{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

100% HOTEL SHOW 2021 | ΕΚΘΕΤΗΣ

SECTION
ARCHITECTURE - BUILD - DEVELOPMENT
BOOTH
A09
Κλείσε Ραντεβού
Make an Appointment
{{day.humandate}}
Κλείσε Ραντεβού
Make an Appointment
{{day.humandate}}
Ο παγκόσμιος ειδικός σε θέματα διαχείρισης ενέργειας και αυτοματισμού

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ:

Η Schneider Electric, με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, είναι ο παγκόσμιος ειδικός στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Διαχείρισης Ενέργειας και του Αυτοματισμού στις αγορές του Κτιρίου και της Κατοικίας, της Βιομηχανίας, των Data Centers, της Ενέργειας και των Έργων Υποδομών. 

Με γνώμονα τις διεθνείς τάσεις αλλά και τις ανάγκες των πελατών σε παγκόσμιο επίπεδο, επενδύουμε ετησίως πάνω από το 5% του κύκλου εργασιών της σε Έρευνα και Ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και καινοτομιών, που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς όμως να θυσιάζουν τις υψηλές επιδόσεις, την ασφάλεια και τη διαθεσιμότητα. 

Το 2009, η Schneider Electric παρουσίασε το EcoStruxure, μια ανοιχτή πλατφόρμα και αρχιτεκτονική με μεγάλες δυνατότητες διασύνδεσης, έτοιμη να υποστηρίξει εφαρμογές ΙοΤ. Σήμερα, με την προσθήκη τεχνολογίας cloud και ψηφιακών υπηρεσιών, το EcoStruxure έρχεται να προσφέρει ακόμη περισσότερα από πλευράς ασφαλείας, αξιοπιστίας, αποδοτικότητας, προστασίας του περιβάλλοντος και ικανότητας διασύνδεσης (connectivity). Το EcoStruxure αξιοποιεί την πρόοδο πολλών τεχνολογιών, όπως IoT, mobility, sensing, cloud, analytics και cybersecurity, προκειμένου να καινοτομεί σε κάθε επίπεδο, από τα διασυνδεδεμένα προϊόντα και τον τοπικό έλεγχο (edge control), μέχρι τις εφαρμογές, τα analytics και τις υπηρεσίες. Στο παγκόσμιο οικοσύστημά μας, πάνω στην ανοιχτή πλατφόρμα και αρχιτεκτονική EcoStruxure, αξιοποιούμε με το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργατών, system integrators και developers, προκειμένου να προσφέρουμε έλεγχο σε πραγματικό χρόνο και λειτουργική απόδοση.

Mε περισσότερα από 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά, στη Schneider Electric παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τη βελτίωση της απόδοσης, που συνδυάζουν την ενέργεια, τον αυτοματισμό και το λογισμικό. Η εμπορική δραστηριότητα πραγματοποιείται μέσω γραφείων σε Αθήνα και  Θεσσαλονίκη αλλά και μέσω τη νέας εμπορικής μας αποθήκης στη Μαγούλα Αττικής.

Το όραμα της Schneider Electric για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων στην Ελληνική αγορά τα επόμενα χρόνια αφορά τις ψηφιακές τεχνολογίες και το Internet of Things, που επιδρούν αποδεδειγμένα και καθοριστικά σε όλους τους τομείς των επιχειρήσεων και οδηγούν σε διαφοροποιημένη εμπειρία του πελάτη, βελτίωση της παραγωγικότητας των διαδικασιών καθώς και του συνολικού τρόπου λειτουργίας μίας επιχείρησης. Στόχος μας είναι οι επιχειρήσεις να μπορούν να μεγιστοποιήσουν την εξοικονόμηση ενέργειας, να λειτουργούν διαχρονικά πιο βιώσιμα και να προετοιμαστούν άμεσα για τις ανάγκες του μέλλοντος.
Στη Schneider Electric πιστεύουμε πως οι σπουδαίοι άνθρωποι και συνεργάτες μας είναι αυτοί που μας κάνουν μία κορυφαία εταιρεία στον κλάδο. Η δέσμευσή μας για Καινοτομία, Διαφορετικότητα και Βιωσιμότητα διασφαλίζει ότι η ιδέα «Life Is On» μπορεί να γίνει πραγματικότητα παντού, για όλους και για κάθε στιγμή.

Life is On

ΠΡΟΪΟΝΤΑ/ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

COMPANY VIDEO

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Κλείσε Ραντεβού
Make an Appointment
{{day.humandate}}
Κλείσε Ραντεβού
Make an Appointment
{{day.humandate}}

      Αγίου Θωμά 27, Μαρούσι, Ελλάδα

   https://www.se.com/gr/el/

   marketing.communication@se.com

   210 6295200 x264

ΕΠΟΜΕΝΟ 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media