{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

100% HOTEL SHOW 2018 | ΕΚΘΕΤΗΣ

SECTION
INTERIOR & EXTERIOR DESIGN
BOOTH
A18-B17
Κλείσε Ραντεβού
Make an Appointment
{{day.humandate}}
Κλείσε Ραντεβού
Make an Appointment
{{day.humandate}}
Η Papadatos S.A. είναι μία σχεδιαστική και παραγωγική ομάδα που ξεκίνησε το 1990 και εδραιώθηκε ως μία πρότυπος μονάδα παραγωγής καναπέδων.

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ:

Σήμερα η συλλογή της Papadatos περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα επίπλων για την ημέρα και τη νύχτα, ειδικά σχεδιασμένα για οικιακή και contract χρήση. Έχοντας συνεχή παρουσία σε μερικά από τα σημαντικότερα design events και συνέπεια απέναντι στις απαιτήσεις των πελατών της, η Papadatos διαθέτει δίκτυο αντιπροσώπων σε περισσότερες από 40 χώρες, συμπεριλαμβανομένων και των πέντε ηπείρων.

Οι  συλλογές της Papadatos εκτίθενται σε μερικά από τα πιο διάσημα καταστήματα επίπλων παγκοσμίως, ενώ η εταιρία έχει επίσης ολοκληρώσει κάποια αξιοσημείωτα projects όπως ξενοδοχεία, δημόσιους χώρους, κτίρια γραφείων και χώρους εστίασης. Πέραν των αρκετών αντιπροσώπων που αποτελούν το δίκτυο της Papadatos ανά τον κόσμο, η εταιρία επίσης διαθέτει τρία δικά της Flagship καταστήματα σε Αθήνα, Αγία Πετρούπολη και Σαγκάη. 

Πιστεύουμε ότι κάθε νέο έργο χρειάζεται μια φρέσκια άποψη και προοπτική. Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία μας έχουμε την εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση να τολμάμε και να πειραματιζόμαστε με καινοτόμες ιδέες. Πάμε πέρα του συνηθισμένου και αναπτύσσουμε εταιρικές σχέσεις που ανοίγουν το δρόμο για νέες ευκαιρίες.
Με αυτή τη φιλοσοφία, συνεργαζόμαστε με γνωστούς industrial designers όπως τον J. Giagnoni. Πιστεύοντας στις δημιουργικές και φρέσκες ιδέες τους, συνθέτουμε τη μοναδική τους οπτική με τις αξίες της Papadatos. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό και απόδειξη μιας επιτυχημένης συνεργασίας.

Η ομάδα μας έχει εργαστεί σε διάφορα έργα με γνωστούς σχεδιαστές και κατασκευαστές βοηθώντας και προσδιορίζοντας μαζί με τον πελάτη τον τέλειο συνδυασμό μεταξύ προϋπολογισμού, ποιότητας και σχεδιασμού. Γνωρίζουμε καλά ότι κάθε ξενοδοχείο ή επαγγελματικός χώρος πρέπει να εξελιχθεί βάση της δικής του ιδιαίτερης ταυτότητας. Γι’αυτό η μελέτη για τον σχεδιασμό και την επίπλωση του οφείλει να ξεκινά από τις χρήσεις και δραστηριότητες που θα προσφέρει στο κοινό του. Τα έπιπλα θα πρέπει να είναι λειτουργικά και ταυτόχρονα σε απόλυτη αρμονία με τον περιβάλλοντα χώρο. 
H Papadatos συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες διεθνώς, ώστε να να προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Ταυτόχρονα, χάριν στο εργοστάσιο της διαθέτει τη δυνατότητα να κατασκευάσει custom made έπιπλα ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες του εκάστοτε project. Συμμετοχή στην όλη οργάνωση ενός έργου έχουν και οι καταρτισμένοι σχεδιαστές μας που ανήκουν στο εξειδικευμένο τμήμα εξυπηρέτησης για Έργα.

Ιnvestement In Design.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ/ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

COMPANY VIDEO

Κλείσε Ραντεβού
Make an Appointment
{{day.humandate}}
Κλείσε Ραντεβού
Make an Appointment
{{day.humandate}}

      Λ.Τατοίου 196, Αχαρναί, Ελλάδα

   http://www.papadatos.gr/

   papadatos@papadatos.com.gr

   210 80 79 300

ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
  • ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • {{date.humandate}}: {{date.start}} - {{date.end}} {{date.text_gr}}
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}