← Λίστα Εκθετών
Eurotextile A.E.B.E.

Eurotextile A.E.B.E.

100% HOTEL SHOW 2017 | ΕΚΘΕΤΗΣ

SECTION
INTERIOR & EXTERIOR DESIGN
BOOTH
A31

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ:

Η ιστορία μας στο χώρο του υφάσματος, ξεκίνησε το 1878 στην Κύπρο σαν οικογενειακή επιχείρηση. Η Eurotextile AEBE, ιδρύθηκε το 1978 στην Ελλάδα και παρά την εξέλιξή της , έχει διατηρήσει τον προσωπικό χαρακτήρα της και το ενδιαφέρον της για ποιοτική εξυπηρέτηση.
Από την αρχή, η εταιρεία μας, είχε ως στόχο να κάνει γνωστούς, στην ελληνική αγορά, τους ποιοτικότερους επώνυμους οίκους, σε συνδιασμό με τη διαρκή ανανέωση του εύρους των προιόντων της, καθώς και την άρτια εξυπηρέτηση μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού της, που την καθιστούν πρωτοπόρο στο χώρο.
 
Η Eurotextile AEBE, δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο των αποκλειστικών αντιπροσωπειών και της διανομής επίπλων και υφασμάτων επιπλώσεων, κουρτινών, επίπλων, ταπετσαριών τοίχου, χαλιών και ξενοδοχειακού ιματισμού. Διατίθενται επίσης, Ευρωπαϊκά συστήματα σκίασης για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, χειροκίνητα και ηλεκτρικά.
‘Ολα τα προιόντα των επώνυμων οίκων που αντιπροσωπεύονται από την Eurotextile, διατίθενται λιανικώς από το showroom ‘Συλλογές’ που βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά και μέσα από ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής σε όλη την Ελλάδα. Η Eurotextile ΑΕΒΕ, ειδικεύεται και στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού (contract), με βραδύκαυστα υφάσματα (TREVIRA CS), μοκέτες και χαλιά, μοκέτες σε πλακίδια και ιματισμό ξενοδοχείων , εστιατορίων και δημόσιων χώρων.

      Ελλάδα, Κολωνάκι

   http://www.sylloges.gr

   admin@eurotextile.gr

  

ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
  • ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • {{date.humandate}}: {{date.name}}