτασε το 50%, με αποτέλεσμα το 2021 η εταιρεία να απασχολεί συνολικά περίπου 200 υπαλλήλους.

 Κύρια επιτεύγματα

Η RAVENNA A.E. εξελίσσεται διαρκώς και στοχεύει στην τελειοποίηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Προς την κατεύθυνση αυτή, το 2012, δημιουργεί ένα τμήμα που ασχολείται αποκλειστικά με τη χονδρική πώληση, εντελώς ανεξάρτητο από τη λιανική. Η στελέχωσή του γίνεται με ανθρώπους που έχουν μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της χονδρικής πώλησης πλακιδίων και ειδών υγιεινής. Το εγχείρημα αυτό προώθησε τη δημιουργία ενός μεγάλου δικτύου συνεργαζόμενων καταστημάτων και οδήγησε την εταιρεία στην κορυφή της χονδρικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Η μεγαλύτερη πρόκληση για τη RAVENNA A.E. ήταν η καινοτομία στη διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών της. Πράγματι, το 2015, προχώρησε στην κατασκευή ενός λειτουργικού και καινοτόμου e-shop για τα ελληνικά δεδομένα και όχι μόνο, όπου ο καταναλωτής μπορεί να προβεί στην αγορά και παραλαβή προϊόντων με απλό και άμεσο τρόπο σε όλα τα σημεία πανελλαδικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει έως έξι διαφορετικά είδη πλακιδίων και με κόστος 25 ευρώ να του αποσταλούν στον χώρο του. Σε περίπτωση αγοράς εκδίδεται ένα εκπτωτικό κουπόνι επιστροφής χρημάτων που ισοδυναμεί με το ποσό των 25 ευρώ.

Παράλληλα, ένα κομβικό σημείο στην ανανεωμένη εικόνα της RAVENNA A.E. είναι και η συνεργασία της με τον γνωστό αρχιτέκτονα Σπύρο Σούλη, ο οποίος έγινε ο «ambassador» της εταιρείας.

Προϊόντα

Στη RAVENNA A.E. ο καταναλωτής μπορεί να βρει ακριβώς ό,τι χρειάζεται για την κατασκευή ή ανακαίνιση του χώρου του. Άπειρα σχέδια και χρώματα σε πλακάκια δαπέδου, γρανίτες, ψηφίδες για εξωτερικούς χώρους και πισίνες, καθώς και μεγάλη ποικιλία ειδών υγιεινής. Συνεχίζοντας ένα βήμα παραπέρα, στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης και στο e-shop της RAVENNA A.E. (ravenna.gr), ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει μέσα από μια μεγάλη συλλογή από έπιπλα και φωτιστικά σε διάφορα σχέδια και στυλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα.

Παρακολουθώντας διαρκώς τις τελευταίες τάσεις του design, η RAVENNA Α.Ε. είναι σε θέση να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες και τιμές τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες εντός και εκτός Ελλάδας.

 Πρόσφατες εξελίξεις

Η προσπάθεια της RAVENNA A.E. να βρίσκεται πάντα στην κορυφή επιβραβεύθηκε χαρίζοντας στην εταιρεία μία ακόμα σημαντική διάκριση στα e-volution awards. Πρόκειται για την ετήσια γιορτή του ελληνικού e-commerce, που διοργανώνεται εδώ και 8 χρόνια από το Marketing Week και τη Boussias Communications.

 

Στις 12 Δεκεμβρίου 2018, στο Athenaeum InterContinental Athens, σε μια διοργάνωση που κατέγραψε ρεκόρ συμμετοχών, διαγωνίστηκαν τα σημαντικότερα e-shops και e-commerce agencies της χώρας, διεκδικώντας μεγάλες διακρίσεις, με τη RAVENNA A.E. να είναι μία από τις εταιρείες που ξεχώρισαν χάρη στο πρωτοποριακό και πλήρως λειτουργικό e-shop ravenna.gr.

 

Αυτό όμως που μετράει περισσότερο είναι η σχέση εμπιστοσύνης και η διαρκής σύνδεση με το καταναλωτικό κοινό. Για τον λόγο αυτό, η καμπάνια “Ονειρεμένο design” με ambassador τον γνωστό αρχιτέκτονα Σπύρο Σούλη κέρδισε το Bronze Award στην κατηγορία “Omnichannel Στρατηγική Επικοινωνίας”. 

