{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS
Κλείσε Ραντεβού
Make an Appointment
{{day.humandate}}
Κλείσε Ραντεβού
Make an Appointment
{{day.humandate}}

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ:

IDComs

Integrated Digital Communication Solutions – Ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακής επικοινωνίας

Η διαδικτυακή παρουσία της IDComs ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του  ’90, με την φιλοξενία ελληνικού περιεχομένου για τις εταιρείες IKUSI, PROMAX & ProAnt που αντιπροσωπεύαμε από εκείνη την εποχή για την Ελλάδα.

Σύντομα η πολύ καλή ανάπτυξη των εταιρειών IKUSI & PROMAX στην ελληνική αγορά φανέρωσε την ανάγκη μιας ανεξάρτητης παρουσίας τους στο διαδίκτυο, οπότε δημιουργήσαμε τις ιστοσελίδες www.ikusi.gr & www.promax.gr στις οποίες μεταφέρθηκε το περιεχόμενο που αφορούσε την κάθε εταιρεία.
Στην πορεία αναλάβαμε την αντιπροσώπευση μας σειράς ακόμα εταιρειών, οι οποίες φυσικά φιλοξενήθηκαν στην βασική ιστοσελίδα www.idcoms.gr. Οι εταιρείες αυτές είναι οι SMiT, Vector, FreeWave, FairMate, SafeView, BestCom, Entertainment Solutions κλπ.

Είναι  σημαντικό να σημειώσουμε πως όλα τα ζητήματα που αφορούν ενημερώσεις οι  οποίες δεν πρέπει να φαίνονται σε μια ανοιχτή ιστοσελίδα με πρόσβαση για τον καθένα (τιμές χονδρικής, αναβαθμίσεις firmware, δωρεάν software  κλπ), θα εξακολουθούν να υπάρχουν μόνο στην κλειστή περιοχή των τεχνικών, η οποία παραμένει κοινή για το υλικό της IKUSI, της PROMAX και όλων των άλλων εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε και βρίσκονται κάτω από την IDComs.
Το ίδιο θα ισχύσει για την Τεχνική Βιβλιοθήκη και την Photo Gallery,
οι οποίες για λόγους ευκολίας θα φιλοξενούν συγκεντρωμένο όλο το υλικό  που αφορά το σύνολο των παραπάνω εταιρειών και προϊόντων.

Η IDComs παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τη σωστή λειτουργία των τηλεοράσεων σε όλο το ξενοδοχείο: τη δικτύωση Ethernet, το WiFi, τη διασύνδεση με το PMS  του ξενοδοχείου, την ψηφιακή σήμανση (Digital Signage), τη διαφημιστική  προβολή της επιχείρησης στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους,  In-Room υπηρεσίες Digital Concierge, την εύκολη πρόσβαση των πελατών  μέσω της τηλεόρασης στο διαδίκτυο, τα social media, YouTube, ειδήσεις, καιρό, πληροφορίες της περιοχής, ηλεκτρονικό Hotel Directory, view bill, express checkout, πωλήσεις σε SPA, room service, virtual hotel shops,  μουσική, παιχνίδια, VoD, εύκολη διασύνδεση των iPads, tablets & smartphones των πελατών με τη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει σήμερα η ψηφιακή τηλεόραση στους φιλοξενούμενους μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης.

Η IDComs σήμερα εξακολουθεί να ανοίγει νέους δρόμους
και να εξερευνά τις εφαρμογές των νέων τεχνολογιών στον τομέα μας,  στηρίζοντας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τον τεχνικό κόσμο.
Οι εταιρείες αιχμής που με την πάροδο του χρόνου έχουν προστεθεί στο οπλοστάσιο της IDComs, λειτουργούν συμπληρωματικά μεταξύ τους, προσφέροντας αυτό που λέει και ο τίτλος της: ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακής επικοινωνίας.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ/ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

      Λ.Ποσειδώνος 33 & Μεταμορφώσεως 2, Άλιμος Αθήνα, Ελλάδα

   http://www.idcoms.gr/

   info@idcoms.gr

   210 98 52 935

ΕΠΟΜΕΝΟ 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media