{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

Flisvos Royal Hotel ΑΜΕΑ

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Κατερίνα Ευθυμίου

Εταιρεία: Positive + Architects

Φωτογράφος: Δημήτρης Μιχαλόπουλος

Ιστοσελίδα: http://www.positivearchitects.gr

Email: info@positivearchitects.gr

Τηλέφωνο: 210 2827342

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το ξενοδοχείο Flisvos Royal Hotel αποτελεί μια πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα στην παραλιακή περιοχή του Τολού Αργολίδας. Ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις της θάλασσας, παρέχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, διαθέτοντας δωμάτια και σουίτες με πανοραμική θέα του κόλπου, εξωτερική πισίνα με bar, καθώς επίσης και χώρο lounge-café με μοντέρνα αισθητική. Από τα πλέον σημαντικά χαρακτηριστικά του ωστόσο, αποτελεί το γεγονός ότι είναι μια από τις ιδιαιτέρως ολιγάριθμες ξενοδοχειακές μονάδες στη χώρα, με υποδομές για τη φιλοξενία ΑμεΑ.

Ο σχεδιασμός και η επίβλεψη δωματίων προσβάσιμων σε ΑμεΑ, ανατέθηκε στο αρχιτεκτονικό γραφείο Positive + Architects. Με αίσθηση ευθύνης, συνέπεια και ευαισθησία, τηρήθηκαν όλες οι προδιαγραφές, ούτως ώστε η διαμονή των ΑμεΑ να περιλαμβάνει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και παροχές και να είναι συνάμα απροβλημάτιστη. Ακολουθώντας πιστά τεχνικές οδηγίες, λήφθηκαν υπόψιν στη σχεδιαστική διαδικασία όλες οι απαιτούμενες παράμετροι, ώστε να αποφευχθεί η δημιουργία φραγμών στην αυτόνομη διακίνηση και διαβίωση των ΑμεΑ. Έτσι, διαμορφώθηκαν χώροι φιλικοί και προσβάσιμοι, που διαθέτουν όλον τον αναγκαίο εξοπλισμό και καλύπτουν τις απαραίτητες προδιαγραφές σε διαστασιολογήσεις και χωροθετήσεις, σεβόμενοι τους περιορισμούς σε ελάχιστα πλάτη σε προθαλάμους και ελεύθερους χώρους, οι οποίοι έχουν ως στόχο την προσπελασιμότητα και την ανεμπόδιστη κίνηση και περιστροφή. Αντίστοιχη προσοχή δόθηκε και στους χώρους υγιεινής, τόσο ως προς την ελάχιστη επιφάνεια και τις διαστάσεις, όσο και ως προς τη θύρα εισόδου και την επιλογή του εξοπλισμού. Κοινό παρονομαστή σε όλους τους χώρους αποτέλεσαν μεταξύ άλλων, χειρολαβές και διακόπτες φωτισμού τοποθετημένοι σε συγκεκριμένο ύψος για εύκολη πρόσβαση, ειδικές σημάνσεις συναγερμού και κλήσης έκτακτης ανάγκης, συγκεκριμένες συνθήκες οπτικής άνεσης καθώς και αντιολισθητικά υλικά δαπέδων.

Ο σχεδιασμός των χώρων για ΑμεΑ έγινε χωρίς συμβιβασμούς στη χρηστικότητα και την εμφάνιση των χώρων, καθώς οι παράμετροι για τη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος φιλικού για τα ΑμεΑ, συνδυάστηκαν αρμονικά με το σύγχρονο design και την αισθητική.

Ακολουθήθηκε μια ενιαία συλλογιστική στη σχεδιαστική διαδικασία των δωματίων, έχοντας ως κεντρική ιδέα το συνδυασμό έντονων γεωμετριών και ζωηρών χρωμάτων. Αποφεύχθηκε η συμμετρική τοποθέτηση των ταπετσαριών και αναδείχθηκε μια ενδιαφέρουσα σύνθεση, κινούμενη γύρω από δυναμικές «λωρίδες» τοποθετημένες λοξά, με στόχο να εντείνουν την αίσθηση της προοπτικής στον χώρο. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του design, οι γεωμετρικές κατασκευές φωτισμού της οροφής, που συμπληρώνουν το παιχνίδι των γεωμετριών και το συνδιαλέγουν με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό και τα έντονα χρώματα. Το ίδιο μοτίβο εφαρμόστηκε και στους χώρους των λουτρών, όπου είναι έκδηλη η παρουσία γεωμετριών και έντονων «φυγών», με τολμηρούς συνδυασμούς χρωμάτων, τριγώνων και μοτίβων. 


HOTEL DESIGN AWARDS SPONSORS
Platinum Sponsor
Gold Sponsor
Sponsors
Digital Signage Partner
Special Partners
ΕΠΟΜΕΝΟ 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media