 

Η ανάδειξη της RAVENNA Α.Ε. ως μία από τις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα για το 2018-2019, στo πλαίσιo του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands, αποτελεί ακόμα μία μεγάλη επιτυχία, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι ξεχώρισε από έναν αρχικό κατάλογο περίπου 1500 υποψήφιων εταιρικών επωνυμιών. 

 

Το πιο πρόσφατο ορόσημο εντοπίζεται στο τέλος του 2019, με το άνοιγμα του καταστήματος στην Αθήνα, στον Κηφισό. Ένας υπερσύγχρονος χώρος 6.500 m2, με 185 θέσεις parking για τους επισκέπτες, όπου φιλοξενείται μια τεράστια συλλογή σε πλακάκια και είδη υγιεινής, αλλά και έπιπλα και σύγχρονα φωτιστικά, για κάθε χώρο του σπιτιού.

 

Αξίες & Όραμα

Ο σημερινός ιδιοκτήτης της RAVENNA A.E. θυμάται: «Το 2002, λίγο προτού κλείσω τα 28, ξεκίνησε η RAVENNA Α.Ε.. Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα νέο concept για την ελληνική αγορά με έναν δικό μας και ξεχωριστό τρόπο λειτουργίας. Αυτό που καταφέραμε ήταν να έχουμε ανταγωνιστικές τιμές, μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων προϊόντων και άμεση παράδοση στους πελάτες μας. Μένοντας πιστός στο αρχικό πλάνο που είχα, συνιστούσα διαρκώς στον εαυτό μου και στους συνεργάτες μου χαμηλό προφίλ και πολλή δουλειά.»

Τελικά, ο χρόνος τον δικαίωσε και η εταιρεία RAVENNA A.E. όχι μόνο άντεξε να επιβιώσει στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ζούμε, αλλά συνεχίζει μέχρι σήμερα να βοηθάει τους ανθρώπους να δημιουργήσουν τον χώρο των ονείρων τους.

 

Ίσως δεν γνωρίζατε ότι η RAVENNA Α.Ε.:

• Είναι μία οικογενειακή επιχείρηση αμιγώς ελληνική.

• Διαθέτει ένα υπερσύγχρονο τμήμα αποθήκευσης και διανομής (logistics).

• Προφέρει μεγάλο κοινωνικό έργο κάνοντας πολλές δωρεές σε ιδρύματα για παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, στο «Make-A-Wish», σε αθλητικούς συλλόγους, καθώς και σε πολλά σχολικά συγκροτήματα.

 

Ιστορικοί Σταθμοί

1982

Ο ιδρυτής Ιωάννης Βρεττός (24 χρόνια μετανάστης στην Αυστραλία) ξεκινά την ενασχόληση με τα πλακάκια και είδη υγιεινής.

2002

Ιδρύεται η εταιρία RAVENNA Α.Ε. με έδρα στο Σχηματάρι.

2012

Δημιουργία τμήματος που ασχολείται αποκλειστικά με τη χονδρική πώληση.

2015

Έναρξη συνεργασίας με τον γνωστό αρχιτέκτονα Σπύρο Σούλη, ο οποίος γίνεται ambassador της εταιρείας.

2016

Δημιουργείται το πρωτοποριακό και ιδιαίτερα πρακτικό e-shop «ravenna.gr».

2017

Εγκαινιάζεται το κατάστημα Θεσσαλονίκης, ένας σύγχρονος χώρος 5.000 m2 όπου εκτός από πλακάκια και είδη υγιεινής, διατίθενται έπιπλα και φωτιστικά.

2019

Τον Απρίλιο του 2019 το ηλεκτρονικό κατάστημα ravenna.gr ξεκινά πωλήσεις εκτός Ελλάδος, με πρώτη χώρα την Κύπρο. 

Ακόμα, τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, πραγματοποιείται η μεγαλύτερη επένδυση που έγινε ποτέ στον κλάδο των ειδών υγιεινής και πλακιδίων: ανοίγει τις πόρτες του το κατάστημα RAVENNA του Κηφισού, στην Αθήνα, όπου σε 6.500 m2 “ξεδιπλώνεται” η μεγαλύτερη συλλογή σε πλακάκια, είδη υγιεινής, έπιπλα και φωτιστικά.

Ο κόσμος όπου το design είναι προσιτό σε όλους

Κλείσε Ραντεβού
Make an Appointment
{{day.humandate}}
Κλείσε Ραντεβού
Make an Appointment
{{day.humandate}}

      61ο Χλμ. Αθηνών-Λαμίας, Σχηματάρι, Ελλάδα

   https://www.ravenna.gr/

   info@ravenna.gr

   216 0701170

ΕΠΟΜΕΝΟ 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media