{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

Πρόταση μη υλοποιημένου έργου για την Μ. & Σ. Καραμολέγκος ΑΕ

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Παγκαλίδης Κύρος

Εταιρεία: Παγκαλίδης Κύρος & Συνεργάτες

Ιστοσελίδα: http://

Email: kpagalidis.office@gmail.com

Τηλέφωνο: 2286024301

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η αρχιτεκτονική μελέτη αφορά τον γενικό σχεδιασμό και την οργάνωση ξενοδοχείου, τύπου Επιπλωμένων Διαμερισμάτων, με εστιατόριο, πισίνα, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και όλους τους κοινόχρηστους χώρους, κατά απαίτηση των ισχυουσών προδιαγραφών.

Η έκταση, στην οποία πρόκειται να ανεγερθεί το ξενοδοχείο, βρίσκεται στην περιοχή του Καρτεράδου Θήρας. Το γήπεδο έχει εμβαδόν 19.125,79 τ.μ. και η πρόσβαση σε αυτό γίνεται από αγροτική οδό. Η θέση του ξενοδοχείου ορίζεται από τις ισοϋψείς καμπύλες του γηπέδου, τη θέα, καθώς και τις επιτρεπόμενες αποστάσεις από τα όριά του (10μ.).

Με δεδομένα τα παραπάνω, δημιουργούμε ένα συγκρότημα που ορίζεται από επικλινείς ισόγειους όγκους, οι οποίοι ακολουθούν τη γεωμορφολογία (υψομετρικές καμπύλες). Οι ισόγειοι όγκοι των δωματίων συνδέονται με διώροφους όγκους που παίρνουν τη μορφή θόλων, ως αναφορά στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Σαντορίνης. Φυτεμένα δώματα, ημιυπαίθριοι χώροι εντός των θόλων αλλά και των ισογείων κτισμάτων, εμπλουτίζουν τη συνολική σύνθεση. Βασική αναφορά στη συνολική σύνθεση αποτελεί ο κεντρικός διάδρομος κίνησης, που συνδέει μεταξύ τους τα κτίρια. Πρόκειται για μια τεθλασμένη γραμμή, που στρέφεται σε κάθε τμήμα της προς τις διαφορετικές όψεις του οικοπέδου. Η διαφορετική θέα κάθε πλευράς, ο προσανατολισμός των κτιρίων και η ένταξη στο περιβάλλον, αποτέλεσαν άλλωστε τις βασικές αρχές για τον σχεδιασμό του συγκροτήματος.

Η συνολική δόμηση του ξενοδοχείου ανέρχεται σε 3.752,16 τ.μ., στα οποία κατανέμονται οι χώροι κύριας χρήσης. Αυτοί αποτελούνται από τους κοινόχρηστους χώρους, επιφάνειας 1.109,62 τ.μ., καθώς και τα κτίρια διαμερισμάτων, έκτασης 2.100,83 τ.μ., που συμπεριλαμβάνουν 34 διαμερίσματα 40 έως 60 τ.μ., 2 διαμερίσματα Α.Μ.Κ. 40 τ.μ. και 4 βίλες 80 τ.μ. Επίσης, περιλαμβάνεται ένα studio 50,39 τ.μ. και μια δίκλινη βίλα 75,09 τ.μ., που διαμορφώνονται σε πιο ιδιωτικό σημείο του οικοπέδου και συνδέονται μεταξύ τους με θόλο-ημιυπαίθριο χώρο, παρέχοντας τη δυνατότητα να λειτουργούν σε συνδυασμό ή και ανεξάρτητα. Ακόμη, τους χώρους διαμονής συμπληρώνουν δύο βίλες, επιφάνειας 175,81 τ.μ. και 205,10 τ.μ. αντίστοιχα, που επίσης παρέχουν τη δυνατότητα πιο ιδιωτικής κατοίκησης, εντός του ξενοδοχείου. Τέλος, στο υπόγειο, τοποθετούνται η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και όλοι οι βοηθητικοί χώροι, συνολικής επιφάνειας 3.116,84 τ.μ.

Το συγκρότημα αποτελείται συνολικά από τριάντα διαμερίσματα διαμονής και πέντε βίλες, συνολικής δυναμικότητας πενήντα κλινών, δυο βίλες ιδιοκατοίκησης καθώς και ένα συγκρότημα κοινόχρηστων λειτουργιών, το οποίο περιλαμβάνει όλους τους απαιτούμενους κοινόχρηστους χώρους.
100% HOTEL DESIGN AWARDS SPONSORS
Platinum Sponsor
Gold Sponsor
Sponsors
Digital Signage Partner
Special Partners
ΕΠΟΜΕΝΟ 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media