← Λίστα Εκθετών
ASPASIA TAKA architects creative lab

ASPASIA TAKA architects creative lab

100% HOTEL SHOW 2017 | ΕΚΘΕΤΗΣ

SECTION
ARCHITECTURE & DEVELOPMENT
BOOTH
B01

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ:

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Aspasia Taka Architects Creative Lab ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2006 από την Ασπασία Τάκα | MSc Αρχιτέκτων Μηχανικό ΑΠΘ και εδώ και μια δεκαετία αναπτύσσει και διαχειρίζεται απαιτητικά έργα διαφόρων κατηγοριών,  και κλίμακων καλύπτοντας όλα τα στοιχεία του σχεδιασμού και της κατασκευής από η αρχική ιδέα έως και τις turn-key λύσεις, καθώς και όλες τις ενδιάμεσες φάσεις της συναρπαστικής διαδικασίας: από τη σκέψη στο προϊόν. To Νοέμβρη του 2013 ιδρύεται το παράρτημα του αρχιτεκτονικού γραφείου στο Ντουμπάϊ, Aspasia Taka Architects Creative Lab Middle East, παρέχοντας έναν κεντρικό κόμβο της περιοχής και θέτοντας ένα σημείο αναφοράς για την ποιότητα του σχεδιασμού και της στρατηγικής παράδοσης.
Η ομάδα μας αποτελείται από αρχιτέκτονες, interior designers, πολεοδόμους, project managers και χρηματοοικονομικούς σύμβουλους και προσεγγίζουμε κάθε έργο σε όλες του τις κλίμακες και τις προοπτικές.
Παρέχουμε υπηρεσίες που αφορούν σε μελέτες κτιρίων και εσωτερικών χώρων με έμφαση σε χώρους φιλοξενίας  (ξενοδοχεία, χώροι εστίασης και αναψυχής, χώροι συνάθροισης κοινού), σε εμπορικές δραστηριότητες και σε ιδιωτικές κατοικίες, με πλήρεις υπηρεσίες μελετών εφαρμογής έως και σχεδιασμό επίπλων και ειδικών αντικειμένων.
Κάθε έργο αντιμετωπίζεται ως μοναδικό. Στόχος του γραφείου παραμένει ο δυναμικός και καινοτόμος σχεδιασμός με εμμονή στις λεπτομέρειες και στα άψογα φινιρίσματα. Η έμπνευση, η ανάγκη για δημιουργία και η συνέπεια στη δουλειά, ορίζουν το μονοπάτι μας που αυτοπροσδιορίζεται συνεχώς μέσα από τη σύγχρονη αρχιτεκτονική και το δημιουργικό design. Παραδίδουμε έργα υψηλής αισθητικής σε βραβευμένα περιβάλλοντα.
Το αρχιτεκτονικό γραφείο Aspasia Taka Architects Creative Lab βραβεύτηκε από τα International Property Awards 2015-2016 στην κατηγορία "European Hotel Interior".

      Ελλάδα, Θεσσαλονίκη

   http://www.aspasiataka.com

   info@aspasiataka.com

  

ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
  • ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • {{date.humandate}}: {{date.name}}