← Λίστα Εκθετών
Kesteco Α.Ε.Β.Ε.

Kesteco Α.Ε.Β.Ε.

100% HOTEL SHOW 2017 | ΕΚΘΕΤΗΣ

SECTION
INTERIOR & EXTERIOR DESIGN
BOOTH
C44

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ:

Η KESTECO AEBE για περισσότερα από 20 χρόνια εφοδιάζει την Ευρωπαική αγορά με συνθετικά filler (α' ύλες) που αφορούν τους βιομηχανικούς κλάδους παραγωγής γρανιτικών solid surface τελικών αντικειμένων όπως: ελεύθερης τοποθέτησης μπανιέρας και νιπτήρα μπάνιου, πάγκων εργασίας και νεροχυτών κουζίνας.
Τα τελευταία 10 χρόνια η εταιρία μας ανέπτυξε την παραγωγή χυτών solid surface αντικειμένων και είναι ο μοναδικός παραγωγός στην Ελλάδα. Εκτός από λευκά τελικά προιόντα έχουμε τη δυνατότητα παραγωγής ύστερα από συγκεκριμένη απαίτηση των πελατών μας μονόχρωμων κατά RAL solid surface προιόντων. Με τη χρήση των συνθετικών μας filler έχουμε τη δυνατότητα παραγωγής αυτών των αντικειμένων με γρανιτική εμφάνιση. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή solid surface αντικειμένων με ειδικές αρχιτεκτονικές απαιτήσεις είναι επίσης μέσα στις δυνατότητες μας.
Η αποκλειστική διανομή και εμπορία στην Ελλάδα πραγματοποιείται με την εμπορική ονομασία "solid Design & Manufacturing" με τη συνεργασία της εταιρίας ALMATEC που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.

      Ελλάδα, Ασπρόπυργος

   http://www.kesteco.com

   kesteco@kesteco.com

  

ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
  • ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • {{date.humandate}}: {{date.name}}