← Λίστα Εκθετών
Airtec-Ανώνυμη Τεχνική Εταιρεία

Airtec-Ανώνυμη Τεχνική Εταιρεία

100% HOTEL SHOW 2017 | ΕΚΘΕΤΗΣ

SECTION
ARCHITECTURE & DEVELOPMENT
BOOTH
B06-C04

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ:

Η κατασκευαστική εταιρεία AIRTEC δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής ιδιωτικών κτιρίων κάθε μορφής και χρήσης, με εξειδίκευση στην κατασκευή ή ανακατασκευή ξενοδοχειακών μονάδων υψηλών προδιαγραφών και κύριων ή εξοχικών κατοικιών, σε ιδιαίτερα μικρό χρονικό διάστημα.
 
Συγκεκριμένα, το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας αναλαμβάνει την κατασκευή νέων κατοικιών ή ξενοδοχειακών μονάδων καθώς και την μερική ή πλήρη ανακατασκευή υφιστάμενων, με υψηλή ποιότητα και χαμηλό κόστος.
 
Mε την σύγχρονη οργάνωση της, η εταιρεία μας, συνήθως μέσα σε σύντομο διάστημα, αναλαμβάνει και ολοκληρώνει με απόλυτη επιτυχία κάθε έργο, με μελετητική υποστήριξη, προ της κατασκευής, και τρισδιάστατο σχεδιασμό των εναλλακτικών λύσεων για την επίτευξη της ιδανικότερης τελικής επιλογής σας.
 
Ενδεικτικά των δυνατοτήτων και της εξειδίκευσης της εταιρείας μας αναφέρουμε ότι, μεταξύ άλλων, έχουμε αναλάβει και ολοκληρώσει, κατ’ επανάληψη, μελέτη και αδειοδότηση νέας κατοικίας εντός δύο μηνών και ολοκλήρωση της κατασκευής της εντός 7 μηνών, ενώ έχουμε ολοκληρώσει την πλήρη, γενική ανακατασκευή μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας, 12 επιπέδων, 270 κλινών μέσα σε διάστημα 4,5 μηνών. 

      Ελλάδα, Χαλάνδρι

   http://www.airtec.gr

  

  

ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
  • ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • {{date.humandate}}: {{date.name}}