← Λίστα Εκθετών
WISE / The Fabulous Group

WISE / The Fabulous Group

100% HOTEL SHOW 2017 | ΕΚΘΕΤΗΣ

SECTION
CONSTRUCTION & RENOVATION
BOOTH
A05b

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ:

Ο όμιλος The Fabulous  Group είναι μία ελληνική πολυεθνική με κύριο αντικείμενο τα προϊόντα εσωτερικής διακόσμησης και δόμησης. Πραγματοποιεί πωλήσεις και έχει παρουσία σε 72 χώρες, την οποία έχει εξελίξει μέσα από τη διαρκή συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις.
Ο όμιλος έχει τις ρίζες του στα 1963, όταν τα αδέλφια Θ. & Κ. Σταματόπουλος ξεκίνησαν να παράγουν στην Ελλάδα υφάσματα επιπλώσεως.
Το 2000 η εταιρεία ανανεώνεται με μια σύγχρονη προσέγγιση, βασισμένη στις ανάγκες της αγοράς.
Η προϊοντική γκάμα και οι υπηρεσίες της συνεχώς εξελισσόταν και διευρυνόταν. Η ανάληψη και ορθή εκτέλεση σύνθετων δομικών έργων οδήγησε το 2014 στη σύσταση του The FabulousGroup.
Τα βασικότερα brand του είναι:
Fab
Συλλογές από υφάσματα επίπλωσης, κουρτίνες και ταπετσαρίες τοίχου για επαγγελματικούς χώρους και κατοικίες.
Hit
Έξυπνα υφάσματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, υψηλής αντοχής, εύκολα στον καθαρισμό και τη συντήρησή τους.
WISE
Βινυλική επιφάνεια σε 3 τύπους: δάπεδο, ταπετσαρία τοίχου και επιφάνεια που χρησιμεύει για σκίαση, ύφασμα εξωτερικού χώρου, σουπλά και διάφορες κατασκευές.
Pro
Υφάσματα, δάπεδα, κατασκευαστικά υλικά, ιδέες εσωτερικής διακόσμησης. Διαθέσιμα μέσω αρχιτεκτόνων, διακοσμητών και κατασκευαστικών εταιρειών.
Service & more
Μία εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών φροντίζει με τα κατάλληλα εργαλεία, μηχανήματα και καθαριστικά για την ορθή τοποθέτηση και συντήρηση όλων των προϊόντων.
 
Η φιλοσοφία του ομίλου στηρίζεται στην αφοσίωση προς τους ανθρώπους που πιστεύουν στο όραμά μας, το σεβασμό προς τους πελάτες μας που εμπιστεύθηκαν το όραμά μας και τους συνεργάτες μας που το στήριξαν.
Βασική επιδίωξη του The Fabulous Group είναι η καινοτομία, η εξασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων και η εξυπηρέτηση των αναγκών κάθε πελάτη.
Το moto μας : ∞ Synchronizing resources and people ∞

      Ελλάδα, Αθήνα

   http://www.wisefloor.com

   wiseservice@wisefloor.com

  

ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
  • ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • {{date.humandate}}: {{date.name}}