{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS
Κλείσε Ραντεβού
Make an Appointment
{{day.humandate}}
Κλείσε Ραντεβού
Make an Appointment
{{day.humandate}}

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ:

Η εταιρία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ δραστηριοποιείται στον κλάδο της βιομηχανίας επίπλου και ξύλου εισάγοντας ποιοτικά και καινοτόμα υλικά από το 1975. Σήμερα, έχοντας παγιώσει την παρουσία της στη βιομηχανία, συνιστά την πρώτη επιλογή αναφορικά με τη διανομή δοκιμασμένων προϊόντων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το φάσμα των προϊόντων της είναι ιδιαίτερα ευρύ και μπορεί να καλύψει κάθε δυνατή ανάγκη στη βιομηχανία επίπλου καθώς επίσης και στη διακόσμηση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Πάντα με συνέπεια και επιμονή στην παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών, η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ διαθέτει προϊόντα όπως καπλαμάδες, CPL , ταινίες περιθωρίων, διακοσμητικές επιφάνειες, κόλλες, βερνίκια, διαλυτικά κλπ. Ταυτόχρονα, διατίθενται και ημιέτοιμα προϊόντα όπως επενδυμένα πάνελ, κάσες, προφίλ για πόρτες κλπ. Βασικά χαρακτηριστικά τους αποτελούν η αντοχή και το άψογο φινίρισμα, πάντα σύμφωνα με όλες τις απαραίτητες ευρωπαϊκές και περιβαλλοντικές πιστοποιήσεις. Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται στην Ιωνία Θεσσαλονίκης και καλύπτουν 7000τμ. Η εταιρία ερευνά τις διεθνής τάσεις και αναζητά συνεχώς νέα καινοτόμα προϊόντα προκειμένου να υπάρχει συνεχής ανανέωση αλλά και ανάδειξη νέων εφαρμογών. Ταυτόχρονα, δίνει μεγάλη βαρύτητα στις στρατηγικές παρουσίασης και προώθησης των προϊόντων έτσι ώστε οι πελάτες να ενημερώνονται σωστά και έγκαιρα σχετικά με τα νέα προϊόντα-εφαρμογές. Την ίδια στιγμή, το τμήμα υποστήριξης πελατών βρίσκεται στην υπηρεσία των πελατών προκειμένου να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε ανάγκη χρειαστεί. Ο προσωπικός χαρακτήρας και η αμεσότητα στις συναλλαγές συνιστούν πρωταρχικής σημασίας χαρακτηριστικά για την εταιρία και τη λειτουργία της. Το εξειδικευμένο προσωπικό βρίσκεται διαρκώς στη διάθεση των πελατών και συνεργατών προκειμένου να επιλύσει οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει, ΤΕΧΝΙΚΟ, πρακτικό ή παραγγελίας. Αυτός είναι και ο λόγος που η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ έχει συνάψει μακροχρόνιους δεσμούς συνεργασίας με τις μεγαλύτερες βιομηχανίες των κλάδων επίπλου και αρχιτεκτονικων εφαρμογων με την αντιπροσώπευση ορισμένων από τις σημαντικότερες εταιρίες όπως: Renner , Unicol , Alpi , Furwa , Richter , Lamitex και Sadepan Chimica, Rubio monocoat και Edillegno.

Freedom of movement. Fast access. Flexibility.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ/ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

      Μαγνησίας 16, Ιωνία Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

   http://www.designmotivators.com

   info@konstantinidis-sa.com

   2310/781203

ΕΠΟΜΕΝΟ 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media