{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS
Κλείσε Ραντεβού
Make an Appointment
{{day.humandate}}
Κλείσε Ραντεβού
Make an Appointment
{{day.humandate}}
ΤΟ SMART INTERIORS ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΣΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΑΝΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΓΡΟΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ.

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ:

Το γραφείο smart interiors δημιουργήθηκε το 2008 από την Αγγελική Αμπελιώτη, απόφοιτη του Τμήματος Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών Χώρων και Διακόσμησης του Τ.Ε.Ι Αθηνών, με μεταπτυχιακό στο φωτισμό, στο marketing, στις δημόσιες σχέσεις και στη σκηνογραφία.

Από το 2001 έχει συνεργαστεί με γνωστά γραφεία διακόσμησης και έχει επισκεφθεί διεθνείς εκθέσεις στο εξωτερικό. Το γραφείο έχει λάβει μέρος σε πολλές εκθέσεις. Η δουλειά καθώς και πολλά projects που έχει επιμεληθεί το γραφείο, είναι ευρέως αναγνωρισμένα από blogs και sites που αφορούν στο design και στην τέχνη.

Το Smart Interiors ανακαλύπτει διαρκώς νέες ιδέες κατανοώντας την αναγκαιότητα της εξειδίκευσης, παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις στο σχεδιασμό και παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις σε επαγγελματίες και ιδιώτες όλων των επιπέδων και απαιτήσεων.

Tο ανθρώπινο δυναμικό αποτελείται από ικανούς νέους συνεργάτες που προέρχονται από τους κλάδους της μηχανικής, της αρχιτεκτονικής, των γραφικών τεχνών καθώς και της διοίκησης επιχειρήσεων. Η ολοκληρωμένη ομάδα συμπληρώνεται από ένα βέλτιστο δίκτυο εξωτερικών συνεργατών και προμηθευτών. Μεταξύ άλλων παρέχονται:

  • αρχιτεκτονικός σχεδιασμός
  • διακόσμηση εσωτερικών χώρων
  • ανάπτυξη concept
  • οργανόγραμμα έργου
  • φωτορεαλισμός 3D
  • κοστολόγηση και προϋπολογισμός έργου
  • έρευνα αγοράς
  • σχεδιασμός, ανακαίνιση, ευεργετική αναβάθμιση κατοικίας
  • ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου
  • κατασκευή

Το ευρύ φάσμα ειδίκευσης αφορά ξενοδοχειακά συγκροτήματα, ιδιωτικές κατοικίες, χώρους εστίασης, γραφεία, ιατρεία, κτήρια εμπορικής χρήσης κ.α.

Όραμά μας ο νεωτερισμός σε κάθε έργο,ιδανικός για μια σειρά από καινοτόμες εφαρμογές. Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της εταιρίας σε συνδυασμό με την πλούσια τεχνογνωσία, το smart interiors επενδύει στην επέκταση των δραστηριοτήτων του στον τομέα του interior design εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στον κόσμο του σχεδίου και της δημιουργίας.

Το smart interiors υποστηρίζει ολοκληρωμένες λύσεις για έργα μεγάλης κλίμακας χάρις στη σχεδιαστική τεχνογνωσία, την ποικιλία ιδεών και τη τρισδιάστατη απεικόνιση και σχεδιασμό αντικειμένων.

Η καθημερινή έρευνα είναι μια ακόμα βασική προϋπόθεση για υψηλή ποιότητα στον πρωτοποριακό και λειτουργικό σχεδιασμό και την εύρεση ιδιαίτερων λύσεων. Οι αρχές σύνθεσης πηγάζουν από κάθε ξεχωριστή συνεργασία με στόχο να δοθεί μορφή στα όνειρα των πελατών. Το smart interiors σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα design styles ώστε να ταιριάζουν αρμονικά στον χώρο σας, ανταποκρινόμενα σε κάθε προτίμηση.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

      Δελφών 18, Άγιος Δημήτριος, Ελλάδα

   http://www.smartinteriors.gr

   info@smartinteriors.gr

   2109968880

ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media