{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

Οι συνεργασίες του 100% Hotel Show που αναγάγουν το θεσμό στο Hospitality Event της χρονιάς!

Το 100% Hotel Show παρουσιάζει τους συνεργάτες του, που αναγάγουν το θεσμό στην πιο Premium έκθεση για Ξενοδόχους και Επαγγελματίες Τουρισμού

Το 100% Hotel Show, έχει ήδη κατορθώσει να ανεβάσει τον πήχη και να δημιουργήσει το πλέον καινοτόμο και εξειδικευμένο event για Ξενοδόχους και Επαγγελματίες Τουρισμού, το οποίο προσφέρει μια ξεχωριστή εκθεσιακή εμπειρία στους επισκέπτες. 

Εκτός από το μεγάλο φάσμα εκθετών που δίνουν ουσιαστικές λύσεις στις ανάγκες του σύγχρονου ξενοδόχου, το 100% Hotel Show, συνεργάζεται με μια υψηλής τεχνογνωσίας ομάδα επαγγελματιών, οι οποίοι προσδίδουν προστιθέμενη αξία στο θεσμό και συμβάλλουν σημαντικά στην επαυξημένη εμπειρία του επισκέπτη.

Η επίκαιρη ματιά του GTP

Η επίκαιρη ματιά του GTP

Το Δίκτυο Τουριστικής Ενημέρωσης Greek Travel Pages, γνωστό και ως GTP, αποτελεί το στρατηγικό συνεργάτη επικοινωνίας των νέων του 100% Hotel Show. Επιπρόσθετα, το νέο αγγλόφωνο ειδησεογραφικό Portal του GTP, news.gtp.gr, το οποίο έχει αποσπάσει το διεθνές ενδιαφέρον ως το σημείο αναφοράς του Ελληνικού Τουρισμού, ανοίγει έναν διεθνή διάλογο του θεσμού με την παγκόσμια τουριστική αγορά.
Στρατηγική, Καινοτομία & Κάλυψη των Ξενοδοχειακών Αναγκών από το Morantis | Tourism Strategy Experts

Στρατηγική, Καινοτομία & Κάλυψη των Ξενοδοχειακών Αναγκών από το Morantis | Tourism Strategy Experts

Τη δική της οπτική στην ανάπτυξη της επικοινωνιακής και προϊοντικής στρατηγικής του θεσμού καθώς και τη συνεχή ενημέρωση σχετικά με τις ανάγκες του σύγχρονου ξενοδόχου, παρέχει η εξειδικευμένη σε τουριστικά προϊόντα ομάδα του Morantis | Tourism Strategy Experts, με την προσωπική επιμέλεια και προδιαγραφή του κου Νίκου Σ. Μοράντη. Σημαντικό κομμάτι αποτελεί η αναγωγή του θεσμού σε διαδραστικό διαδικτυακό event μέσω αναβαθμισμένων online εργαλείων αλλά και η διαμόρφωση του συνολικού προφίλ της διοργάνωσης με έμφαση στην Ξενοδοχειακή και Τουριστική Εξειδίκευση.
Design & υψηλή αισθητική από το Βασίλη Παπαδάτο

Design & υψηλή αισθητική από το Βασίλη Παπαδάτο

Η αισθητική και η οπτική του graphic designer Βασίλη Παπαδάτου αποτελεί πλέον ορόσημο στα ελληνικά γραφιστικά δρώμενα. Με δημιουργικά που αγγίζουν τα επίπεδα branding, η συνεισφορά του Βασίλη στο 100% Hotel Show πρόκειται να προσδώσει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο επικοινωνιακό υλικό της διοργάνωσης.
Mind the Ark

Mind the Ark

MIND THE ARK_ Design & Construction, προσφέρει επί σειρά ετών ολοκληρωμένες υπηρεσίες αρχιτεκτονικής μελέτης, κατασκευής, διαχείρισης έργου, διακόσμησης και industrial design. Φέτος, η αρχιτεκτονική της ομάδα αναλαμβάνει να δημιουργήσει ένα σύγχρονο εκθεσιακό περιβάλλον, μοναδικής αισθητικής, με έμφαση στο design, εξασφαλίζοντας σε επισκέπτες και εκθέτες μία λειτουργική δομή χώρου με χωρικές ποιότητες που ικανοποιούν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.
Βασίλης Μπαρτζώκας

Βασίλης Μπαρτζώκας

Ένας από τους πιο δραστήριους επιχειρηματίες του Design και της Αρχιτεκτονικής, ο Βασίλης Μπαρτζώκας, ιδρυτής του ηλεκτρονικού περιοδικού Archisearch έρχεται να ενισχύσει με μία σειρά παράλληλων εκδηλώσεων την Αρχιτεκτονική χροιά του 100% Hotel Show. Προσκαλώντας μερικούς από τους σημαντικότερους ομιλητές του αρχιτεκτονικού κλάδου, και συντονίζοντας μία σειρά από δραστηριότητες σχετικές με το Design, θα αναδείξει την συμβολή της Αρχιτεκτονικής στην ανάπτυξη του τουριστικού τομέα.
Potiropoulos+Partners

Potiropoulos+Partners

Η Potiropoulos+Partners είναι μία καινοτόμα ομάδα αρχιτεκτόνων που προσφέρει τις υπηρεσίες της στους τομείς της αρχιτεκτονικής, του interior design και του αστικού σχεδιασμού. Με γνώμονα τη συνεχώς εξελισσόμενη δημιουργικότητα, την αδιάκοπη έρευνα και την καινοτομία, η Potiropoulos+Partners υπηρετεί την αρχιτεκτονική με σεβασμό, στοχεύοντας σε μία μοναδική εμπειρία για το χρήστη.

Επίκυκλος

Επίκυκλος

Η Εταιρεία Επίκυκλος Τεχνική Κατασκευαστική δραστηριοποιείται από το 2003 σε ένα ευρύ φάσμα οικοδομικών έργων, συμπεριλαμβάνοντας την ανακαίνιση και κατασκευή τουριστικών καταλυμάτων, κατασκευές μονοκατοικιών και εξοχικών κατοικιών, κατασκευή οικιστικών συγκροτημάτων και την ανακαίνιση  διαμερισμάτων. Οι καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα που γεννιούνται μέσα στην ομάδα του  Επίκυκλου την έχουν καθιερώσει στην αγορά σαν μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου.  Η τεχνογνωσία και η προσήλωση στην τελειότητα της κατασκευής αποτυπώνονται πλήρως στις κατασκευές του lounge και του workshop της έκθεσης 100% Hotel Show.

Οι Χορηγοί Επικοινωνίας τοποθετούν το 100% Hotel Show στην Ελληνική Αγορά

Οι Χορηγοί Επικοινωνίας τοποθετούν το 100% Hotel Show στην Ελληνική Αγορά

Για άλλη μία διοργάνωση, σημαντικά μέσα επικοινωνίας της τουριστικής ή μη αγοράς, τιμούν το 100% Hotel Show με τη στήριξή τους. Η συνεχής και στοχευμένη επικοινωνία πριν από κάθε διοργάνωση, εγγυώνται τη μέγιστη και τη βέλτιστη ποιοτικά προσέλευση Ξενοδόχων και Επαγγελματιών Τουρισμού στο 100% Hotel Show.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}