{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
Η PREMIUM
ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ
& VILLA
OWNERS
18>21
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2022
MEC
ΠΑΙΑΝΙΑΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ
ΣΤΑ WORKSHOPS
ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR
MyroniaTech

MyroniaTech

Αυτοματισμοί Κτιρίων & Ξενοδοχείων

Κηφισίας 187 & Μητροπόλεως 43, Μαρούσι, Ελλάδα

https://myroniatech.gr/automation.html#content5-1d

contact@myroniatech.gr

+30 211 8002530

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ

Όραμά μας είναι να δημιουργούμε έξυπνα κτίρια και έξυπνα ξενοδοχεία -τεχνολογικά προηγμένα-, που να προσφέρουν άνεση και ασφάλεια στους χρήστες και εξοικονόμηση χρημάτων και πόρων.
Οραματιζόμαστε μαζί με τον πελάτη με όριο τη φαντασία του, ώστε να του χαρίσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία χρήσης τώρα και στο μέλλον. 


Myroniatech ιδρύθηκε το 1998 με κύριο σκοπό την παροχή υπηρεσιών σε αυτοματισμούς κτιρίων και οικιών, συστημάτων ασφαλείας και πρόσβασης, συστημάτων τηλεματικής και τηλεμετρίας, από πτυχιούχους ηλεκτρολόγους μηχανικούς και μηχανικούς αυτοματισμών με εξειδίκευση στα κτιριακά πρωτόκολλα αυτοματισμών και ελέγχου.

Φιλοσοφία της ομάδας είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη σε όλα τα επίπεδα, και ειδικά στην τεχνική υποστήριξη. Εξυπηρετούμε άμεσα οποιαδήποτε κλήση για πρόβλημα, είκοσι τέσσερις ώρες την ημέρα, τριακόσιες εξήντα πέντε ημέρες τον χρόνο –υπάρχει πάντα ένας τεχνικός διαθέσιμος για τους πελάτες μας– χωρίς ειδικές και χρονοβόρες διαδικασίες.

Λύσεις για κάθε τύπο έργου

Η τεχνογνωσία που αναπτύχθηκε στην ομάδα της Myroniatech αφορούσε τη συνολική και  κάθετη λύση για τα έργα, δηλαδή παρουσίαση στον πελάτη – καταγραφή αναγκών, εκπόνηση μελέτης εφαρμογής, συνεργασία με τους εμπλεκόμενους μηχανικούς και αρχιτέκτονες, εγκατάσταση – θέση σε λειτουργία και προγραμματισμό των συστημάτων, επίδειξη – εκμάθηση χειρισμού προς τους χρήστες, τεχνική υποστήριξη μετά την παράδοση και άμεση εξυπηρέτηση.

Η Myroniatech διαθέτει μια ομάδα μηχανικών και τεχνικών, άρτια καταρτισμένη και σε διαρκή αναζήτηση για νέες τεχνολογίες. Σε μόνιμη βάση οι συνεργάτες και το προσωπικό της εταιρείας ερευνούν για νέες τεχνολογίες, δοκιμάζουν στα εργαστήρια και παρέχουν συνεχώς νέες λύσεις στην αγορά των ηλεκτρονικών και Αυτοματισμών Κτιρίων - Ξενοδοχείων και του Έξυπνου Σπιτιού.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αυτοματισμού με το πρωτόκολλο KNX, το παγκόσμιο πρωτόκολλο με περισσότερους από 500 κατασκευαστές υλικού και πάνω από 7000 προϊόντα αυτοματισμού, έλεγχο αρχιτεκτονικών φωτισμών με το σύστημα DALI, ειδικές εφαρμογές με το πρωτόκολλο DMX, κεντρικό έλεγχο λειτουργιών και οπτικοποίησης με τον Gira Home Server, boS Server, απομακρυσμένο έλεγχο (τηλεποπτεία) με το σύστημα Comfort, τηλεμετρία με τα συστήματα Arcus και Intesis καθώς και το σύστημα Loxone για ολοκληρωμένο έλεγχο, καθώς επίσης και τα ανοικτά πρωτόκολλα ενσωμάτωσης κυρίως μηχανολογικού εξοπλισμού και όχι μόνο Modbus και Bacnet. 

Για τα Ξενοδοχεία, Προϊόντα ΚΝΧ σήμανσης της εταιρείας BES που ενσωματώνονται στον χώρο με το θέμα επιλογής του πελάτη.

Γενικότερα διαθέτουμε μια πλούσια γκάμα προϊόντων και τεχνολογιών για τα σύγχρονα κτίρια, ξενοδοχεία και οικίες.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για όλη την γκάμα ηλεκτρονικών κτιρίων, να δημιουργούμε υπεραξία στα έργα που αναλαμβάνουμε μέσω της διαρκούς ενημέρωσης, της εκπαίδευσης και κατάρτισης των τεχνικών μας, ώστε έτσι να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, και οι εμπλεκόμενοι μηχανικοί, αρχιτέκτονες και ιδιοκτήτες να έχουν να κάνουν μόνο με μια συγκεκριμένη ομάδα μηχανικών και τεχνικών για όλα τα ηλεκτρονικά του έργου.ΠΡΟΪΟΝΤΑ/ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media