{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS
Γαλιλαίος JGP - M2 Architects

Γαλιλαίος JGP - M2 Architects

Κλείσε Ραντεβού
Make an Appointment
{{day.humandate}}
Κλείσε Ραντεβού
Make an Appointment
{{day.humandate}}
Στόχος της εταιρείας είναι η κάλυψη σε όλους τους τομείς μεγάλων project τόσο σε μελετητικό όσο και σε κατασκευαστικό επίπεδο.

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ:

Το 2012 δημιουργήθηκε μια νέα ομάδα  με την ένωση της εταιρείας Γαλιλαίος - JGP & του αρχιτεκτονικού γραφείου M² Squared Architects, έχοντας στόχο  την κάλυψη σε όλους τους τομείς μεγάλων project τόσο σε μελετητικό όσο και σε κατασκευαστικό επίπεδο. Στον τομέα του τουρισμού η ποιοτική κατασκευή βιοκλιματικών μονάδων με μηδενικό αποτύπωμα ρύπων, θα επιφέρει αύξηση ποιοτικότερου τουρισμού.
Από τότε έχουν αναλάβει και διεκπεραιώσει μελέτες δημοσίων έργων και μελέτη – κατασκευή ιδιωτικών έργων. Αυτή η συνεργασία ένωσε κάτω από την ίδια στέγη  αρχιτέκτονες μηχανικούς, πολιτικούς μηχανικούς, τοπογράφους μηχανικούς, μηχανολόγους μηχανικούς, σχεδιαστές και διακοσμητές. 
Το έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο δυναμικό της εταιρείας είναι σε θέση να αναλάβει με επιτυχία όλα τα στάδια της μελέτης, από το στάδιο της προκαταρτικής μελέτης μέχρι το στάδιο δημοπράτησης ενός έργου και της μελέτης εφαρμογής.
Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η εταιρεία έχει διεκπεραιώσει μία σειρά από έργα μεγάλης κλίμακας, με αποτέλεσμα να έχει αποκτήσει ιδιαίτερη επιδεξιότητα στην επίλυση σύνθετων θεμάτων κάτω από το βάρος πιεστικών προθεσμιών.
Η προσοχή στην λεπτομέρεια, η λειτουργικότητα του χώρου και η επιλογή υλικών, είναι στοιχεία που διαφοροποιούν την μορφή της μελέτης. Το να σχεδιάζεις απαιτεί σταθερό χέρι, φαντασία, στηρίζεται σε μια διακριτή ιδέα (concept) η οποία αποτελεί και την ταυτότητα του έργου. Ένα απλό σκίτσο είναι αρκετό για να κάνουμε το όνειρο σας πραγματικότητα.
H συνεχής ενημέρωση σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα των μελετών, της κατασκευής και της τεχνολογίας είναι σε θέση να παρέχει ανά πάσα στιγμή τις πιο αποτελεσματικές λύσεις, ανάλογα με τα εκάστοτε οικονομικά και χρονικά περιθώρια. Η εταιρεία τηρεί τις διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας και ασφαλείας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής πιστότητας.
Οι δημιουργίες της συνεργασίας των γραφείου M² Architects και Γαλιλαίος – JGP ,  αφορούν πολυτελείς κατοικίες, ξενοδοχειακά συγκροτήματα και διαμόρφωση καταστημάτων. Οι κατασκευές εκθεσιακών περιπτέρων και εργοστασίων, γνωστών εταιριών στις κατασκευές επίπλων, με γνώμονα τον πρωτότυπο σχεδιασμό και την άριστη κατασκευή είναι αναπόσπαστο κομμάτι των μελετών τους.

TAKE THE KEY AND LIVE YOUR DREAM, WITHOUT DOING ABSOLUTELY NOTHING

ΠΡΟΪΟΝΤΑ/ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

COMPANY VIDEO

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

      Θεόκριτου 1, Περιστέρι, Ελλάδα

   http://www.galileos.gr

   manolis.m2architects@gmail.com

   2105716550

ΕΠΟΜΕΝΟ 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media