{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

Παράλληλες Εκδηλώσεις 100% Hotel Show 2014

Η Ελλάδα στο taxidi.it το νέο site του ViaggiOggi
Η παρουσίαση του νέου site “taxidi.it”, έγινε από το ViaggiOggi τον γνωστό Ιταλό Tour Operator, που από το 1992 έχει ως κύρια ασχολία τη διοργάνωση ταξιδιών από την Ιταλία προς την Ελλάδα. Στην παρουσίαση ο Antonello Parente με τη συνεργασία της Μαργαρίτας Μανούσου απάντησε στις ερωτήσεις των ενδιαφερόμενων, που ήθελαν να ενημερωθούν, μεταξύ άλλων, για το πως θα μπορέσουν να ανεβάσουν τις πληροφορίες για τη δική τους τουριστική δραστηριότητα στο ιταλικό site. 

Νέες τεχνολογίες – Ε-Μarketing - Η λύση
Η ανάγκη αποτελεσματικής παρουσίας στο διαδίκτυο, καθώς και οι μέθοδοι βελτίωσης της παρουσίας σε αυτό, παρουσιάστηκαν από το Δ/ντή Σπουδών του AT&D; Center, Σπύρο Γιαννιώτη, στη γεμάτη αίθουσα εκδηλώσεων. 

Νέοι Επαγγελματίες – Φοιτητές – Σπουδαστές
To 100% Hotel Show επιχείρησε να δώσει βήμα επικοινωνίας και στους σπουδαστές τόσο προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εξαιρετικές εισηγήσεις σε ενδιαφέροντα θέματα, όπως τις παρουσιάσεις του Rob Davdison, senior lecturer στο Greenwich University στο Λονδίνο. Το πρώτο θέμα ήταν “Τέσσερις ηλικιακές ομάδες που συνθέτουν την πελατεία των ξενοδοχείων – Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της ομάδας Υ”, καθώς η γενιά αυτή φαίνεται ότι θα αποτελέσει το κύριο καταναλωτικό κοινό για τα επόμενα 20 χρόνια. Το άλλο θέμα, που παρουσίασε, ήταν “Αποτελεσματική συμμετοχή σε εκθέσεις – αξιολόγηση οικονομικής δαπάνης και καλύτερη αξιοποίηση της”. 

Αθήνα: Προκλήσεις-Προτάσεις-Προοπτικές
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε και το Workshop για την Αθήνα, με τους Αλέξη Γαληνό, δ.σ. της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθήνας (ΕΑΤΑ), Αλέξανδρο Βασιλικό πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Αθήνας, Αττικής και Αργασαρωνικού, Τιμ Ανανιάδη GM Grand Bretagne και King George, και Area Manager Starwood, Ελλάδας & Κύπρου και Αφροδίτης Αρβανίτη, GM NJV Athens Plaza, να αποτελούν το δυναμικό πάνελ της εκδήλωσης. Τα σημαντικότερα συμπεράσματα, που βγήκαν από τις ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις τους με την ενεργή συμμετοχή του κοινού, ήταν: Αναγκαία η λειτουργία των Μουσείων σε ωράρια, που να μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των επισκεπτών και της κρουαζιέρας. Αναγκαία προϋπόθεση για την καθιέρωση της Αθήνας, ως city break προορισμού, είναι η λειτουργία των καταστημάτων στο κέντρο της πόλης τις Κυριακές. Συντονισμός των φορέων για κοινές δράσεις και έγκαιρη ενημέρωση για κάθε διοργάνωση, ώστε να είναι δυνατή η έγκαιρη ενημέρωση των δυνητικών πελατών. Καθιέρωση φεστιβάλ ή άλλης διοργάνωσης με στόχο την προβολή και προσέλκυση πελατείας από την Ελλλάδα και το εξωτερικό στην πόλη. 

Μanagement ξενοδοχείων - Προϊόντα & Υπηρεσίες που στοχεύουν στην αύξηση πελατείας και εσόδων
O Τιμ Ανανιάδης από τη Starwood μίλησε για το franchising και άλλα προϊόντα που προσφέρονται σήμερα στην αγορά. Ο Πάνος Παλαιολόγος που εκπροσωπεί τα Small Luxury Hotels στην Ελλάδα μίλησε και για τα προϊόντα της Hotel Brain και την πορεία της εταιρείας, ενώ ο Γιώργος Γραφάκος από την Aqua Vista μίλησε με απτές αποδείξεις για τη θετική επίδραση που έχει η παροχή υπηρεσιών management στα ξενοδοχεία που επιλέγουν να αξιοποιήσουν αυτές τις υπηρεσίες. 

Η Γαστρονομία ως αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνικού τουριστικού προϊόντος
O πρώην υπουργός τουρισμού, Nίκος Σκουλάς και ο Γιώργος Πίττας, μέλος του Δ. Σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας και υπεύθυνος του προγράμματος Ελληνικό Πρωινό και η Μάγδα Πειστικού αρχισυντάκτρια του Food Service, μίλησαν για τη γαστρονομία και τη σημασία της στη διαμόρφωση ταυτότητας και αναγνωρισιμότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Στην εκδήλωση ήταν χαρακτηριστική η συμμετοχή των παρευρισκόμενων με ερωτήσεις, τοποθετήσεις και προτάσεις.

ΕΠΟΜΕΝΟ 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media